Cautare

5576 de rezultate pentru "romani" (2.99 secunde)
Cei 3 milioane de romani plecati in ultimii zece ani la munca in Europa de Vest au adunat economii de 100 de miliarde de euro pe care le tin in bancile straine si sub forma de cash, estimeaza experti ai Fundatiei Soros, adica de patru ori mai mult decat au romanii de acasa in bancile romanesti, informeaza Ziarul Financiar.
In conditiile in care piata de desfacere a Uniunii Europene agonizeaza sub recesiune, producatorii romani au reusit sa demonstreze ca se poate!. Ce-i drept, curajosii exportatori romani au reusit o performanta care merita o analiza mai serioasa si nu doar o mentiune en passant.
Strategia pe termen lung a Grupului Carrefour vizeaza dezvoltarea parteneriatelor cu producatorii romani, prin actiuni care incurajeaza consumul de produse romanesti, totul din dorinta de a sustine economia Romaniei!
Se implinesc 73 de ani de la una dintre cele mai mari tragedii din istoria neamului romanesc, o rana ramasa deschisa, dar si un moment de reflectare asupra acestui Katyn romanesc."Un copil care nu isi cunoaste istoria este ca un copil care nu isi cunoaste parintii" afirma Nicolae Iorga, acest genocid fiind abandonat in tacere, uitare si nepasare, o poveste cunoscuta de prea putini romani.
Dupa ce a a sustinut si a participat la protestul desfasurat la Londra in fata postului de televiziune britanic Channel 4, fiind indignata de documentarul despre imigratii romani difuzat de acesta, Vin romanii”, Delia Antal s-a mobilizat.
Numele, aparut la generalii romani in 1913, in decursul celui de-al doilea razboi balcanic, inseamna patrulater si provine de la cele 4 cetati, turcesti pana in 1878, care alcatuiau un sistem defensiv in nord-estul Bulgariei din 1913 : ... 150.962 (37,1%) - romani:
Din anul 1999 si pana in 2018, CREDIDAM a platit artistilor romani si straini, in total, peste 70 milioane de euro si a achitat impozite si taxe catre stat de circa 29 milioane euro.
Peste 100.000 de romani risca sa-si piarda casele (Autor:
Acesta are doar 35 de parlamentari europeni din totalul de 766, insa discursul ultranationalist, xenofob si eurosceptic al unora dintre reprezentantii sai a generat atitudini negative fata de cetatenii romani si bulgari la nivelul UE.
SFANTUL ION, sarbatorit pe 7 ianuarie de aproape 2 milioane de romani. Obiceiuri de SFANTUL ION Aproape 2 milioane de romani, in majoritate barbati, isi sarbatoresc onomastica marti, cu ocazia Sfantului Ioan Botezatorul.
Pentru romani, familia a fost intotdeauna o valoare fundamentala, bazata pe o legatura intre generatii mult mai puternica decat in alte societati, care a supravietuit si s-a adaptat dincolo de schimbarile prin care a trecut tara noastra de-a lungul istoriei sale.
Doi romani raniti (Autori: ... Doi romani au fost raniti in atacul de la Nisa. Ambasadorul Romaniei la Paris, Luca Niculescu, a confirmat pentru RFI ca doi romani care traiesc in Franta au fost raniti in atacul de joi seara de la Nisa:
Purtatorul de cuvant BOR, Vasile Banescu, puncteaza lipsa claritatii spirituale a presedintelui, atitudinile anticrestine, precum si ofensa la adresa a milioane de romani.
In fiecare zi se schimba cerintele pentru romani, nu mai e nevoie acum doar de asigurare si 500 de euro, mai trebuie si o invitatie legalizata de un notar spaniol. ... Este o prostie sa spunem ca pe vremuri ca din cauza a doi-trei romani trebuie sa suferim toti.
Nu si daca sunt cetateni romani de origine araba.
daca trimitem parlamentarii romani in strainatate sa "munceasca” pentru binele nostru, se presupune ca ar trebui sa le oferim spor de… dor de casa?
Eu nu inteleg ce fel de integrare va fi pentru Romania, cand deja au aparut primele restrictii pentru romani!
Week-endul acesta a fost si Ziua Indragostitilor la romani, adica Dragobetele.
Si i-au iritat atat de tare, ancat unii, mai dementi, au purces la a arde de vii patru copii romani de etnie rroma.
Si i-au iritat atat de tare, incat unii, mai dementi, au purces la a arde de vii patru copii romani de etnie rroma.
google-analytics.com