Cautare

10169 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 la istorie in constanta" (3.19 secunde)
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
In cateva zile, cele trei mari partide care s-au impus in alegerile locale din Constanta vor trebui sa-si desemneze consilierii judeteni si locali care ii vor reprezenta in urmatorii 4 ani.
Adrian Nastase si Traian Basescu se vor intalni in turul doi.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Reglementari legale si necesare, in domeniul educatiei, de care beneficiaza 3.242 de cadre didactice din Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Managementul deseurilor in portul Constanta se afla de mai multi ani intr-o situatie critica din cauza iresponsabilitatii cu care Gheorghe Moldoveanu, directorul executiv al CN Administratia Porturilor Maritime SA, a inteles sa se implice in verificarea modului in care se achita societatea Salport de obligatiile contractuale ce deriva din prestarea serviciilor de salubritate pe platforma portuara si in special de gestionarea rampei de gunoi de la Poarta nr.6.
Senatorul Octavian Liviu Bumbu a sustinut de la tribuna Senatului Romaniei o declaratie politica intitulata: Predarea istoriei si rolul ei in pastrarea identitatii nationale. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Organizatia PSD Constanta a facut o figura atat de reusita la alegerile locale din iunie, incat sefii de la Bucuresti au fost nevoiti sa o recunoasca, public, cu fiecare ocazie. Si la intrunirea PSD de la Mamaia, liderul social-democrat Mircea Geoana a dat Cezarului ce este al Cezarului:
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Inspectoratul General de Politie nu pare sa fie preocupat de soarta Politiei Judetului Constanta, cel putin nu din punctul de vedere al conducerii acestui inspectorat.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Portul Constanta va incerca sa profite de situatia geo-politica din fosta Iugoslavie, in sensul ca va ataca piata de profil din Serbia, avand in vedere ca prin desprinderea Muntenegrului de Serbia, aceasta din urma tara a ramas fara iesire la mare, a aratat ieri Mircea Marius Banias, directorul general al CN APMC, in cadrul unei conferinte de presa dedicata realizarilor CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta in cursul anului 2006 si proiectelor companiei pentru anul viitor.
Florin Ciolac a realizat pentru Mediafax un material intitulat "UNPR, partidul cu trei presedinti ex-ministri PSD, se lanseaza oficial pe 1 Mai", pe care il puteti citi in continuare.
Fara niscaiva vraji facute de Ministerul Transporturilor, Autostrada Soarelui nu va fi gata in 2011, dupa cum spune ministrul de resort, Anca Boagiu ("Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada").
Organizarea unui Consiliu de Coordonare Local al Organizatiei Municipale a PD Constanta nu a picat tocmai bine pentru anumite stomace democrate.
Asa cum anticipam in cadrul articolului publicat in editia de ieri a cotidianului "Replica", dedicat rambursarilor ilegale de TVA de la Administratia Finantelor Publice Constanta, care au avut loc la sfarsitul anului 2002 si inceputul celui urmator, ancheta penala, precum si procedura de prindere si aducere in fata justitiei a principalului autor al tunului de aproape 6 milioane de euro dat asupra banilor publici - Emil Oprea - nu a inregistrat nici un progres de mai mult de trei ani.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
google-analytics.com