Cautare

2909 de rezultate pentru "sanatate" (9.22 secunde)
Evaluarea starii de sanatate va incepe cu trei luni mai tarziu decat se stabilise. ... Acest act normativ va trebui sa completeze ordinul prin care ministrul sanatatii publice, Eugen Nicolaescu, a stabilit ca taxa pe viciu va fi folosita pentru finantarea programului de evaluare a starii de sanatate a romanilor.
De asemenea, in virtutea acelorasi actiuni prin care se aduc dovezile necesare reintregirii familiei, persoana care solicita acest lucru trebuie sa prezinte dovada faptului ca este asigurat in sistemul nostru de asigurari de sanatate.
PD si PLD vor depune la inceputul acestei saptamani doua motiuni simple la Camera Deputatilor, una care are ca tema situatia din Sanatate, iar cealalta situatia din Agricultura.
Decanul Facultatii de Stiinte Politice si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Oradea, pesedista Lia Pop, sustine ca organizatia politica al carei membru este isi propune, in cazul in care va ajunge la guvernare, doua proiecte ambitioase pe sanatate si justitie. ... Noi am propus un pact pe sanatate.
Directia de Sanatate Publica (DSP) din Constanta are, incepand de ieri, un nou director. ... Camelia Ciobotaru se reintegreaza in functia de director executiv la Directia de Sanatate Publica.
O social-democrata si o democrat-liberala candideaza pentru postul de presedinte-director general al Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Dolj, scos la concurs in perioada 18-20 martie. ... To-todata, detine functia de analist-programator in cadrul Directiei de Sanatate Publica Dolj.
PNL considera declaratiile lui Traian Basescu privind neplata arieratelor la medicamente drept "iresponsabile" Partidul National Liberal (PNL) considera "iresponsabila" pozitia sefului statului prin care indeamna institutiile statului roman sa nu plateasca arieratele la medicamente, iar efectul acesteia poate fi extrem de periculos pentru sistemul de sanatate.
- lucram la redactarea fiecarei file de buget si a actelor normative necesare pentru implementarea masurilor din program - Sanatate: ... Speram ca presedintele sa promulge legea privind cresterea veniturilor din educatie si sanatate.
Majorarea Taxei pe Valoarea Adaugata (TVA) de la 19 la 22% si obligarea pensionarilor si a agricultorilor de a plati contributii la sistemul asigurarilor de sanatate sunt cateva dintre masurile pe care Cabinetul Tariceanu le ia in calcul pentru a atrage mai multe venituri spre un buget secatuit.
Asociatia Pensionarilor din Romania se declara impotriva intentiei Executivului de a obliga pensionarii sa cotizeze la sistemul asigurarilor de sanatate.
Una dintre ele este transformare dividendelor intr-o sursa pentru asigurarile sociale de sanatate", a mai spus Nicolescu. Florea Pirvu, vicepresedintele patronatului, sustine ca in luna noiembrie 2005 au fost introduse noi norme privind contributia la asigurarile sociale de sanatate.
Inspectia Sanitara de Stat se va desprinde de la 1 septembrie de Autoritatea de Sanatate Publica (ASP) Dolj devenind institutie de sine statatoare. "Ca urmare a reorganizarii activitatii Autoritatii de Sanatate Publica, Inspectia Sanitara de Stat va fi subordonata direct Ministerului Sanatatii Publice.
A crescut si bugetul pentru sanatate Presedintele ANAF a apreciat insa ca taxa pe viciu a determinat si o majorare a incasarilor la bugetul pentru sanatate, aratand insa ca nu cunoaste sumele.
Comerciantii de alimente care au asociate mentiuni de sanatate trebuie sa inregistreze aceste mentiuni, pana la 30 decembrie, pe site-ul Ministerului Sanatatii, datele urmand sa fie transmise Comisiei Europene, se arata intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii Publice.
De asemenea, la salariul de acum, angajatorul plateste la stat contributii de 173 de lei, iar salariatul achita impozit pe venit de 40 de lei si contributii individuale (sanatate, pensii, somaj) de 139 de lei.
la fondul de sanatate, fara a sti care este pachetul minim de servicii medicale, si la clinicile particulare.
Probleme de sanatate in lot Tehnicianul campioanei a facut referiri si la starea de sanatate a jucatoarelor din lotul echipei. "Avem multe probleme de sanatate in lot. ... Pe langa ele, mai avem jucatoare cu probleme mai vechi de sanatate.
Miscarea inseamna viata, sportul inseamna sanatate! ... Emotionale si de sanatate. ... Miscarea fizica este cea care ne ajuta sa ne tonifiem corpul, sa fim mai energici sau chiar sa ne imbunatatim starea de sanatate.
de la copii carora le-a deschis drumul spre un proces de invatare eficient si interactiv si profesori carora le-a usurat munca de predare, pana la fermieri carora le-a simplificat accesul la prosperitate sau la sisteme de sanatate pe care le-a ordonat cu ajutorul tehnologiei.
Sanatate tie si celor dragi. ... • Lumina Invierii sa va fie de folos, bucurie si sanatate, atat tie cat si familiei tale. ... • Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa va aduca in suflet numai bucurii si ganduri bune, trupului sanatate si succes in tot ce vreti sa faceti.
google-analytics.com