Cautare

2042 de rezultate pentru "predesinti sectii speciale de votare" (2.61 secunde)
Reprezentantul Organizatiei Municipale a Partidului Democrat Liberal, Cosmin Paun, este nemultumit de modul in care Primaria si primarul Dumitru Nicolae i-au instruit pe presedintii sectiilor de votare. "Suntem un oras in care instruirea presedintilor sectiilor de votare o face Primaria.
Recalcularea pensiilor militarilor si politistilor se face in peste cinci luni de la publicarea normelor metodologice la legea care reglementeaza masuri noi in domeniul pensiilor speciale.
Pentru CFR, sinele de tren au inceput sa aduca pierderi. Obligata sa investeasca sume considerabile pentru mentinerea infrastructurii in stare de functionare, compania feroviara incearca sa scape de traseele care ii aduc pierderi, fie inchiriindu-le, fie inchizandu-le.
Agentia de presa AmosNews informeaza: Pentru corectitudinea alegerilor, va fi utilizat sistemul de prevenire a votului multiplu - Pe 26 mai pot vota cetatenii romani care au 18 ani impliniti, inclusiv cei care implinesc aceasta varsta in ziua alegerii.
Biroul Electoral Central a respins o solicitare a Asociatiei Pro Democratia privind folosirea urnei mobile doar daca alegatorul poate demonstra cu acte ca este netransportabil, precum si cererea de infiintare a unor sectii speciale pentru cei care voteaza in afara localitatii de domiciliu.
Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Dolj a anuntat ca duminica, in jurul orei 17.00, politistii au fost sesizati ca in comuna Scaesti - sat Valea lui Patru, in apropierea sectiei de votare, au oprit trei autoturisme ai caror pasageri erau suspectati de turism electoral.
Doljenii vor vota pe 13 mai alesii romani din Parlamentul European in cabine de vot reciclate de la alegerile din 2004.
Referendumul privind desfiintarea judetului Constanta s-a incheiat la ora 21.00, dupa ce procesul electoral a fost prelungit cu o ora, la cererea PSD si PNL, iar procesele-verbale de la sectiile de votare vor fi centralizate de angajatii Directiei de Evidenta Persoanelor, aflata in subordinea CJ.
Stampilele si buletinele de vot ale bihorenilor vor fi ridicate direct de la Bucuresti sub semnatura prefectului si a presedintelui Tribunalului Bihor. Pentru data de 19 mai in judet vor functiona 626 de sectii de votare, din care 138 in municipiul Oradea.
Prefectul Bihorului, Mircea Ghitea, a declarat ca pana ieri au fost tiparite toate buletinele de vot necesare, respectiv 2.235.152 de buletine de vot, dintre care 2.232.080 sunt buletinele de vot necesare pentru exercitarea votarii de catre alegatorii inscrisi pe listele permanente, listele suplimentare si rezerva de 10%.
Senatorul PSD, Titus Corlatean, sustine ca a intrat in posesia unor informatii din care reiese ca exista tentative de fraudare a alegerilor. Corlatean a mai mentionat ca premierul Emil Boc ar fi cerut dublarea sectiilor de votare din strainatate, acestea urmand a fi controlate de apropiati PD-L.
Ghidul alegerilor locale, duminica 10 iunie Romanii isi aleg duminica, 10 iunie, o noua administratie locala - primari, consilii locale, presedinti de consilii judetene si consilii judetene. ... primarii vor fi alesi intr-un singur tur de scrutin - locul 1 ia totul.
Electoratul din 20 de localitati este chemat duminica la vot pentru a alege un nou primar, un nou primar general sau un nou consiliu local. ... Duminica, incepand cu ora 7.00, alegatorii din 20 de localitati sunt chemati din nou la urne in cadrul unor alegeri locale partiale.
Gabriel Oprea - "18.550 sectii de votare in tara si 294 in strainatate.
Asociatia Pro Democratia (APD) a luat hotararea de a trimite observatori pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, desi anuntasera, la 29 noiembrie, ca nu o vor face.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, sustine ca mai mult de jumatate dintre presedintii sectiilor de votare din Sectorul 6 sunt "oamenii" primarului PDL, Cristian Poteras, fapt care ar demonstra, in opinia sa, "mafia electorala dirijata de Traian Basescu si gasca lui".
PDL a obtinut 28,38% din voturile pentru consiliile judetene, PSD a obtinut 28,22%, iar PNL - 18,65%, dupa centralizarea facuta pana miercuri, la ora 8.30, a voturilor valabil exprimate in 99,99% din sectiile de votare de la nivelul intregii tari, a anuntat BEC.
O noua ciocnire de idei intre PNL si PLD, ieri, pe fondul apropiatelor alegeri europarlamentare si a referendumului.
Ceea ce a facut Biroul Electoral Central in ultimele zile este la fel de inexplicabil precum modul in care s-au fraudat alegerile in aproape 20 de sectii de votare din Galati.
Turul doi al alegerilor pentru desemnarea primarului din comuna doljeana Seaca de Padure s-a desfasurat in aceeasi nota de duminica trecuta. In timp ce pentru scrutinul din 18 martie partidele s-au intrecut in cadouri pentru electorat, la cel de ieri oferta a inclus transportul gratuit la sectia de votare.
google-analytics.com