Cautare

1547 de rezultate pentru "regionala logan club mioveni" (2.93 secunde)
Publicitatea online regionala va cunoaste o expansiune extrem de puternica, informeaza Clickz.com intr-un articol referitor la evolutia splitului de bugete ale advertiserilor locali.
Prognoza de specialitate releva ca, in Maramures, vremea se va incalzi, devenind mai calda decat in mod normal, in data de 29 martie, atunci cand media regionala a temperaturilor maxime va atinge 18 - 19 grade Celsius.
In prima saptamana, minimele termice vor avea variatii usoare, iar media regionala a acestora va fi de 9-10 grade Celsius. ... MOLDOVA Pe tot parcursul intervalului, valorile termice diurne nu vor avea variatii semnificative si, astfel, media regionala a acestora va fi de 22-24 de grade Celsius.
Fostul consilier de stat la Cotroceni Elena Udrea si liderul PD, Emil Boc, au dansat intr-un club din Buzau in noaptea de dinaintea sedintei Colegiului Director al PD de ieri.
Municipalitatea si-a motivat propunerea sustinand ca SC Fotbal Club "U" Craiova nu a respectat hotararea de consiliu din 2002, cand Consiliul Local (CL) a votat cumpararea de actiuni la club.
Dar sunt si exceptii, iar un exemplu elocvent este Laurentiu Branescu, care, desi nu a implinit 18 ani, se bucura de atentia unui club foarte mare, Juventus Torino.
Totodata, selectionerul a vorbit si despre decizia de a-l convoca pe Bogdan Lobont, care nu evolueaza in mod constant la echipa de club, AS Roma.
Piti a vorbit si despre decizia de a-l convoca pe Bogdan Lobont, care nu evolueaza in mod constant la echipa de club, AS Roma. ... "Florescu a jucat constant la echipa de club. ... A reactionat formidabil, chiar daca nu prea a jucat la echipa de club.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de alergare stradala din Romania, anunta alergatorii ca in vederea obtinerii statutului de Bronze Label din partea IAAF (Asociatia Internationala a Federatiilor de Atletism), Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti trebuie sa intruneasca mai multe criterii, astfel ca regulamentul evenimentului a fost aliniat la standardele cerute de IAAF:
Pentru romani, Dacia reprezinta un motiv de mandrie abia dupa aparitia Logan, timp de 40 de ani constituind un brand care nu a depasit niciodata granitele tarii. ... Dacia Estafette este atat de rara, incat nici macar uzina mama de la Mioveni nu mai are un astfel de exemplar.
Anul 2005 a fost de varf pentru vanzarile constructorului auto pe plan local, cu 113.276 comercializate si o crestere de 41,5% fata de 2004, avans datorat in principal introducerii pe piata a modelului Logan Sedan, in ultima parte a lui 2004.
Dacia e brandul auto cu cea mai mare crestere in Europa in 2013 Dacia a reusit sa vanda in Europa in 2013 cu aproape un sfert mai mult decat in anul precedent, cresterea reusind sa transforme marca de la Mioveni in performera anului pe Batranul Continent.
1.Cel mai bun Club de seniori â€" Frontiera Tomis Constanta, premiul a fost inmanat de prim solista Teatrului National de Opereta Ion Dacian din Bucuresti â€" Daniela Vladescu;
Autoritatile trebuie sa sustina uzina Ford de la Craiova intr-o masura la fel de mare cum sprijina si fabricantul Dacia de la Mioveni, a afirmat sambata, la Craiova, presedintele Senatului, Mircea Geoana.„Senatul Romaniei a aprobat ordonanta de urgenta prin care se aproba o schema de ajutor de stat pentru Ford, ceea ce va permite acestei importante firme craiovene sa-si continue activitatea“, a anuntat Geoana.
Nu in ultimul rand, dupa ce a iesit din automobil, Basescu a tinut sa-i informeze pe reprezentantii Renault ca usile "se inchid mai frumos decat la Logan". ... Uzina de la Mioveni a fost preluata, dupa peste 30 de ani, de grupul Renault.
Modelul se va numi City si va imprumuta elemente de la modelul Logan, partea frontala de la modelul Sandero si platforma de la a doua generatie a Renault Clio Dacia pregateste lansarea unui model auto din clasa mica, botezat Dacia City, care va costa cel mult 5.000 de euro.
Aceasta serie este dedicata modelelor Logan, Sandero si Logan MCV, preturile de baza pornind de la 9.600 euro, respectiv, 10.950 euro si 13.350 euro.
In anul 2009 sau cel mai tarziu in 2010 Grupul Renault va lansa pe piata un model Dacia Logan 4x4. ... Dacia SUV va fi echipata cu un motor de 115 cai putere, analistii pietei de profil sustinand ca modelul Logan SUV a fost inspirat din actualul Nissan Qashqai.
nu mai putin de 27.102 exemplare din modelul Dacia Logan in state membre ale Uniunii Europene, se arata intr-o statistica elaborata de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile.
Grupul Renaut a anuntat recent ca intentioneaza sa construiasca un automobil mai ieftin ca Loganul, care sa fie produs la costuri cuprinse intre 2.000 si 4.000 euro pe exemplar Pentru acest proiect cunoscutul producator francez de automobile va folosi tot platforma Logan.
google-analytics.com