Cautare

2042 de rezultate pentru "predesinti sectii speciale de votare" (8.90 secunde)
Cele 61 de sectii de vot din Colegiul 19 din Capitala s-au deschis, astazi, la ora 7.00, 104.585 de alegatori fiind asteptati la urne pentru a-si alege reprezentantul in Camera Deputatilor. Ei au de optat intre Liliana Minca (PSD+PC) sau Teodora Trandafir (PD-L).
Locuitorii municipiului Baia Mare isi voteaza, duminica, noul primar al orasului, dupa ce timp de aproape un an administratia locala a fost condusa de fostul viceprimar Istvan Ludescher. Aproximativ 124.000 de baimareni cu drept de vot sunt asteptati la urne pentru a-si desemna viitorul primar.
Cum arata buletinul de vot pentru turul II Turul II al alegerilor prezidentiale din acest an are loc duminica intre premierul Victor Ponta si Klaus Iohannis. Primul pe buletinul de vot este candidatul aliantei electorale PSD-UNPR-PC Victor Ponta, urmat de candidatul aliantei crestin-liberale PNL-PDL, Klaus Iohannis.
Romanii vor vota, probabil, la sfarsitul lui noiembrie, alergand de la o sectie de votare la alta - una pentru alegerea europarlamentarilor, cealalta pentru referendum. ... Si asta, doar pentru ca asa vor politicienii de frunte ai acestei tari, orbiti de orgolii nemasurate.
Alegerile parlamentare si prezidentiale din 28 noiembrie au fost monitorizate de APD prin cei aproximativ 3.300 de observatori acreditati in 32 de judete si in Municipiul Bucuresti.
Potrivit documentului, Alianta a constatat faptul ca votul de duminica a fost alterat prin transferarea electronica a unei mari parti din voturile nule in contul lui Adrian Nastase si al Uniunii Nationale PSD+PUR.
Sectiile Unite ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie au desemnat ieri pe cei sapte judecatori membri ai Biroului Electoral Central (BEC) pentru referendumul care se va desfasura sambata, 19 mai.
In ultima sa vizita la Galati presedintele Partidului Democrat Liberal, Emil Boc, si-a aratat increderea in cei care se vor prezenta duminica la vot pentru a-si alege primarul, fiind de parere ca tentativele de frauda aparute in turul intai al localelor au reprezentat o exceptie ce nu se va repeta si in cel de-al doilea tur.
Candidatul PNL Galati s-a impus inca din primul tur de scrutin la alegerile partiale de duminica, surclasandu-si fara drept de apel contracandidatii. Gigi Tutu este noul primar al recent infiintatei comune Suhurlui dupa ce a fost creditat cu 352 de voturi din cele 668 valabil exprimate.
6.000 de angajati ai Mittal Steel Galati beneficiaza incepind cu data de 1 iulie de conditii speciale.
La Drobeta Turnu Severin, peste 50 de membri si simpatizanti PSD, imbracati in geci rosii si cu steaguri in maini, s-au adunat in fata sediului PSD Mehedinti, unde au strigat: ... La locul protestului au sosit 4 echipaje de la politie si jandarmerie, pentru a-i supraveghea pe manifestanti.
Potrivit Biroului Electoral Central (BEC), singurele situatii in care Legea 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului, corelata cu legea 35/2008, permite deplasarea urnei speciale sunt cele privind persoanele netransportabile din cauza de boala sau invaliditate si persoanele detinute in baza unui mandat de arestare preventiva sau aflate in executarea unei condamnari fara a-si fi pierdut drepturile electorale.
Dupa numararea voturilor, Nastase a obtinut 61,16%, in timp ce Traian Basescu a fost votat doar de 28,84% dintre alegatorii satmareni, dupa cum reiese din numaratoarea paralela efectuata de PSD si Alianta D.A.
Consiliul de Monitorizare a Implementarii Conventiei ONU privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati a fost infiintat prin Legea 8/2016. ... Menirea institutiei este de a veghea la respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati, in sensul Conventiei ONU ratificate de tara noastra prin Legea 221/2010.
USL castiga aproape sigur 33 de CJ si 28 de municipii Dupa centralizarea a 70% din sectii Seful de campanie al USL Liviu Dragnea a declarat ca Uniunea castiga presedintia Consiliilor Judetene Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caras-Severin, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Huneadoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mures, Olt, Prahova, Satu-Mare, Salaj, Suceava, Teleorman, Timis, Vaslui, Valcea, Vrancea, dupa numararea a voturilor din 70% din sectii.
Investitia totala se va ridica la circa 10 miliarde de lei, fara TVA.
"Speram ca in 2013 sa facem peste 100 de transplanturi medulare" (Autor :
Problemele existente la Mittal Steel si industria metalurgica, inclusiv cele legate de legislatia din acest domeniu, au fost dezbatute in cadrul intilnirii care a avut loc simbata, la club Sidex, intre ministrul Muncii, Paul Pacuraru, si liderii a trei sindicate importante din Combinat, respectiv FSS Metarom Galati, UTSL si Forum, la care a participat si presedintele filialei locale a Cartel Alfa, Constantin Lungu.
Conducerea PD Suceava a decis luni seara excluderea din partid si retragerea de pe listele parlamentare a lui Brandusel Nichitean, surprins duminica votand la mai multe sectii, a anuntat liderul formatiunii, Traian Basescu, precizand ca Nichitean trebuie sa raspunda conform legii pentru fapta sa.
PDL a obtinut 46,88% din voturile exprimate de romanii din diaspora, pentru Senat, fiind urmat de PNL, cu 23,35% ti PSD+PC, cu 13,19%, in timp ce la Camera Deputatilor, PDL a obtinut 46,6%, PNL- 20,45% iar PSD+PC- 14,82%, dupa numararea a 93,21% din voturi.
google-analytics.com