Cautare

1333 de rezultate pentru "online 24life ro" (3.26 secunde)
Google va lansa Music Beta, un serviciu de muzica online Google va lansa un serviciu de muzica online, Music Beta, si a implementat deja softul in cel mai recent sistem Android, anunta Mediafax.
It.bzi.ro : 500 de filme clasice pe care le poti viziona online, gratuit Site-ul openculture.com a facut publica o lista cu nici mai mult, nici mai putin de 500 de filme care pot fi vizionate online, gratuit.
Persoanele fizice vor putea afla online informatii exacte despre situatia lor fiscala, in cadrul unui proiect pilot al Ministerului Finantelor. ... Contribuabilii vor putea comunica online cu fiscul pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.
Viorel Hrebenciuc, liderul deputatilor PSD+PC, va discuta online cu cititorii despre tensiunile din coalitia PSD-PD-L, despre declaratiile prinvind scoaterea PSD de la guvernare si despre lupta pe serviciile secrete. Hrebenciuc se va afla in redactia HotNews.ro luni, de la ora 13.00.
Moshemordechai.ro: ... Pe urma a devenit "intalnirea presedintelui cu sustinatorii sai din online" - ceea ce deja era alt tutun, alta aroma, alta tuse. ... Dar Obama nu e blogger, nici sustinator online de-al celui fara de pereche, asa ca nu insistam pe chestia asta.
In decembrie, au fost consemnate 10.800 de tranzactii de plata in sistemul 3D Secure si un volum de vanzari online de peste 2,1 milioane de dolari, potrivit No-cash.
Proiectul de act normativ de organizare si functionare a jocurilor de noroc, initiat de Ministerul Finantelor, interzice jocurile de noroc online.
Prima o reprezinta completarea online a bazei de date existente pe portalul Inspectiei Muncii dupa obtinerea parolei de la ITM. Pentru obtinerea parolei angajatorul trebuie sa depuna la ITM, Camera 202, o cerere conform modelului afisat pe pagina www.itmgalati.ro.
Romanii plecati la munca in strainatate isi cauta online job-uri in Romania, dupa ce si-au "facut plinul" muncind din greu pentru occidentali.
Firmele mijlocii si mici din inca zece judete, printre care si Bihorul, vor avea posibilitatea sa depuna declaratiile fiscale online, potrivit unui proiect de ordin elaborat de Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).
In vederea depunerii declaratiilor fiscale online prin mijloace electronice de transmitere la distanta, acestea pot fi semnate si de persoane care detin certificate digitale calificate, eliberate de furnizorii de servicii de certificare, acreditati in conditiile Legii nr.
De asemenea, furnizorul va pune la dispozitia elevilor care beneficiaza de program, precum si cadrelor didactice si parintilor acestora, un mediu educational colaborativ online, prin intermediul unui portal.
Impozitul pe veniturile persoanelor fizice autorizate va putea fi platit online, cu cardurile bancare, de la 1 octombrie, urmand ca sistemul sa fie aplicat si in cazul companiilor pana la finele anului, a declarat presedintele Agentiei de Administrare Fiscala, Daniel Chitoiu.
Comisia de cultura a Camerei Deputatilor a adoptat, marti, cu unanimitate de voturi, un raport de respingere pentru initiativa deputatului PDL Silviu Prigoana privind trecerea presei scrise si online sub incidenta Consiliului National al Audiovizualului.
Romanii vor cheltui peste 40.000 de euro pentru comenzile online de flori pentru Valentine‘s Day, cresterea fata de o perioada normala a anului fiind de 50%.
primadona de pe scena mass-mediei online", din care puteti citi in continuare prima parte. ... Cofondatoarea site-ului informativ de mare succes, The Huffington Post, si-a vandut publicatia gigantului online AOL pentru 315 milioane de dolari, asigurandu-si o pozitie importanta in cadrul companiei AOL.
Ziarul Gandul adopta un nou model de business si, din 8 aprilie, ofera cititorilor o experienta digitala completa - online, pe iPad si pe mobil, devenind un produs media exclusiv digital. ... online, pe iPad si pe mobil.
Detalii suplimentare si regulamentul oficial al concursului sunt disponibile pe www.millenniumbank.ro, pe site-ul concursului, www.primul-e-cont.ro, precum si pe Facebook.
csr-romania.ro informeaza: ... Pentru aceasta am consultat siteurile www.csr-romania.ro si www.responsabilitatesociala.ro si am inclus in lista 57 de companii.
Subsistemul de plati online este integrat cu serviciile oferite in cadrul Sistemului National Electronic de Plata Online a Taxelor si Impozitelor (www.ghiseul.ro).
google-analytics.com