Cautare

2539 de rezultate pentru "sambata 16" (5.44 secunde)
Potrivit unor surse din PDL, dupa sedinta grupurilor parlamentare de marti, deputatii si senatorii partidului au fost convocati pentru sambata, iar pana atunci au primit sarcina sa mearga in teritoriu pentru a analiza si a lua decizii in legatura cu premierul.
Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a declarat sambata, de la tribuna celui de-al X-lea Congres al UDMR de la Oradea, ca nu a venit sa "peteasca" UDMR, insa a precizat ca Uniunea trebuie sa decida care este calea pe care o va apuca, potrivit Agerpres.
Mai degraba romanii isi sarbatoresc zilele cu semnificatie religioasa decat pe cea a fiintei nationale, semn ca 1 Decembrie inca nu e chiar asa de sfanta precum multi vor sustine pe parcursul ceremoniilor de sambata. ... Iar daca previziunile meteo se adeveresc, atunci si vremea buna va lipsi sambata.
Acest lucru s-a intamplat luni, 8 mai, in conditiile in care sambata dimineata angajatii bancii ii spuneau solicitantului de credit ca toate hartiile sunt in regula, dar nu pot acord pe loc imprumutul, pentru ca e week-end (desi banca era deschisa!) si sa revina luni.
O magistrala din sistemul de alimentare cu apa potabila a Baniei a fost sparta sambata de angajati ai firmei Euromagnum Trade, care incercau sa amplaseze un panou al Romtelecom. ... Sambata a fost randul unei magistrale de pe strada Sararilor sa cada victima utilajelor unui constructor.
Una dintre problemele grave constatate de inspectori a fost faptul ca Agentia „Steaua“ din Slatina, cu toate ca functioneaza de aproximativ doi ani, nu avea înfiintata nici pâna acum registrul unic de control.Alte aspecte verificate în aceasta campanie au fost legate de orele suplimentare ale angajatilor si munca prestata în zilele de sâmbata si duminica.„Am dispus mai multe masuri ca urmare a acestei actiuni.
Sâmbata, în 110 localitati din România s-a desfasurat Campania nationala de colectare a deseurilor electrocasnice.
Sambata galatenii nu s-au inghesuit sa scape de obiectele electrice si electrocasnice care nu le mai erau de folos.
16.000 kg de zahar, 11.500 litri ulei, 29.700 kg conserve carne, 20.700 conserve de pate, 50.000 de paini, 6550 paturi, circa 30 tone motorina", a declarat luni Victor Paul Dobre.
Articolul "Combinatul, intre zvonuri si realitate", publicat sambata in ziarul nostru", a starnit multe comentarii din partea angajatilor Combinatului.
Articolul "Combinatul, intre zvonuri si realitate", publicat sambata in ziarul nostru", a starnit multe comentarii din partea angajatilor Combinatului.
Administratiile financiare din tara vor fi deschise vineri pana la ora 18 si sambata intre orele 8 si 14, pentru rezolvarea solicitarilor in legatura cu taxa de poluare auto, a anuntat ANAF.
Actionarii au votat sambata acordarea unui dividend brut de 0,06 lei/actiune. ... Actionarii SIF 5 Oltenia au votat in cadrul AGA de sambata acordarea de dividende in valoare bruta de 0,06 lei/actiune, aferente anului 2008.
Romania" va fi difuzata in premiera sambata 19 decembrie, la ora 19,30, ora Romaniei, si va fi reluata in 20, 21 si 25 decembrie.
Purtatorul de cuvant al bancii centrale, Maciej Antes, a confirmat faptul ca guvernatorul Slawomir Skrzypek se afla la bordul aeronavei care s-a prabusit sambata dimineata in Rusia.
Desi declaratiile oficiale ale premierului Boc si ale ministrilor PDL sustin ca o solutie mai buna decat ridicarea TVA la 24% nu exista, in sedintele de vineri si sambata ale Coalitiei a aparut o solutie salvatoare, oferita de catre ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu.
Afirmatiile negativiste au fost facute sambata, de seful statului, la inceputul intalnirii cu delegatia Fondului Monetar, de la Palatul Cotroceni. ... Riscul de a reveni criza este foarte aproape de noi toti", a spus presedintele Traian Basescu, sambata in cadrul intalnirii cu delegatia FMI la Bucuresti.
Pasajul Basarab - deschis pietonilor de sambata, ora 10 Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat, vineri, ca traficul pe Podul Basarab se va deschide, de sambata, pentru pietoni, in timp ce vehiculele vor avea liber la drum incepand de duminica, de la ora 6:00.
Inaugurat sambata, cand Pasajul Basarab a putut fi vizitat de bucuresteni, ocazie cu care a fost organizata o parada, podul poate fi traversat de azi si cu masina.
Gorjenii au fost tinuti in sah de SCM-U Craiova, venita la Targu Jiu cu doar noua jucatori, care a avut un avans maxim de 16 puncte in sfertul doi, 17-33.
google-analytics.com