Cautare

90 de rezultate pentru "ratb" (3.23 secunde)
Nu mai platesti RATB-ul si iti modelezi silueta. Ce ziceti de asta ? Este oferta unica facuta de trotineta de oras.
23% din bugetul primariei se duce pe subventia la RADET si RATB. Primaria varsa banii si ma prezint cu gigacaloriile care sunt consumate de populatie, ca sa-mi platesc datoriile.
Actiuni drastice in cazul autobuzelor RATB care, "in mod ilegal", efectueaza transport de persoane in judetul Ilfov. 3. Sa se deblocheze toate platile catre transportatori, banii pe acciza si plata cupoanelor de pensionari sau persoane cu handicap.
Programul bancilor, metroului si spitalelor Metroul circula in prima si a doua zi de Craciun la interval de noua minute, pe toate cele patru magistrale, iar tramvaiele, troleibuzele si autobuzele RATB vor ajunge in statii conform programului unei zile de duminica.
Proiectul prevede crearea unui sistem integrat de parcari, incurajarea folosirii mijloacelor de transport alternative - trasee de biciclete si mijloace ale RATB pe trasee rapide.
E o mizerie ce se intampla in mijloacele RATB: nu te simti deloc in siguranta din cauza sutilor de buzunare, a drogatilor care inhaleaza tot felul de droguri in vazul lumii si a vechiturilor cu care circulam.
Iris, Taxi, Kempes, Damian Draghici si Taraful Fanica Luca, Farfarello, Adrian Naidin, Byron, Folk Frate, Andrei Paunescu si Totusi, Walter Ghicolescu, Camioane in Multime, RATB, The Motans, Zoia Alecu, Dinu Olarasu, Ecoul, Vox Studis, Spam si Cosmin Vaman, Bosquito si Ovidiu Lipan Tandarica, Adrian Sarmasan, The Kryptonite Sparks, OCS, Arthur, Adi Despot.
Vizitatorii au la dispozitie o parcare mare, iar acces-ul se poate face cu mijloace de transport in comun precum metro-ul (10 minute de mers pe jos de la stația Aurel Vlaicu,) RATB (cu autobuzele 112 si 135) sau cu masina personala (intrare inainte de Poliția Pipera - Directia de Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor ) .
In anul 2017, STB SA (fosta RATB) a incasat 1,32 milioane de lei, fiind inregistrata o crestere cu 3,5% fata de sezonul 2016, cand Bucharest City Tour a incasat aproape 1,28 milioane de lei.
- Calea Grivitei - RATB Carpati: intre strada Dorna si strada Soveja; - Sos. Alexandriei - Iesire Bucuresti-Bragadiru: in zona penitenciarului Rahova;
Cand a ajuns in apropierea statiei RATB Victoria, a surprins si accidentat grav pe M. LAURENŢIU de 83 ani, din Bucuresti, care se angajase in traversarea străzii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Automobilistii dand prin gropi, pietonii lungindu-li-se ochii prin statiile RATB, femeile furisandu-se cu frica-n san noaptea pe aleile dintre blocuri sau pe ulicioare, aurolacii si boschetarii lafaindu-se prin catacombele urbei, inainte de a-si da obstescul sfarsit inghetati totusi de frig.
Asa ca va puteti imagina ca RATB va fi concurat de o firma de transport public din Salzburg pentru transportul public in Bucuresti, iar o firma din Cluj sau Oradea ar putea cistiga salubritatea din Viena sau Lile.
Asa ca va puteti imagina ca RATB va fi concurat de o firma de transport public din Salzburg pentru transportul public in Bucuresti, iar o firma din Cluj sau Oradea ar putea cistiga salubritatea din Viena sau Lile.
Nu suntem totusi singura tara din aceasta parte de lume care nu aducem vorba de-spre vreo retragere sau macar diminuare a efectivelor militare de pe teritoriile Irakului si Afganistanului (dimpotriva, daca ni se va cere, „ranfortam“, cum se spune la RATB).
Se trece din nou gospodareste la treaba, tramvaiele sunt scoase din uz si, spre binele tau bucurestene, primaria iti va pune la dispozitie pentru confortul deplasarii autobuzele din cimitirul auto al RATB.
Maine vor protesta vamesii ca-i spaga prea mica, constructorii de autostrazi ca a venit iarna de doua ori in doi ani, RATB-ul ca-s prea multi oameni in statii, controlorii ca se vand bilete la chioscuri, infractorii ca exista politisti si politistii ca exista infractori.
Se pot opri pe termen nelimitat trenurile, minerii isi pot revendica din nou "drepturile", cei de la RATB la fel, nu-i exclusa o greva a politistilor, si ei nemultumiti de salariile "micute", iar lista poate continua.
In aceste conditii, autobuzele chiar vin la intervalele promise de "RATB-ul" lor, iar a folosi masina personala, in cazurile in care nu este neaparat necesar, pare un gest lipsit de logica.
Cand a ajuns la trecerea pentru pietoni din dreptul statiei RATB "Dumbrava Noua", a surprins si accidentat grav o persoana de sex feminin de aproximativ 65 de ani, neidentificata, care se angajase in traversarea strazii pe marcajul pietonal semnalizat cu indicatorul "Trecere pentru pietoni".
google-analytics.com