Cautare

416 de rezultate pentru "negi pe maini" (6.78 secunde)
A spune ca nu s-a schimbat nimic in Romania, in acesti 25 de ani, inseamna sa negi realitatea.
extern - pentru negi, bataturi, afte, infectii, dureri de stomac, dezintoxicarea organismului). Toata mierea naturala e buna si atunci omul isi ia pentru el ce are nevoie", ne-a spus Elena Stan.
BOLI VENERICE PE CARE LE POTI LUA FARA SA FACI SEX Nu este obligatoriu sa faci sex pentru a lua o boala venerica. ... Unele tulpini de HPV pot cauza negi genitali ori alte leziuni precanceroase pe col, altele duc la aparitia negilor pe degete sau alte zone.
De asemenea, barba poate camufla semnele unor boli de piele pe care barbatul le ignora: ... negi si o afectiune bacteriana a pielii numita impetigo.
In realitate, parul pubian, atunci cand este lasat sa creasca, te ajuta si te fereste de numeroase probleme pe care, daca ai fi mereu epilata, le-ai intampina foarte frecvent. ... - Exista risc mai mare sa se formeze negi la nivelul zonei intime atunci cand parul pubian este eliminat.
Neurdermatita se manifesta sub forma unor portiuni de piele solzoasa care apar la nivelul capului, pe brate, picioare si la incheieturi. ... Neurodermita se poate dezvolta pe orice zona a corpului; cel mai frecvent apare pe picioare, glezne, spate, parti ale gatului, incheieturi, antebrate si organe genitale.
Cam pe aceeasi tema: ... dar criticindu-l numai pe Basescu nu sintem manipulati sa credem ca el este singurul om politic?
Cam pe aceeasi tema: ... dar criticindu-l numai pe Basescu nu sintem manipulati sa credem ca el este singurul om politic?
Va fi el dispus sa spuna lucrurilor pe nume? ... Sa fie santajul si coruptia metodele pe care le folosesc inca?
Rosales, pe teritoriul fostei URSS, in anul 1989, cazuri prezentate intr-un recent articol, intitulat The Fall of the Iron Curtain and the Return of the Humanoids (Caderea cortinei de fier si reintoarcerea umanoizilor).
FARCAS) Am descris in numarul trecut intalnirea lui DB, la varsta de 6 ani, cu "fata padurii" si copiii ei, aparuti ca de pe un alt taram.
Conducerea Camerei Deputatilor a cerut Comisiei juridice sa stabileasca persoanele care au incalcat Regulamentul Camerei votand "la mai multe maini", a precizat presedintele acestui for, Bogdan Olteanu.
Senatorii coalitiei guvernamentale nu au reusit nici ieri sa asigure cvorumul de sedinta necesar adoptarii legilor organice de pe ordinea de zi, chiulind masiv de la lucrari.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri ca inregistrarea furnizata de mass-media potrivit careia au fost deputati care au votat la mai multe pupitre sa fie trimisa grupurilor parlamentare pentru ca acestea sa-i identifice pe parlamentarii in cauza, care urmeaza a fi audiati de Comisia Juridica.
"Simt nevoia sa ma spal pe maini dupa ce am bagat votul asta in urna." Asta le-a spus C.T.P. ... Tudor, multi simteau nevoia sa-si dea palme cand ieseau de la vot, acum tendinta e sa te speli pe maini.
Dan Constantin publica in Jurnalul National articolul "Nu trageti in pianisti!", pe care il puteti citi in continuare. 'Pe domnii Basescu&Boc nu prea i-a vazut nimeni pe la spectacole de teatru, la opera sau la filarmonica. ... Cei doi au auzit ca artistii astia cartesc pe fata contra Puterii.
Corina Cretu publica pe Amos News un articol intitulat "Tara nimanui", pe care il puteti citi in continuare. ... de unde vor lua cele 3,5 miliarde de euro pe care presedintele Traian Basescu le vede lipsind in 2011 din bugetul sistemului public de pensii.
Inpolitics publica un text scris de Sorin Rosca Stanescu, sub titlul "Trec tiganii trec, canta si petrec", pe care il puteti citi in continuare. ... Ii asteptam cu bratele deschise pe tigani.
Publicistul Octavian Andronic publica pe AmosNews stenograma dialogului Basescu - Sarkozy de la Lisabona, pe care o puteti citi in continuare. 'Dupa efectuarea "fotografiei de familie", sefii de stat si de guverne coboara de pe podium, indreptandu-se spre salile alaturate.
Intr-un studiu realizat in luna mai de o companie americana de consultanta si audit (KPMG) se arata ca Romania se afla pe ultimul loc in Europa Centrala si de Est in privinta accesarii fondurilor europene, cu o rata de absorbtie (plati efective) de 7% in perioada 2007-2010, cele mai slabe performante fiind consemnate la capitolele transporturi si mediu, care beneficiaza de cele mai mari sume.
google-analytics.com