Cautare

539 de rezultate pentru "militari" (2.98 secunde)
Liderul social-democrat a facut astfel referire la faptul ca guvernantii i-au asigurat pe pensionarii militari ca nu le vor scadea veniturile.
De aceea au existat si atat de dramatice situatii, de-a lungul istoriei, in care militari, care si-au pierdut onoarea, si-au luat singuri viata.
Majoritatea protestatarilor faceau parte dintr-un grup de aproximativ o suta de pensionari militari, care au scandat "Cuza cel Mare, Basescu Dezbinare", "Vanzatori de tara".
Tot referitor la acest subiect, Mugur Isarescu dadea exemplul pensionarilor militari, care au iesit la pensie datorita reformelor din sistemul armatei.
Nu eram multi militari in Casa Alba. ... Am plecat acolo patru militari. Am ajuns la bloc, am vrut sa intru, dar era inchis cu lacat.
Guvernul din Venezuela a mobilizat militari si agenti de politie pe strazile marilor orase pentru a "garanta pacea" dupa moartea presedintelui Hugo Chavez, a mai anuntat vicepresedintele Nicolas Maduro.
In plus, 150 de inalti oficiali militari din state membre ale NATO si-au anuntat prezenta la Bucuresti. ... Majorarea se explica prin prezenta a 150 de inalti oficiali militari din state membre ale NATO.
In cei 10 ani de NATO, Romania a participat cu 40.000 de militari la misiuni in Afganistan, Kosovo, Irak sau Bosnia.
Experti militari de la Washington spun ca o flota a Marii Negre e un plan erotic de adolescent:
Pe de alta parte insa, analistul imobiliar este de parere ca in zone ca Otopeni ori Militari, preturile apartamentelor se vor majora cu pana la 35-45%.
Producatorul de bauturi racoritoare Quadrant Amroq Beverages(QAB), parte a Pepsi Americas, va investi peste 100 milioane dolari in fabrica pe care o construieste in zona Militari din Capitala, termenul de finalizare fiind 2010-2011.
In vest, in zona Militari, in complexul Ten Blocks sunt disponibile apartamente de doua camere cu suprafata utile de 90 mp la un pret de 89.000 de euro cu TVA si loc de parcare inclus.
Divertiland, cel mai mare parc de distractii din Romania si din Europa de Sud-Est, situat la iesirea din cartierul Militari din Bucuresti, isi va deschide portile pentru public la inceputul acestui week-end.
MIRUNA BORUZESCU a murit in data de 4 aprilie, trupul neinsufletit al acesteia urmand sa fie adus in tara si depus luni, 14 aprilie, la capela Cimitirului Bellu Militari din Capitala. Inmormantarea va avea loc miercuri, 16 aprilie, la ora 13.00, la Cimitirul Bellu Militari.
• Linia N120 va functiona intre ,,Depoul Militari" si ,,Turnu Magurele", pe traseul: ... Depoul Militari-Cal. Rahovei-Turnu Magurele". • Linia N122 va functiona intre ,,Valea Oltului" si ,,Zetari", pe traseul:
Modernizarea urbanistica a spatiilor verzi din cartierele Drumul Taberei si Militari Proiectul de modernizare urbanistica a spatiilor verzi din cartierele Drumul Taberei zona 1 si Militari zona 1 este finantat prin Programul Operational Regional 2007 - 2013 - Axa prioritara 1 "Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor - poli urbani de crestere" - Domeniul de interventie 1.1.
cinci oficiali militari si sapte civili. ... Au fost puse la dispozitia doritorilor chiar si fotografiile facute de pilotii militari, din avioanele Pucara, cu ocazia urmaririi unui OZN deasupra unui baraj.
Prin urmare, atunci cand pilotii civili sau militari raporteaza un OZN in apropierea unei aeronave, incidentul este si azi investigat. ... Bordurile acestor companii contin multi fosti sefi din aparare, ca si alti pensionari militari ori din Ministerul Apararii.
Prin urmare, atunci cand pilotii civili sau militari raporteaza un OZN in apropierea unei aeronave, incidentul este si azi investigat. ... Bordurile acestor companii contin multi fosti sefi din aparare, ca si alti pensionari militari ori din Ministerul Apararii.
Cartierele Berceni, Vitan sau Militari se gasesc intr-o zona neutra de siguranta.
google-analytics.com