Cautare

329 de rezultate pentru "plangere iova" (3.67 secunde)
"Aceste chestiuni au fost ca un bulgar de zapada, ajungand la problema unui parlamentar care face plangere penala impotriva a 119 colegi parlamentari care trebuie sa cada in situatia de a se prezenta la Parchet pentru a aduce dovezi ca semnatura este a lor", a mai spus Zgonea.
Presedintele face referire in plangere la o declaratie a lui Nicolaescu facuta la Targu Mures, despre care apreciaza ca ii lezeaza demnitatea.
El a mai propus si sesizarea procurorului general cu o plangere penala, semnata de "senatorii romani", indiferent de culoarea lor politica.
Este ce-a de-a doua actiune in instanta initiata de presedintele conservatorilor, Voiculescu depunand o plangere penala si impotriva liderului UDMR, Marko Bela, potrivit unui comunicat remis miercuri de PC.
Intrucat a fost nemultumit de verdictul DNA, Brailoiu a depus, in urma cu cateva zile, o plangere impotriva deciziei de neincepere a urmaririi penale, iar procesul se va desfasura la Curtea de Apel Constanta.
Cel mai important partid al saptamanii care tocmai s-a incheiat poate fi declarat Partidul Liberal Democrat care, suparat ca liberalii au facut plangere in legatura cu lipirea afiselor electorale in locuri in care legea nu permite, a intors foaia si a depistat pe unde au lipit ilegal si celelalte formatiuni politice afisele electorale.
Atunci, el a anuntat ca va ataca in instanta, "ca nelegala si vadit netemeinica", decizia Consiliului Bucuresti al PSD de suspendare a sa si ca va face plangere penala impotriva lui Marian Vanghelie si a "complicilor" acestuia.
Deputatul Liviu Nistoran a declarat marti ca miercuri va depune plangere penala impotriva liderului si viceliderului grupului PD din Camera Deputatilor, Cristian Radulescu si Valeriu Tabara, pentru ca cei doi l-au exclus din acest grup parlamentar.
de vatamare corporala grava, parasirea locului accidentului si fals in declaratii. Presupusa victima a accidentului nu a depus plangere penala impotriva ministrului.
Le voi face plangere pentru abuz in serviciu celor 10 consilieri locali, care au votat "impotriva" si nu au tinut cont de prevederile unei hotarari judecatoresti.
Tusac sustine ca "Mangalia a devenit rai al constructiilor ilegale", precizand ca va face plangere penala pentru aceasta "debandada generalizata in domeniul constuctiilor".
Scandalul a inceput dupa sedinta Consiliului Judetului din data de 29.08.2007, cand consilierul judetean PD-L David Craiu a formulat o plangere penala impotriva colegului sau Nicolae Bacalbasa pentru afirmatii de natura sovina si antisemita.
Ulterior cameramanul a declarat ca nu va depune plangere impotriva agresorului pentru distrugere, situatie in care Politia a clasat cazul.
O plangere asemanatoare a primit BEJ si din partea observatorilor Pro Democratia, cu privire la faptul ca banner-ele PSD, ce il infatisau pe Nicusor Constantinescu, candidatul pentru presedintia Consiliului Judetean Constanta, erau agatate intre doi stalpi, fix deasupra iesirii din sectia de votare.
El a mai precizat ca in urma cu doua luni a fost facuta o plangere penala impotriva presedintelui Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare.
Mai mult, Dumitru Nicolae a depus ieri la Politie o plangere penala, iar cei vizati de acuzele social-democratilor sunt cativa membri ai Partidului Democrat Liberal.
"Cei care au afirmat despre mine ca sunt aparatorul detinutilor, pot constata din aceasta plangere, ca sunt apreciat de catre cei inchisi doar daca dau curs cererilor lor, in caz contrar, risc sa fiu dat in judecata si sa mi se solicite daune de sute de mii de Euro.
In decembrie 2007, Nistoran a afirmat ca nu a primit nicio informare oficiala privind excluderea din partid si ca va depune plangere penala impotriva liderului si viceliderului grupului PD din Camera Deputatilor, Cristian Radulescu si Valeriu Tabara, pentru ca cei doi l-au exclus din acest grup parlamentar.
Reprezentanta PC in Consiliul Local Galati, avocata Tincuta Tercu, va formula plangere penala la Parchet, in perioada imediat urmatoare, pentru nerespectarea hotararii judecatoresti.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a analizat in sedinta de joi o plangere de la Administratia Prezidentiala, potrivit careia Presedintia a solicitat Consiliului sa analizeze "nediscriminatoriu" "posibilele cazuri de limbaj injurios, lezare a demnitatii umane, incalcare a principiului informarii corecte a publicului, a principiului pluralismului politic, precum si oricare alte derapaje de la legislatia in domeniul audiovizual".
google-analytics.com