Cautare

1768 de rezultate pentru "liste note examen suplinire suceava" (4.60 secunde)
Nicolai Drajmici din comuna Vatra Moldovitei, satul Paltin, judetul Suceava, participa zilele acestea la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu. ... Ca sa ajung sa trasez modelele pe oua mi-a luat 3 - 4 ani", ne-a spus Nicolai Drajmici din judetul Suceava.
Premiul I - Elena Olaru, Liceul Teoretic Nicolae Balcescu, clasa a X-a C, Medgidia, judetul Constanta - Denisa Lepadatu, Scoala Gimnaziala Mihail Sadoveanu, clasa a VIII-a, Galati, judetul Galati - Eduard-Mihai Ristea, Colegiul National Andrei Saguna, clasa a X-a, Brasov, judetul Brasov Premiul II - Calancia Cosmina Raluca,Colegiul National Stefan cel Mare, clasa a X-a B, Suceava, judetul Suceava - Abigail Iolanda Ciobotaru, Liceul Mihai Kogalniceanu, clasa a XI-a, Vaslui, judetul Vaslui - Maria Grigore, Liceul International Little London, clasa a IX-a, Pipera, Municipiul Bucuresti Premiul III - Maria-Elena Milandru, Colegiul Nationat Dr.
Calugarii de la manastirea Sihastria Raraului din Suceava, acolo unde a stat in noaptea de 14 spre 15 februarie Iulia Ionescu, eleva de 15 ani de la Colegiul Sava din Capitala, au postat pe contul de socializare al lacasului de cult o scurta relatare a celor intamplate.
Este situata in satul cu acelasi nume, la 36 km de Suceava si la numai 4 km de centrul orasului Gura Humorului. ... Manastirea Voronet a fost inclusa pe Lista monumentelor istorice din judetul Suceava din anul 2004, avand codul de clasificare SV-II-a-A-05675.
Cele mai multe sunt din Suceava si Bucuresti. ... Cele mai multe cadre medicale infectate sunt la Suceava, respectiv 462, si la Bucuresti, 149 de cazuri.
Un hot a fost prins in flagrant de politisti in timp ce dadea o spargere intr-o locuinta din municipiul Suceava.
Dupa ce ca au facut greva timp de 90 de minute in partida cu Cetate Suceava, in care s-au jurat sa nu puna piciorul pe minge, poreclitii fotbalisti de la FC Botosani au mai pus de o greva si saptamina trecuta, cind nu s-au prezentat la antrenamente, fiindca nu li s-au dat o prima de joc pentru o victorie chinuita si obtinuta mai mult de arbitru decit de ei.
Preotul, sotia lui si fiul lor au murit intr-un accident cumplit, aproape de Suceava. ... Insa s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei", a declarat inspectorul Gabriel Pantiru, purtator de cuvant al IPJ Suceava.
Ofiteri de la Serviciul Judetean Anticoruptie Suceava (DGA) au descins la Sectia de Oncologie a Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Suceava.
Caz cutremurator in municipiul Suceava. ... Cadrele de la ISU Suceava au venit la fata locului si au spart usa casei.
Podul provizoriu de la Milisauti, judetul Suceava, a inceput sa se prabuseasca, la nici patru luni de la inaugurare. O bucata din asfalt de aproape doi metri s-a desprins dupa ce debitul raului Suceava a crescut.
Pe de alta parte, Kulyk spune ca o alta problema o constituie faptul ca Romania doreste includerea in tratat a unei liste care sa cuprinda inclusiv consulate romanesti a caror deschidere nu a fost aprobata de Kiev.
Unul din zece parlamentari, in campanie pentru alegerile locale Aproape 11% dintre parlamentari candideaza pe liste la alegerile locale, ceea ce inseamna ca sunt deja in campanie electorala.
Chiar daca n-au treaba cu politica, poate doar cu datul din gura (ca orice femeie - chestie valabila in special pentru una dintre candidate, care are experienta, mai mult sau mai putin recunoscuta, intr-ale vocalizelor), Florenta Marinescu si Cornelia Beres au incaput (destul de inghesuit) in liste.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat sambata ca participarea PNL si PD pe liste separate la alegerile pentru Parlamentul European ar fi un "semnal politic prost".
Filiala Gorj a Partidului Conservator si-a intocmit liste electorale pentru eventuale alegeri anticipate, deputatul Pantelimon Manta figurand pe locul al doilea, a declarat ieri Constantin Facea, vicepresedintele organizatiei.
La fel, consilierii din consiliile judetene si locale isi vor pierde mandatul obtinut pe liste de partid daca vor fi demisi sau daca vor demisiona din partidul pe ale carui liste au candidat.
Liberalii ar vrea sa mearga pe liste comune cu PD. ... Potrivit lui Flutur, Bruxellesul nu le-a impus conditia de a nu participa pe liste comune. ... In schimb, democratii spun ca vor merge pe liste separate.
Liberalii vor sa mearga la alegerile europarlamentare pe liste comune cu partenerii democrati. ... "Exista o hotarare la nivelul Aliantei de a participa pe liste comune. ... Insa liberalii nu au adus deocamdata in discutia publica un punct important al alegerilor europarlamentare, cel referitor la ponderea fiecarui partid pe liste.
Liderul democratilor galateni, Mircea Toader, le-a spus celor pe care ii conduce, in cadrul ultimei sedinte a Consiliului de Coordonare Locala, ca din punctul sau de vedere PD trebuie sa mearga cu liste proprii la alegerile pentru europarlamentari care ar trebui sa fie organizate in luna mai a anului viitor.
google-analytics.com