Cautare

403 de rezultate pentru "postliceale sanitare acreditate" (2.55 secunde)
De exemplu, directoarea Directiei Sanitare Publice de Stat, Camelia Ciobotaru a negat asemenea comportamente atat din partea dansei, dar si din partea altora.
Potrivit deputatului PRM, ar mai trebui alocate fonduri pentru instalatiile sanitare si dotari. FOTO: Titu Ghiorghiof i-a pus gand rau secretarului general Mihai Unghianu
La sat, nu ai acces la servicii financiare, sanitare, de consultanta, de comunicatii sau de educatie.In lipsa unor reforme coerente, cuprinzatoare, populatia rurala a Romaniei va deveni un grup social care nu va mai putea beneficia in mod real de politici de incluziune sociala deoarece nu vor exista resursele publice necesare ce ar trebui alocate in scopul implementarii acestor politici.
Senatorul Ion Iliescu, internat in urma cu o zi in Spitalul de Urgenta Elias pentru un control medical general, a fost supus, in cursul zilei de luni, unor alte investigatii medicale in Spitalul Clinic Fundeni si Spitalul de Urgenta Floreasca Dupa ce, vineri, Iliescu a avut un puseu de tensiune pe fondul unei hipertensiuni mai vechi si a unei cardiopatii ischemice cunoscuta, el a fost internat, duminica, in Spitalul de Urgenta Elias din Bucuresti pentru un control medical general, a declarat, intr-o conferinta de presa, Sorin Oprescu, directorul general al unitatii sanitare.
Grupul austriac Lasselsberger a achizitionat indirect, in anul 2004, pachetul majoritar de actiuni al producatorului de placi ceramice si obiecte sanitare Sanex Cluj, preluand societatea Goodison Holdings BV Rotterdam Olanda, care detinea 67,4% din capitalul social al companiei romanesti.
"Marea este poluata, murdara si plina de stanci si pietre, plaja se micsoreaza de la an la an, mizerie peste tot, nisip cu impuritati si gunoaie, infrastructura pentru amenajarea dusurilor si grupurilor sanitare nu exista", se mai arata in nota trimisa tuturor autoritatilor ce ar fi putut influenta realitatea turismului din sudul litoralului.
"Evenimentul va reuni furnizori de servicii si materiale de constructii, dar si de instalatii sanitare, electrice si de climatizare, panouri solare, mobilier pentru spatii de locuit, birouri, produse pentru amenajari interioare si exterioare si accesorii pentru mobilier", a declarat Virgil Boboc, directorul general al CCI a judetului Dolj.
"Pachetul care reprezinta asa-zisa reforma in sistemul sanitar se bazeaza pe legi vechi, scopul fiind acela de a inlocui, pe criterii politice, toti directorii de institutii sanitare, spitale, directii de sanatate publica sau ambulante.
Mai mult, instalatia electrica este defecta, iar grupurile sanitare sunt daramate, copiii putand oricand sa cada in hazna, dupa cum spun reprezentantii DSP.
Mai mult, instalatia electrica este defecta, iar grupurile sanitare sunt daramate, copiii putand oricand sa cada in hazna, dupa cum spun reprezentantii DSP.
Sistematizarea pe verticala (drumuri, alei, parcari, spatii verzi) pentru blocurile ANL vor scoate din "buzunarul" Primariei circa 486.000 RON, proiectul de detaliu pentru viitoarea Casa a Casatoriilor este estimat la 24.300 RON, in timp ce reparatiile cladirii Consiliului Local Mangalia (zugraveli, igienizari, instalatii electrice, sanitare, centrala termica) - 193.600 RON.
Avocatul farmacistilor din PFR, Arin Alexandru Avramescu, a declarat ca "farmacistii au fost lasati in afara reformei sanitare, deoarece nu sunt in pachetul legislativ promulgat.
Locuia in aceasta perioada cu chirie intr-o camaruta separata, fara acces la instalatii sanitare si incalzita cu o sobita cu lemne.
Autoritatile locale vor asigura locatia pentru amplasarea locuintelor modulare, alta decat cea unde urmeaza sa se construiasca locuintele distruse, energia electrica necesara iluminatului si, dupa caz, incalzirii din sursa electrica, grupuri sanitare si surse de apa potabila.
Asociatia Crestin Catolic-Ortodoxa este cea care a cerut cumpararea terenului din domeniul public al orasului pe motiv ca in decembrie 2005 a cumparat la o licitatie tinuta de executorul judecatoresc Marius Eugen Balica constructia din subsol compusa din doua sali de parcare, sapte garaje, incaperi cu destinatie de depozit, sapte holuri, vestiare, grupuri sanitare, coridoare, cinci incaperi pentru birouri, toate situate in fata blocurilor N24, N 25, T14, T15 de pe Calea Bucuresti, cartier Lapus.
Dupa ce in luna iulie 2014 a obtinut, in urma procedurii de negociere fara anunt de participare, un contract de peste jumatate de milion de lei pentru serviciul de ordine si curatenie in parcarile si grupurile sanitare de pe Autostrada A2, Romprest si-a mai adjudecat in luna septembrie un contract in valoare de peste 2 milioane de lei pentru aceleasi servicii, in aceleasi 23 de parcari de pe tronsonul amintit.
Autoritatile locale din judetul Gorj vor asigura pentru zona sinistrata locatia pentru amplasarea constructiilor usoare din elemente modulare, energia electrica necesara iluminatului si, dupa caz, incalzirea din sursa electrica, grupuri sanitare si surse de apa potabila.
In schimb, foarte multe cladiri sunt intr-o stare jalnica, adevarate fierarii ruginite, focar de mizerie (acestea fiind transformate in grupuri sanitare de catre persoanele fara adapost sau turistii care nu gasesc, in graba, un WC).
Mai exact, 977 de copii au fost parasiti in maternitati si alte unitati sanitare, in anul 2015. Cei mai multi, respectiv 624, au fost abandonati dupa nastere, in maternitati.
"Un copil de numai patru ani a murit in salvare pana a ajuns la spital si noi suntem acum nevoiti sa mergem la alte unitati sanitare.
google-analytics.com