Cautare

2436 de rezultate pentru "procesul" (2.91 secunde)
Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara a finalizat procesul de fotografiere a judetelor din tara. ... "Pana acum, in Dolj, procesul de identificare a parcelelor agricole s-a finalizat in patru localitati - Bradesti, Bralostita, Secu si Diosti.
Chiar daca acesta nu se va lasa dus din prefectura, procesul de predare-primire a atributiilor sale a fost deja demarat, iar in acest moment subprefectul nu mai poate semna nici un document al institutiei.
Pentru a-si recupera banii investiti in sediul PSD Gorj, Mocanu a dat in judecata Organizatia Judeteana, procesul fiind in prezent pe rolul Curtii de Apel din Craiova.
Procesul a fost amanat, ieri, din cauza absentei a 37 de persoane constituite ca parti civile. ... In aceste conditii, procesul celor doi generali a fost reluat, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Dorin Lazar Maior a fost suspendat din functia de presedinte a Blocului National al Revolutionarilor, la sfarsitul anului trecut, dupa ce a fost arestat la intr-un dosar de frauda bancara, Intre timp, Maior a fost eliberat, dar procesul sau continua.
Fiind in situatia de a nu se fi inscris in cursa electorala pentru euroalegeri la debutul procesului, PIN se considera acum eliminat din competitie ca urmare a unei unei afirmatii publice a liberalului Mihai Voicu, potrivit careia, procesul electoral ar fi fost doar inghetat o data cu amanarea alegerilor.
PRM a depus luni la Curtea de Apel Bucuresti cererea de preschimbare a termenului de judecata pe fond din noiembrie in luna octombrie, in procesul in care acest partid cere anularea HG de stabilire a colegiilor uninominale, a declarat vicepresedintele PRM Lucian Bolcas.
Nicolai a mai spus ca "presedintele lanseaza o tema fundamentala de campanie electorala prin aceste modificari" si "continua sa sustina procesul de decredibilizare a clasei politice si a institutiilor, inclusiv a sistemului de Justitie, accentuand compenenta 'clasei politice ticalosite' care va fi sustinuta si de efortul parchetelor de a constata savarsirea de catre politicieni, apartinand sau nu unor grupuri de interese, a unor fapte de natura penala".
Potrivit consilierului PD-L Paul Foleanu, procesul va dura cel putin opt luni, perioada in care municipiul Mangalia se va afla in blocaj administrativ. ... "Au stramutat procesul pentru ca stiu ca n-au dreptate. Daca erau convinsi ca au dreptate, lasau procesul sa mearga, sa se pronunte instanta.
Daca doreau sa demonstreze ca nu este asa trebuiau sa lase procesul sa-si urmeze cursul si in seara de 27 februarie am fi aflat cine a avut dreptate. Dar ei au cautat tot felul de smecherii avocatesti pentru ca procesul sa dureze mai mult", arata Tusac in comunicat.
Surprinzator, Ingeaua a castigat procesul de la Curtea de Apel. ... "Ceea ce a judecat Inalta Curte este o exceptie ridicata de revendicatori, dar procesul pe fond, in care ni se cer mai multe zeci de hectare, nu s-a terminat inca.
El sustine ca cele 45 de zile, prevazute de Legea fundamentala, pentru pronuntarea Senatului cu privire la actele normative primite si cele 60 de zile in cazul Codurilor, sunt interpretate "intr-o maniera proprie" de Regulamentul Senatului, care prelungeste si blocheaza procesul legislativ.
Fostul viceprimar liberal Ion Vladoi a pierdut procesul cu Primaria Murfatlar, proces prin care cerea repunerea sa pe functie si acordarea unor daune plus salariile aferente lunilor cat a stat "pe bara".
El sustine ca cele 45 de zile, prevazute de Legea fundamentala, pentru pronuntarea Senatului cu privire la actele normative primite si cele 60 de zile in cazul Codurilor, sunt interpretate "intr-o maniera proprie" de Regulamentul Senatului, care prelungeste si blocheaza procesul legislativ.
Procesul a fost intentat de Tariceanu, care il acuza pe Boc de minciuna si rea-credinta si ii solicita plata unor daune morale in valoare de 100.000 de lei.
1431 din data de 3 noiembrie 2010, a ramas fara raspuns din partea dumneavoastra, doresc sa profit de scrisoarea pe care mi-ati trimis-o astazi, 25 noiembrie, pentru a reitera solicitarea de a retrage din procesul legislativ proiectul Legii Educatiei Nationale, asupra caruia Guvernul si-a angajat raspunderea.
La dezbatere au luat parte personalitati cunoscute, specialisti in Dreptul Constitutional, participanti activi la procesul de elaborare a Constitutiei, ca membri ai Adunarii Constituante sau ai comisiei de specialisti :
La urma urmei, alegerile sunt procesul prin care cetatenii pot influenta procesul decizional public, votul fiind dreptul si oportunitatea de a-si exercita puterea de decizie, dar si o obligatie morala de a se implica activ in societate.
Aplaudam exercitarea pasnica a libertatii de exprimare si ii incurajam pe toti romanii sa ramana implicati in procesul civic.
Cu toate ca, potrivit programului de guvernare, procesul de privatizare ar fi trebuit sa fie deja incheiat, activitatea AVAS este departe de a lua sfirsit.
google-analytics.com