DeCeNews informeaza : Cristina Verona, inainte de a muri, credea ca i-a fost furata identitatea. A mers la Politie, dar nu a terminat de scris plangerea
Inainte cu o saptamana de a-si ucide mama si de a-si pune capat zilelor, Cristina Verona a mers la Sectia 1 de Politie din Capitala pentru a depune o plangere, intrucat considera ca a fost victima unui furt de identitate. Jurnalista le-a povestit politistilor despre ce e vorba, s-a apucat sa scrie plangerea, dar nu a mai avut rabdare sa o termine si a plecat in graba. "Credea ca i-a fost furata identitatea pe internet", spune comisarul Diana Sarca, purtator de cuvant al Politiei Capitalei.
Anchetatorii au aflat de la apropiatii Cristinei Verona ca de cateva luni aceasta trecea printr-o perioada foarte proasta. A amenintat de mai multe ori ca se sinucide, iar din apartamentul ei vecinii au auzit de multe ori zgomote puternice, rezultatul crizelor ei de nervi. Este si motivul pentru care mama ei, care locuia in Drumul Taberei, a venit sa locuiasca in apartamentul din Primaverii cu ea.
Matei Radu Verona, fostul sau sot, le-a declarat anchetatorilor ca a vorbit cu Cristina in urma cu aproximativ o saptamana si ca nimic din comportamentul ei nu l-a dus gandul la ce avea sa se intample, transmite realitatea.net.
Concluzii socante in ancheta din Primaverii: Cristina Verona si-a ucis mama
Ea lucra de cativa ani ca freelancer, dupa cum povesteste Alison Mutler, chief correspondent Associated Press Bucuresti. In ultima perioada, aceasta se plangea ca proiectele sale merg mai greu din cauza crizei. Tot in ultimul timp, fosta jurnalista se ocupa de brosurile unor clinici de stomatologie, mai povesteste Mutler.
Cadavrele au fost descoperite, marti seara, dupa ce vecinii au sunat la 112 si au reclamat ca din locuinta celor doua, situata la etajul 1 al imobilului de pe Bulevardul Primaverii nr.43 vine un miros puternic. Atat usa, cat si geamurile locuintei erau inchise din interior, fapt ce exclude ipoteza unui dublu asasinat. Cercetarea la fata locului a fost facuta dupa ce un pompier a fortat usa balconului.
Potrivit concluziei legistilor, necropsiile celor doua femei arata ca batrana in varsta de 77 de ani a murit sufocata, cel mai probabil cu o perna, iar fiica sa, care ar fi autoarea omorului, s-a spanzurat cu niste cabluri electrice. Cele doua femei ar fi decedat cu cel putin trei zile inainte de a fi descoperite cadavrele.
Cristina Verona, fostul redactor-sef al publicatiilor "Elle" si "The Reader’s Digest" Romania, dar si director de PR la agentia Graffiti BBDO si mama acesteia, in varsta de 77 de ani, sunt victimele gasite, marti seara, moarte in conditii suspecte, intr-un imobil din cartierul Primaverii.

Articole pe aceeasi tema, pe DeCeNews :

• Fostii colegi ai Cristinei Verona: Avea un standard financiar extrem de ridicat
• Tragedia din Primaverii, cauze financiare. Cristina Verona avea probleme cu banii si nu vroia sa-si inchirieze apartamentul
• Cristina Verona, fostul redactor-sef de la "Elle", printre victimele gasite in locuinta din Primaverii