Cautare

1861 de rezultate pentru "puncte" (6.17 secunde)
Nu suntem dezamagiti ca avem doar doua puncte.
Politistii locali din Banie au dat in ultima luna 858 de amenzi, au dispus ridicarea a 294 de autoturisme si au aplicat 2.049 de puncte de penalizare De cand Politia Locala din Craiova a primit aceleasi atributii ca si cea Rutiera, institutia din subordinea primariei a dat amenzi in valoare totala de 165.172 de lei.
De curand, acestia au inceput sa aplice si puncte de penalizare, pe langa amenda pentru parcare neregulamemntara, de exemplu, la fel ca politistii rutieri. ... Printre acestea, inclusiv sanctionarea cu puncte de penalizare a soferilor care incalca regulile de circulatie pe strazile din cartier.
a) clasa I - 2 sau 3 puncte-amenda; b) clasa a II-a - 4 sau 5 puncte-amenda; c) clasa a III-a - de la 6 la 8 puncte-amenda; d) clasa a IV-a - de la 9 la 20 puncte-amenda;
Camerele au fost amplasate strategic, in puncte care nu pot fi ocolite de soferi. ... In prezent, pe drumurile nationale si autostrazi sunt 11 puncte fixe de monitorizare cu camere.
AvocatNet.ro va pune la dispozitie o lista cu amplasarea tuturor acestor puncte fixe de control. ... In cazul autostrazilor, singurele puncte fixe de control sunt la Petresti (A1), Glina, Fetesti (A2), Gilau si Snagov (A3).
doua sau trei puncte-amenda (290 sau 435 de lei); ... patru sau cinci puncte-amenda (580 sau 725 de lei); ... de la sase la opt puncte-amenda (de la 870 la 1.160 de lei); ... de la noua la 20 de puncte-amenda (de la 1.305 la 2.900 de lei;);
Acum, oltenii pot rasturna decizia la apel, dar s-ar putea indrepta si spre TAS, in conditiile in care cele trei puncte s-ar putea dovedi decisive in configuratia finala a play-off-ului.
Pe locul doi pe lista PIN pentru alegerile europarlamentare se afla Dana Mihaela Franti, 37 de ani, de formatie economist, care a cumulat 96 de puncte, iar pe locul trei Veronica Radulescu, 23 de ani, jurist, cu 94 de puncte obtinute la concurs.
Astfel, desi au fost foarte putine puncte pe ordinea de zi si se preconiza ca sedinta sa se finalizeze cat mai repede, se pare ca "socoteala" de acasa nu prea s-a potrivit cu cea din "targ", orgoliile politice iesind rapid la iveala.
In timpul derularii sesiunii de calificare, cade la 5 puncte. Drumul de la 5 puncte se duce la 15 puncte astfel incat toti cei care au contribuit in camapania electorala din sectorul drumuri sa-si poata recupera banii de la PDL.
Cine a castigat, cine a pierdut USL a dat o lovitura de imagine, Basescu si PDL au pierdut puncte multe Foarte multi romani au urmarit evenimentul de la Parlament. ... Din aceste unghiuri de vedere, PSD a castigat multe puncte, chiar se poate spune ca dat o lovitura de imagine.
Reducerea cotei contributiei de asigurari sociale cu 5 puncte va fi un sprijin concret pentru piata muncii din Romania!
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a redus din nou dobanda de interventie cu 0,5 puncte procentuale, pana la 18,25% pe an, avand in vedere reducerea ratei inflatiei de la 14,1% la sfarsitul anului trecut la 11,1% la finele lui septembrie, potrivit unui comunicat al institutiei.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a redus cu 0,5 puncte procentuale rata dobanzii de interventie (nivelul ratei platite de banca centrala pentru depozitele atrase de la banci in cadrul operatiunilor de politica monetara), pana la nivelul de 16,5%, ca urmare a accelerarii procesului dezinflationist din ultimele doua luni, potrivit unui comunicat al institutiei.
In cazul creditelor in lei pentru nevoi personale, BRD a scazut dobanda variabila cu doua puncte procentuale, ajungand la 26% pe an, iar dobanda fixa a coborat de la 24% la 22% pe an.
Totusi, cea mai consistenta scadere este in cazul HVB, care a redus dobanzile practicate la depozitele in lei constituite de populatie intre 2,5 si 3,5 puncte procentuale.
Pentru fiecare somer incadrat in munca in ultimul an, acestia beneficiaza de subventii si obtin puncte.
Preturile marfurilor nealimentare cu urcat cu 8,33% in decembrie 2006 fata de decembrie 2005, astfel ca au contribuit cu 3,6 puncte la rata anualizata a inflatiei, de 4,87 puncte, se spune in comunicat.
Credite tentante la inceput de an Volksbank Romania reduce cu pana la patru puncte procentuale dobanzile practicate pentru creditele in lei pentru locuinte, cele de consum cu ipoteca si pentru imprumuturile auto, a informat ieri banca.
google-analytics.com