Cautare

4516 de rezultate pentru "radu ciurea sorin" (2.99 secunde)
In acelasi timp incurajeaza accesul larg la justitie pe probleme de mediu al organizatiilor neguvernamentale care promoveaza protectia mediului”, a declarat avocat dr. Andreea Ciurea, care a reprezentat interesele CIDRM in acest caz. (C. CONSTANTINESCU)
Presedintele Federatiei Crescatorilor de Taurine din Romania, Mircea Ciurea, a spus ca fermierii intampina probleme legate de fiscalitate pe care doresc sa le discute cu primul ministru si ministrul de finante.
Vladimir Ciurea, carea a fost solicitat de familie lui Gigi Becali sa se pronunte in acest caz, a spus ca "interventia se poate realiza in Romania, in centre medicale din reteaua publica sau privata, care au sectii de neurochirurgie".
Vlad Ciurea, se deschide, aici, primul centrul de excelenta in neurochirurgie din Romania, singurul din tara noastra, atestat la nivelul UE.
Parcul Ciurea; 18. Parcul Tei; 19. Piata Obor. Toate fantanile de mare adancime ale Primariei Sectorului 2 au buletine de analiza eliberate de catre Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti care atesta ca apa este buna pentru consumul populatiei.
Pasajul Domnesti, inaugurat vineri la ora 12, a fost complet blocat luni dimineata, informeaza Buletin de Bucuresti. In weekeend circulatia pe pasajul Domnesti s-a desfasurat fara dificultati, avand in vedere traficul redus din weekend.
Alexandru Vladimir Ciurea, sef-sectie neurochirurgie, o renumita personalitate medico-stiintifica de renume mondial si director stiintific la Sanador, Dna. Dr. Simona Carniciu, medic diabet, nutritie si boli metabolice la Institutul National Nicolae Paulescu”, Dr.
Dupa ani intregi in care nu si-a inoit materialul rulant, Romania a dat drumul licitatiilor pentru trenuri electrice. Cu 180 de milioane de euro, Autoritatea de Reforma Feroviara vrea sa cumpere 20 de astfel de garnituri, care pot circula si cu 200 de kilometri la ora.
Teodor Radu, consilierul personal al primarului, el insusi membru PD, recunoaste ca este de discutat pe marginea compatibilitatii celor doi colegi ai sai. ... Aceasta situatie va fi discutata la Comisia juridica a legislativului, iar avizul acesteia va fi respectat", a spus Teodor Radu.
Renuntara doi Proiectul pentru reducerea indemnizatiei cu 30%, initiat de consilierii PD-L Gheorghe Albastroiu si Teodor Radu, nici nu a mai intrat pe ordinea de zi a sedintei ordinare de ieri a Consiliului Municipal Craiova, pe motiv ca nu e o urgenta, nu are avizul juridic semnat de primarul Craiovei, absent in perioada sedintelor din comisiile de specialitate.
Social-democratii sustin ca ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a dat dovada de incompetenta timp de mai bine de un an, in care a condus ministerul, si modul in care a coordonat lucrarile la constructia autostrazii Comarnic-Brasov.
Adevarul publica un interviu cu Radu Mazare intitulat "Nu s-a trezit vana in romani, in ’89!", din care puteti citi in continuare a patra parte. In ianuarie 1990, Radu Mazare si colegul cu care era sa se impuste la Revolutie, Sorin Strutinsky, au pus bazele unui saptamanal studentesc, "Contrast".
Adevarul publica un interviu cu Radu Mazare intitulat "Nu s-a trezit vana in romani, in ’89!", din care puteti citi in continuare prima parte. ... Radu Mazare este primarul Constantei din 2000.
La Organizatia Judeteana de Tineret - presedinte Radu Babus. Junul social-democrat Radu Babus este directorul Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public si Privat si este fiul lui Constantin Babus (director cu state vechi de plata in Primaria Constanta, de unde si legatura...).
Relatiile Prefectura - Primaria Municipiului Constanta sunt, pe zi ce trece, din ce in ce mai incordate, in ciuda faptului ca prefectul Danut Culetu declara, in urma cu ceva timp, ca este dispus sa discute cu primarul Radu Mazare pe teme care vizeaza municipiul.
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS.
Asadar, daca cele patru partide aflate la guvernare vor reusi sa il schimbe pe social-democratul Nicolae Vacaroiu din functia de presedinte al Senatului, parlamentarii Puterii il vor instala in loc pe democratul Radu Berceanu. ... Radu Berceanu nu a stiut, de foarte multe ori, sa isi tina gura.
In cadrul ultimei sedinte a Biroului Permanent Judetean (BPJ) al PD Salaj, care a avut loc marti, Radu Capilnasiu a anuntat ca se retrage din competitia pentru castigarea fotoliului de presedinte al organizatiei judetene, preferand sa se gandeasca la "esalonul doi", si anume la fotoliul de presedinte executiv.
Radu Stroe, presedinte al Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, solicita membrilor CSAT sa ia in discutie declasificarea a doua hotarari a CSAT, din 2002 si din 2004, referitoare la interceptarea telefoanelor.
In jurul orei 21:45, in fata baracii, sergentul Ion Radu le-a atras atentia soldatilor Dorr si Vulpe asupra faptului ca, pe o movila, acoperita de zapada, aflata la vreo 15-20 de metri, se vedea o silueta intunecata.
google-analytics.com