Cautare

20248 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul satu mare" (4.37 secunde)
Matematica, mai mult o arta decat o stiinta Andrei este din Satu Mare. ... Isi aduce aminte ca avea doar cinci ani si tatal lui se dadea mare in fata prietenilor, punandu-l sa faca tot felul de adunari.
Cu acest prilej, Mihai Daraban a precizat ca la actuala editie a TINIMTEX se inregistreaza o participare record de peste 500 de firme care isi vor prezenta oferta pe o suprafata de expunere cu 26% mai mare decat cea existenta la editia aceleiasi manifestari expozitionale organizate in cursul anului 2005.
Primul magazin verde PROFI a fost inaugurat recent la Lipova, judetul Arad, evidentiind efortul acestei retele de a pastra un mediu cat mai curat. ... Este totodata primul magazin din retailul romanesc apt sa isi produca singur aproape toata energia pentru o mare parte a zilei, in fiecare zi.
Romania are cel mai mare sector rural din intreaga Uniune Europeana. ... Acum, in schimb, cel mai mare numar de saraci care locuiesc in zonele rurale, din intreaga Uniune Europeana, traiesc in Romania, la tara. ... Ce rezultate ati obtinut?
El s-a aratat insa fericit ca a fost inconjurat de echipa PSD si de prieteni, si a precizat ca dorinta cea mai mare este sa castige alegerile prezidentiale.
- Liderii UDMR au mai nou mai mare crezare la Bucuresti decat reprezentantii romanilor din Transilvania. ... ( Pretendentul si apoi pretendenta pe care i-ati preferat si i-ati incurajat la Satu Mare au marturisit totul).
Comisarii Garzii Financiare Bihor au depistat ca, in ultima perioada, majoritatea bauturilor alcoolice netimbrate sau cu timbre false provin din judetele Maramures si Satu Mare. ... Cum ritmicitatea transporturilor este destul de mare, nici nu este nevoie ca un comerciant sa puna in vanzare cantitati mari de astfel de produse.
Unele zone din Romania, printre care Satu Mare, Arad, Timisoara, Ploiesti si Cugir, sunt "inchise" pentru investitori din lipsa fortei de munca si a terenurilor disponibile, potrivit reprezentantilor Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS).
Plajele de la Marea Neagra, principala atractie a sezonului In lunile iunie si iulie, o mare parte dintre turistii romani s-au orientat spre statiunile Mamaia, Olimp, Neptun, Vama Veche sau Navodari, atestate de catre Ministerul Sanatatii ca fiind cele mai bune plaje din Romania.
La distanta destul de mare s-a situat candidatul Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, cu 12,4%. ... Spre deosebire de cele doua institutii mentionate, CURS se incapatana sa dea rezultate aproximativ egale, cand in favoarea opozitiei cand in cea a PSD.
Cel din Moinesti, judetul Bacau, se afla pe str. ... Stefan cel Mare, nr.275A, si se intinde pe o suprafata totala de 665 mp, din care suprafata de vanzari este de 484 mp. Unitatea din Scornicesti, judetul Olt, se gaseste pe str.
Cea mai ridicata prezenta la vot a fost inregistrata in judetul Ilfov -39,24%, urmat de judetul Gorj - 39,09%, Dolj - 36,10%, Valcea -33,52% si judetul Giurgiu -33,41%.
In cadrul unei conferinte de presa, ieri, la sediul din Satu Mare al Parchetului National Anticoruptie, seful PNA Satu Mare, Tiberiu Sigartau, si procurorul Marius Iancu au prezentat rezultatele finale ale cercetarilor efectuate in cazul afacerii ilegale cu vize SUA desfasurata de presedintele asociatiei non-profit Camera de comert romano-americana Portland - Oregon, Iosif (Joseph) Kovacs, trimis in judecata pentru trafic de influenta si inselaciune si Sos Rolland, anchetat si trimis in judecata in acelasi dosar pentru complicitate la trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Radu Berceanu - senator si deputat FSN si PD de Dolj, Frunda Gyorgy - deputat si senator UDMR de Mures, Markó Béla - senator UDMR de Mures, Ion Solcanu - senator FSN, PDSR, PSD de Iasi, Karoly Szabo - senator UDMR de Satu Mare, Doru Ioan Taracila - senator FSN, PDSR, PSD de Calarasi, Verestoy Attila - senator UDMR de Harghita, precum si Ioan Bivolaru - deputat FSN, PDSR, PSD de Neamt, Karoly Kerekes - deputat UDMR de Covasna, Adrian Nastase - deputat FSN, PDSR, PSD de Bucuresti, Bogdan Niculescu-Duvaz - deputat FSN, PD, PSD de Tulcea, Adrian Severin - deputat FSN, PD, PDSR, PSD de Bucuresti, Attila Varga - deputat UDMR de Satu Mare, Adriean Videanu - deputat FSN si PD de Teleorman.
Astfel, in urmatoarele doua saptamini Prefectura Satu Mare va fi pichetata zilnic intre orele 10 - 12 de circa 30-50 de persoane.
Consiliul Judetean al PSD Satu Mare care s-a intrunit ieri pentru a-si alege cei 11 vicepresedinti a luat o intorsatura neasteptata dupa ce prim-vicepresedintele ales joi, Ioan Tou, a anuntat ca demisioneaza din functie si dupa ce alti sase din fostii vicepresedinti au anuntat ca renunta sa mai faca echipa cu actualul presedinte Gheorghe Ciocan si nu mai candideaza.
Kato Csaba, inginer geolog, si fiul sau, Kato Csongor din Satu Mare participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Totodata, organizatia municipala a PNL Satu Mare sustine pozitia lui Tariceanu si a actualei conduceri a PNL.
Filiala PNL Satu Mare a respins ieri acuzatiile vicepresedintelui PD Cezar Preda la adresa lui Gheorghe Flutur. ... PNL Satu Mare considera ca declaratiile lui Preda infirma inca o data aprecierile potrivit carora doar liberalii sunt vinovati de disputele din cadrul Aliantei D.A.
Presedintele PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, la finalul sedintei BPN, ca, in urma analizei interne a rezultatelor la alegerile locale, s-a decis dizolvarea conducerilor filialelor din Bacau, Constanta, Galati, Salaj, Gorj, Satu Mare, Teleorman, Vaslui si Vrancea.
google-analytics.com