Cautare

29247 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare judetul covasna comuna belin" (4.98 secunde)
Domnia sa a vizitat comuna vasluiana Pungesti ca din intamplare, fara vreun substrat electoral.
Aceasta a explicat ca, facând o comparatie cu lunile trecute, numarul slujbelor puse la dispozitia celor interesati prin intermediul Eures a ramas aproximativ acelasi (la începutul lunii septembrie, în retea erau disponibile cam 250 de locuri de munca, iar la mijlocul lunii august, aproximativ 270).
Puteti citi in continuare textul declaratiei politice, prin care Ionut Vulpescu acuza Ministerul Culturii pentru ca de o jumatate nu a facut nimic pentru deschiderea, la Targu Jiu, a nou-infiintatului Muzeu National Constantin Brancusi.
Ca primarii doljeni nu se dau in vant dupa calculator o spun nu numai autoritatile judetene, satule sa ia legatura cu primarii prin intermediul telefonului, dar si cifrele.
Conducerea prefecturii Covasna a anuntat ieri ca va ataca in contencios administrativ acele hotarari ale consiliilor locale care prevad organizarea unui referendum local privind autonomia teritoriala a ¥inutului Secuiesc.
Mai spre Estul tarii, pe la mine prin judetul Vaslui, administratia locala, lumea in general e mai "amortita". ... Comuna Puiesti si cele 15 sate aferente!
Dupa ce le-a facut socotelile si a stabilit cate posturi trebuie sa aiba fiecare structura teritorial-administrativa, reprezentantul guvernului in teritoriu s-a asigurat ca primariile doljene vor intocmi corect noile organigrame, cele cu posturile restructurate dupa prevederile Ordonantei de Urgenta nr.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va disponibiliza in acest an o suta de angajati, prin concedieri colective, numarul maxim de posturi din structura institutiei fiind astfel redus la 510 salariati, de la cele 610 locuri stabilite la finele anului 2006, dupa preluarea OPSPI.
Reproducem articolul citat mai sus, cu mentiunea ca primarul comunei Vlad Tepes, Constantin Mihalache, precizeaza ca in situatia descrisa se afla de fapt 3 comune din judetul Calarasi:
Calitatea invatarii decurge din activitatea comuna, coordonata, a tuturor agentilor care alcatuiesc comunitatea educativa. ... La urma urmei, toti parintii doresc tot ceea ce este mai bun pentru copiii lor si aceasta dorinta poate fi manifestata prin implicarea activa in viata scolara a copilului.
Ieri la o luna de zile de la aprobarea in sedinta de Guvern, a fost publicata in Monitorul Oficial, Hotararea de Guvern prin care se acorda in total 80 de milioane de lei pentru 959 de unitati scolare din tara.
In noua schema executiva, PNL mai are 19 posturi de secretari de stat, PD - 14, UDMR - 7 si PC - 6.
Gandula analizat declaratiile mai multor politicieni din Dambovita, Olt sau Covasna, din care reiese ca acestia deruleaza afaceri pe bani publici. ... Firma are incheiate 30 de contracte, iar cele mai multe dintre institutiile contractante sunt comune din judetul Dambovita.
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
Poate ca executivul a impus un numar maxim de posturi de fiecare tip de unitate administrativa, insa "guvernul din teritoriu" nu stie deocamdata foarte exact unde si cat ar trebui sa restructureze.
Valul reducerii numarului de posturi in sistemul bugetar ajunge si la Agentia pentru Protectia Mediului (APM).
Conform conducerii IPJ Dolj, din cele 104 posturi de politie din Dolj, numai 11 au calculatoare. ... prin Inspectoratul General al Politiei Române (IGPR), achizitii proprii ale IPJ Dolj sau donatii.
In cifre, Primaria Craiova ramane cu 512 posturi, fata de 395 cat avea in precedenta organigrama modificata cu disponibilizari, iar institutiile de cultura si sport - cu 280 de posturi, fata de 397 cat le era repartizat la calcul disponibilizarilor, in care insa intra si Filarmonica "Oltenia" Craiova.
Pe urmatorul loc in topul celor mai amendate posturi tv se afla Antena 1 care a primit 9 amenzi in cuantum de 202.000 lei.
Prin urmare, aproximativ 17 clase din viitorul an scolar vor fi desfiintate, asa cum am aflat de la serviciul informatizare al ISJ. ... Motivul consta in faptul ca locurile ramase libere nu pot fi ocupate decit de cei care au ramas pe dinafara dupa prima repartizare.
google-analytics.com