Cautare

5358 de rezultate pentru "rezultate la titularizare 2009 minciunescu alin" (3.66 secunde)
Unitatile BCR vor avea program normal de lucru cu publicul in zilele de 28, 29 si 30 decembrie Banca a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii.
Simone de Beauvoir se naste in 1908, la Paris, intr-o familie burgheza scapatata. Tatal, avocat, are mai putin succes la tribunal decat la femei, la artistii teatrali si la jucatorii de bridge.
Presedintele Romaniei, pus la punct de magistrati AMR si CSM critica dur Constitutia "Basescu" Presedintele Traian Basescu a semanat vant si acum culege furtuna.
Pe fondul cresterii tensiunii in PSD, presedintele executiv Adrian Nastase nu doreste sa agraveze relatia dintre noua conducere si Ion Iliescu, mai ales ca acesta este cazut la pat. Nastase neaga dezvaluirile fostului sau cancelar, Alin Teodorescu, precum si instrumentarea unui complot, la Congresul PSD, impotriva fondatorului partidului.
Zeci de miliarde de lei datorii la bugetul consolidat al statului, facturi neplatite la fel de mari catre furnizori, acesta este tabloul general al afacerilor patronate de Costi Dilgoci care "a reusit" in doar citiva ani sa puna pe butuci mare parte din afacerile incepute, lasindu-i totodata pe "partenerii" sai cu ochii in soare.
Vicepresedintele PD Cluj-Napoca, avocatul Alin Tise, finul liderului PD Emil Boc, a fost numit ieri de Guvern in functia de prefect al judetului Cluj, in locul lui Mihail Hardau, nominalizat pentru postul de ministru al Educatiei si Cercetarii.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a anuntat miercuri, la Stockholm, ca legea uninominalului a fost promulgata. ... Parlamentarii celor doua partide au sesizat Curtea referitor la mai multe prevederi incluse in proiectul Legii votului uninominal, printre care cel referitor la constituirea unui depozit, in contul Autoritatii Electorale.
Soferii care sunt depistati la volan sub influenta bauturilor alcoolice, in cazul in care fapta nu constituie infractiune, vor avea permisul suspendat o jumatate de an si vor primi o amenda prevazuta la clasa a V-a de sancțiuni (21-50 de puncte-amenda) dacă
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
In mandatul presedintelui Traian Basescu, la sefia Guvernului s-au succedat doi premieri: ... Relatia dintre presedintele Basescu si premierul Tariceanu a involuat, rapid, de la colaborare la critici, atacuri si tensiuni.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Partidul National Liberal a depus astazi sesizarea la Avocatul Poporului cu privire la neconstitutionalitatea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 103/2009, pentru modificarea si completarea Legii nr.
violent, nume schimbat, dosare penale, legaturi cu Serviciile Date incredibile legate de criminalul de la coafor.
Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova a primit pe 18 mai o sesizare ca primarul Constantin Bragaru impreuna cu mai multi functionari publici, avand si calitatea de membri ai comisiei de licitatie, au aprobat achizitionarea in leasing a unor utilaje la un pret mai mare decat cel stabilit de consiliul local, fara a solicita garantia de executie si fara avizul Comitetului de Autorizare a Imprumuturilor Locale.
Presedintele Romaniei, pus la punct de magistrati AMR si CSM critica dur Constitutia "Basescu" Presedintele Traian Basescu a semanat vant si acum culege furtuna.
Presedintele Romaniei, pus la punct de magistrati AMR si CSM critica dur Constitutia "Basescu" Presedintele Traian Basescu a semanat vant si acum culege furtuna. ... 124 alin. ... 124 care se refera la infaptuirea justitiei, fiind enuntate trei principii clare si limpezi privind independenta justitiei, cerinta structurala a statului de drept.
Conform acestei legi, trecuta prin Camera Deputatilor sub numarul malefic 666, Statiunea de la Simnic ar trebui sa aiba în administrare 2.547 ha de teren, din care 1.536,23 ha sunt necesare  activitatii de cercetare, iar 1.011,43 ha - multiplicarii materialului biologic.
Conform acestei legi, trecuta prin Camera Deputatilor sub numarul malefic 666, Statiunea de la Simnic ar trebui sa aiba în administrare 2.547 ha de teren, din care 1.536,23 ha sunt necesare  activitatii de cercetare, iar 1.011,43 ha - multiplicarii materialului biologic.
google-analytics.com