Cautare

1373 de rezultate pentru "monitorul de botosani arestari in botosani" (5.83 secunde)
Insa interesant in toata cursa asta este declaratia deputatului liberal Cimpanu, care spune ca producatorii de alcool din judet au adunat 100.000 de euro ca sa ii dea la prefect sau la sefii liberali, aici nu am inteles prea bine.
Spre nemultumirea evidenta a unora, Constantin Contac a fost ales simbata, prin vot, conducator al organizatiei PSD Botosani, el fiind dealtfel singurul candidat la aceasta functie.
Ca prin farmec, au inceput sa apara si la noi, la Botosani, companii straine dispuse sa investeasca masiv. In fapt, sintem printre ultimele locuri din tara ramase nevizitate de potentiali investitori.
Si bugetul local al municipiului Botosani, la fel ca si bugetul national, are mare nevoie de bani. ... Nu a tuturor parcarilor autoturismelor care, pina acum, erau pastrate in spatele blocurilor sau pe strazi, ci numai a celor automobilisti care doresc in mod special sa detina un loc al lor.
Incepe sa devina o traditie la Botosani ca, dupa ce mai apare vreo lege care sa dea ceva bani la saraci, copii cu handicap sau alte categorii defavorizate, sa creasca serios numarul saracilor, al copiilor cu handicap si in general al defavorizatilor.
Mari intirzieri in cheltuirea banilor, sume alocate si neconsumate, proiecte aproape imposibil de verificat, sint aspecte reiesite dintr-un control efectuat de Inspectoratul pentru Concurenta la institutiile, agentii economici, asociatiile si fundatiile care au beneficiat de finantari externe.
Valeriu Iftime a explicat ca atunci cand a spus ca ii plateste clauza lui Marius Croitoru si il da afara de la FC Botosani a fost foarte nervos si ca nu ia in considerare aceasta varianta.
Fiul fostului sef de stat major de la unitatea de graniceri Botosani a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani pentru savarsirea infractiunilor de abuz de incredere si inselaciune.
Cu toate ca specialistii in criminalistica spun ca nu exista crima perfecta, in Botosani peste 4.700 de infractori sunt in libertate pentru ca politistii nu au reusit sa le demonstreze vinovatia.
Superliga, etapa 4 Botosani - Farul 1-1 Au marcat: ... FC BOTOSANI: ... Municipal (Botosani) Arbitru: Coltescu Sebastian (Bucuresti) / A1: Bucsi Imre-Laszlo (Sfantu Gheorghe), A2:
Botosani - UTA Arad 1-2 Etapa 10 - Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: Sno 53 / Cascini 26, Postolachi 31 Echipele de start: FC BOTOSANI: ... Municipal (Botosani) Arbitru:
FC Botosani - CFR Cluj 1-1. ... Cvek (28) Echipele de start: FC Botosani: ... Municipal (Botosani) Arbitru: Kovacs Szabolcs (Carei), A1:
SuperLiga, Play-off, etapa a 5-a FC Botosani - FCU Craiova 0-0 Echipe de start: FC Botosani: ... Municipal (Botosani) Arbitru: Popa Catalin (Pitesti) / A1:
Superliga, play-out, etapa a 7-a FC Botosani - U Cluj 0-0 Echipele de start: FC Botosani: ... "Municipal" (Botosani) Arbitru: Ionut Coza;
Superliga, etapa 2, play-out Botosani - Poli Iasi 2-1 Au marcat: ... Roman (26) Echipe de start: FC Botosani: Ducan - R.
Este fara indoiala un lucru bun asanarea mediului functionaresc si de afaceri de indivizi ce iau si dau spaga, ce invirt si se infrupta din bani publici sau amina la nesfirsit plata impozitelor. E bine, dar in nici un caz suficient.
Se zice ca o definitie a nebuniei este cind faci incontinuu exact acelasi lucru si de fiecare data te astepti sa iasa altceva.
In urma celor peste 4.000 de furturi, distrugeri si evaziuni din 2004, politistii au calculat un prejudiciu de peste 222 miliarde lei, care, spun ei, a fost recuperat in proportie de circa 85%.
Botosaniul are in sfirsit prefect. Guvernul a aprobat, ieri, numirea primilor reprezentanti in teritoriu in judetele unde functia era inca vacanta, iar la Botosani, dupa cum anticipam ieri, postul a revenit liberalului Ion Diaconu.
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) ar putea avea doua sindicate. Un grup de angajati din cadrul institutiei s-a adresat Confederatiei Cartel Alfa pentru a demara procedurile infiintarii unei noi structuri sindicale, salariatii intrunindu-se ieri intr-o sedinta.
google-analytics.com