Cautare

7618 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul maramures" (4.25 secunde)
Daca dupa comunicarea primelor rezultate surpriza era la sectorul 1, unde pesedistul Dan Tudorache era depasit de Clotilde Armand de la USB, situatia s-a schimbat aceasta fiind devansata potrivit ultimelor date partiale ale BEC la alegerile locale 2016.
- In judetul Constanta, prezenta la urne:
Si unitatea din Barlad, judetul Vaslui, are format Standard si isi primeste clientii pe str. ... La Sapanta, judetul Maramures, magazinul se prezinta in format Loco, pe str. ... Cel din Roman, judetul Neamt, se afla pe str.
Judetul Salaj este asezat in partea de Nord-Vest a Romaniei si se suprapune pe cea mai mare parte a zonei de legatura dintre Carpatii Orientali si Muntii Apuseni, cunoscuta sub denumirea de Platforma Somesana, care are o suprafata de 3864,4 km2, ceea ce reprezinta 1,6% din suprafata tarii.
Chef Nina Rus de la pastravaria RIN din comuna Romuli, judetul Bistrita-Nasaud participa in acest week-end la Targul de Turism organizat la Romexpo.
• Timp de doi ani, in perioada octombrie 2010 - februarie 2013, Alexandru a ocupat functia de Social Media Manager la Banca Comerciala Romana, iar in prezent coordoneaza un departament de Facebook Marketing (strategie si implementare de campanii si proiecte speciale), in cadrul agentiei Spada.
Potrivit masuratorilor de specialitate, media multianuala lunara pentru luna decembrie este de -0,8 grade Celsius, luandu-se in considerare parametrii monitorizati in intervalul 1981 - 2010.
Masuratorile de specialitate arata ca media multianuala lunara pentru luna martie este de 3,5 grade Celsius, fiind luati in calcul parametrii monitorizati in intervalul 1981 - 2010.
In orasul Mioveni (Arges) si in comunele Corbu (Constanta), Madaras (Harghita), Poiana Blenchii (Salaj), Piatra (Teleorman), Remeti (Maramures) si Vladesti (Valcea), vor fi organizate alegeri pentru functia de primar.
Sorin Rosca Stanescu) Alegerile de parlamentari din Neamt si Maramures au iesit prost. ... Atat colegiul din Neamt, cat si cel din Maramures apartineau, in mod traditional, USL. ... In judetul respectiv sunt mai multe colegii si mai multi coordonatori de colegiu.
Pe mai multe drumuri din Maramures se circula in conditii de iarna. Pe partea carosabila a DN18, in Pasul Gutai, drumarii au intervenit pentru indepartarea zapezii de pe carosabil dupa o avalansa la km 22, in judetul Maramures.Ninge abundent in multe zone din judet.
Este stare de alerta in tot judetul Maramures din cauza gunoaielor. Decizia vine dupa ce autoritatile au atras atentia ca, la nivelul intregului judet, nu exista spatii de depozitare pentru deseuri.
Localnicii din Sieu, judetul Maramures spun ca primarita, care este si preoteasa, ar fi jucat ajutoarele de incalzire la pacanele impreuna cu sotul ei, preotul din sat.
Rata de fals-pozitiv a testelor antidrog de saliva AquilaScan WDTP-10, in judetul Maramures, este extrem de mare. Acum, Inspectoratul Judetean de Politie a cerut in mod oficial inlocuirea acestora cu alt tip de test certificat.
Imagini revoltatoare au fost surprinse intr-un abator de porci din judetul Maramures. Inregistrarile au fost facute de un fost angajat, care le-a postat ulterior pe retele de socializare.
Dincolo de cladiri si echipamente e nevoie de tot mai multe cadre medicale. Cum reusesc autoritatile in Maramures sa-si formeze si pastreze resursa umana, este o experienta care merita impartasita.
Expansiune in pasi mai mici Seful Carrefour Romania anunta ofensiva retailerului pe piata supermarketurilor din Capitala, cu planuri pentru 10 unitati noi in 2010. Compania isi reduce insa expansiunea lantului de hipermarketuri la o singura deschidere in 2010. ... Cum vede retailul in 2010? "Si 2010 este un an dificil.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat astazi ca majoritatea parlamentara PSD, PNL, UDMR si minoritatile vor modifica legea de organizatre a Guvernlui pentru ca actualul Cabinet sa poata veni in Parlament cu o schita de buget pentru anul 2010.
Asa ii vede astrologul Camelia Patrasconiu, in 2010, pe cei mai importanti oameni ai tarii. In 2010, presedintele Traian Basescu ramane la fel de haios ca pana acum¨, insa devine mult mai intelept.
Aflat la Predeal, unde a sarbatorit trecerea in 2010, Adrian Nastase a scris pe blogul sau despre nevoia unui proiect pentru Romania si pentru PSD.
google-analytics.com