Cautare

19131 de rezultate pentru "noi informatii in privanta fetei gasite moarte in laanul de porumb" (5.38 secunde)
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o declaratie politica intitulata " Romania trebuie sa continue progresele", pe care o puteti citi in continuare. In ultimii ani Romania a facut progrese remarcabile in domeniul economic, progrese care trebuie continuate.
Cum le recunosti si cum te poti apara Cazurile de fraude prin intermediul telefoanelor mobile s-au inmultit, aproape fiecare utilizator primind, macar o data, un SMS prin care i se cerea sa dea bani, intr-un mod sau altul.
O romanca de 23 de ani a sfarsit tragic la Paris in timp ce iubitul ii facea o poza cu turnul Eiffel. Tanara a cazut de la peste 12 metri inaltime sub privirea ingrozita a celui care o fotografia.
Cristina Verona, inainte de a muri, credea ca i-a fost furata identitatea.
Urmarile virusului ucigas au lasat mii de locuitori fara pasari si fara speranta de a mai putea avea cel putin atatia pui ca si pana acum in gospodarii. Sa nu mai spunem ca pentru cei mai multi, carnea de pasare reprezenta principalul aliment.
Fostul presedinte irakian Saddam Hussein si doi dintre colaboratorii sai vor fi executati imediat in cazul in care Curtea de Apel confirma condamnarea lor la moarte, iar trupul fostului lider de la Bagdad ar putea fi inhumat in secret, au declarat surse guvernamentale.
Este esential ca oamenii sa inteleaga ca testarea pentru hepatitele B si C poate face diferenta dintre viata si moarte Institutul National de Boli Infectioase Prof.
Vai de tara pe care o conduc vedetele si bisnitarii! Niste jucatori de fotbal, fie ei si ai Nationalei, se trezesc ca vor schimbarea Imnului de Stat. ... "Ce e asta Desteapta-te, romane, din somnul cel de moarte?
Comisia Europeana (CE) a autorizat folosirea in Uniunea Europeana a patru noi tipuri de plante modificate genetic. Acestea sunt trei tipuri de porumb si sfecla-de-zahar, soiuri care vor putea fi utilizate, astfel, si in Romania.
Principala caracteristica a agriculturii romanesti, in perioada tranzitiei, o reprezinta lipsa cronica a capitalului. Aceasta a determinat cresterea ineficientei in alocarea resurselor cu consecinte asupra cresterii si competitivitatii fermierilor romani si a intregului sector agricol.
Primarii din localitatile riverane Dunarii, reuniti ieri in cadrul unui grup de lucru cu conducerea Prefecturii Dolj, au dat verdictul: pe langa refacerea digurilor, autoritatile trebuie sa se gandeasca si la crearea de poldere pentru inundare controlata in caz de urgenta.
Acesta este bilantul provizoriu al distrugerilor produse de grindina, ploi si inundatii in judetul Galati in ultima luna de zile, pagubele fiind estimate la aproximativ 20 de miliarde de lei Ploile torentiale au provocat de departe cele mai multe pagube detinatorilor de terenuri agricole din judet, afectind 2.175 ha, conform estimarilor efectuate de specialistii in teritoriu ai Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati.
Apropierea Festivalului "Callatis" a inceput sa aduca, inevitabil, si primii comercianti ambulanti in zona in care se va desfasura manifestarea celor "sapte zile si sapte nopti".
Uniunea Europeana vrea sa impuna o acciza unica pentru carburanti tuturor statelor membre, a declarat ieri Mihai Hura, director adjunct al Departamentului Impozite si Taxe din Ministerul Economiei si Finantelor (MEF), la un seminar pe teme de energie.
Producatorii agricoli vor putea sa-si scoata macar o parte din banii investiti in cultivarea terenurilor. Culturile afectate de vremea caniculara din acest an vor putea fi folosite ca nutret.
200 de angajati, peste 50.000 de clienti si o cifra anuala de afaceri de peste 11,7 milioane de dolari. Toate acestea, din seminte certificate, comercializate în zona Olteniei. Productia si comertul cu seminte certificate baga milioane de euro în conturile firmelor din domeniu.
200 de angajati, peste 50.000 de clienti si o cifra anuala de afaceri de peste 11,7 milioane de dolari. Toate acestea, din seminte certificate, comercializate în zona Olteniei. Productia si comertul cu seminte certificate baga milioane de euro în conturile firmelor din domeniu.
De aproximativ doua saptamani au inceput lucrarile de extindere si modernizare a actualei piete din Tiglina 1, fapt ce a determinat mutarea comerciantilor la subsolul viitoarei piete, care a fost amenajat anul trecut. Nefiind suficient de informati, cumparatorii considera ca vechea piata a fost desfiintata.
Dezastru in agricultura, de unde mai creste Romania in 2012? ... De ce nu irigati? Agricultura nu va mai fi motorul economiei in 2012, asa ca anuntata crestere economica poate fi doar o iluzie.
Sute de animale gasite pe un camp de langa lacul Brates din Galati. Directia Sanitar-Veterinara a fost anuntata ca mai multe cadavre de animale sunt aruncate la marginea lacului.
google-analytics.com