Cautare

90 de rezultate pentru "ratb" (2.60 secunde)
Si etapa a treia va fi tronsonul Piata Iancului - Pantelimon, care o sa fie gata abia in anul 2030, din cauza ca circula linii de tramvai RATB pe tronsonul planificat, ceea ce ingreuneaza constructia.
Statia RATB Piata Presei Libere, "la capatul lui 41", nu pare sa fie cel mai bun loc de asteptare din Bucuresti. ... Potrivit bucharestcitytour.ratb.ro, numarul calatorilor care au vizitat Bucurestiul cu autobuzele double-decker a crescut in 2013 la 44.521, in 2012 totalul de calatori fiind 39.470.
piata Sudului) - 12-15 roni • Daca sunteti pe buget redus si vreti cu RATB, aveti urmatoarele optiuni: ... Piperat Circula la interval de 10 minute • Tramvaiul 40 - sComplex Ratb Titan, Bd.
- Operatorii de deszapezire au imprastiat material antiderapant si au pluguit zapada pe arterele principale ale Capitalei (cu trafic RATB, obiective sociale, institutii publice etc.) cu 322 de utilaje, iar peste 1.000 de angajati ai serviciilor de curatenie au indepartat manual zapada din statiile RATB, refugiile de tramvai, rigole si treceri de pietoni.
Lansarea proiectului de inverzire a 34 de statii RATB, prima dintre acestea fiind statia de tramvai Sf.
M-am intalnit de mai multe ori cu reprezentantii RATB, atat la nivel de conducere, cat si, de mai multe ori, cu sindicatele.
In acelasi timp, Jandarmeria Bucuresti a anuntat ca va mobiliza peste 200 de oameni care vor patrula in mijloacele de transport in comun, in statiile RATB, in zona marilor centre comerciale precum si in zonele in care se vor organiza evenimente.
Practic, oportunitatea de a intra ca intern intr-o companie nu e doar munca neplatita, ci vii tu cu bani de-acasa, platesti tu de la tine pentru oportunitatea de a munci pentru altul, cata vreme compania nu-ti deconteaza nici macar RATB-ul.
Pensionarii ITB/ RATB/ STB care au deja carduri de transport cu gratuitate nu mai trebuie sa faca demersuri pentru obtinerea altui card.
A fost casatorit cu Elena Iuliana Geoana, inginer pensionar RATB. Corpul neinsufletit al generalului Ioan Geoana va fi depus miercuri, la Capela Ghencea Militar, iar inmormantarea va avea loc joi, la ora 12.00, la Cimitirul Ghencea Militar.
In sprijinul celor din urma, avem niste rute ocolitoare si traseele alternative ale RATB, pe noul nostru site, B365.ro.
Valori care se apropie de un milion de dolari au fost atinse de ROMAT SA si RATB. Cel mai activ terminal din punct de vedere al valorii tranzactiilor a fost cel de la Prahova, care a obtinut o valoare de tranzactionare de 215.000 de dolari.
Daca in Bucuresti exista doar 34 de CAR-uri, printre care cele de la IOR, RATB, IMGB sau pentru pensionari, in orasele muncitoresti sau din estul mai putin dezvoltat al tarii exista un numar dublu sau triplu de CAR-uri.
Oprescu a aratat ca doreste transformarea in societate comerciala a RADET pe care a catalogat-o, impreuna cu RATB, ca fiind "doua gauri negre la bugetul local".
Astfel, tramvaiele liniei 34 vor circula pe traseul actual intre Calea Vitan si Bulevardul Banu Manta, apoi pe un traseu prelungit pe Soseaua Nicolae Titulescu, Pasajul Basarab, Soseaua Orhideelor, Bulevardul Vasile Milea, Bulevardul Timisoara, Calea 13 Septembrie, Bulevardul Ghencea, pana la terminalul "Ghencea", a precizat RATB intr-un comunicat de presa remis, citat de Mediafax.
In plus, statia va fi legata prin scari rulante de terminalele RATB de pe Nicolae Titulescu si Dinicu Golescu. Lider la capitolul latime, podul hobanat este insa mediu cand vine vorba de inaltime.
Iuliu Maniu si Splaiul Independentei) si pe Splaiul Independentei pe sensul dinspre Podul Cotroceni spre Podul Grozavesti. Circulatia mijloacelor de transport in comun apartinand RATB se va desfasura pe trasee modificate in perioada restrictiilor de trafic.
Tramvaiul 34 circula pe Pasajul Basarab, de duminica Tramvaiele liniei 34 vor circula pe traseul actual intre Calea Vitan si Bulevardul Banu Manta, apoi pe un traseu prelungit pe Şoseaua Nicolae Titulescu, Pasajul Basarab, Şoseaua Orhideelor, Bulevardul Vasile Milea, Bulevardul Timisoara, Calea 13 Septembrie, Bulevardul Ghencea, pana la terminalul "Ghencea", a precizat RATB intr-un comunicat de presa.
La acestea se adauga spatiile verzi, in suprafata de 7.200 mp, patru statii RATB, in suprafata totala de 300 mp, dar si tuneluri rutiere subterane in lungime totala de 320 metri.
Accesul soferilor in parcare se va face pe baza abonamentelor sau a biletelor RATB sau Metrorex. Cu o luna inainte de finalul anului, lucrarile la noua parcare sunt departe de a fi terminate.
google-analytics.com