Cautare

62401 de rezultate pentru "lista elevilor clasalor a opta anul 2010 din judetul ialomita" (6.30 secunde)
Senatorul Valer Marian a sustinut o declaratie politica:
Gala CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR a avut loc la Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (str.
Ce a mai ramas din presa tiparita. ... Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul. In primele trei luni ale anului s-au cumparat cu 8 milioane mai putine exemplare decat anul trecut.
Din Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau, omagiu la 100 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania.
Traderul a achizitionat deja mai multe barje cu care intentioneaza sa transporte pe Dunare cerealele colectate in Romania si vizeaza constructia unui terminal de export in portul Constanta, potrivit datelor prezentate de compania americana Archer Daniels Midland (ADM), actionarul majoritar al Toepfer.
Este bine stiut ca unii din elevi, in special cei de liceu, chiulesc de la ore si stau la cite un pahar cu alcool si o tigara in crismele aparute cu mare ingaduinta pe linga unitatile de invatamint.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
In cateva zile, cele trei mari partide care s-au impus in alegerile locale din Constanta vor trebui sa-si desemneze consilierii judeteni si locali care ii vor reprezenta in urmatorii 4 ani.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, alaturi de presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, au facut, joi, o vizita organizatiei judetene a PSD din Ialomita. Organizatia PSD Ialomita si-a prezentat sustinerea pentru candidatura lui Mircea Geoana la Presedintia Romaniei.
Incepand din acest an, locuintele romanilor vor fi incalzite mai bine si cu costuri mai mici. Asta, pentru ca guvernul va aloca aproximativ 300 de milioane de lei pentru lucrari de modernizare a sistemelor centralizate de producere si distributie a energiei termice.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Mai sunt doar cateva zile pana la data alegerilor si fiecare politician, in afara de preocuparile din campanie, trebuie sa-si convinga apropiatii, dar si electoratul in general, ca formatiunea pe care el o reprezinta este cea mai eficienta si va reusi sa-si implementeze programele pe care acum le sustine.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori. ... Furnizorul local de gaze, GDF SUEZ Energy Romania, a cerut autoritatii in domeniu cresterea pretului gazelor naturale de la 1 aprilie 2010.
Unde candideaza liderii USL Cu toate ca oficial inca nu s-au finalizat listele cu candidatii la alegerile parlamentare din decembrie, la USL s-au stabilit deja care sunt colegiile uninominale in care vor candida cele mai importante personaje politice din PSD, PNL, PC, UNPR si PNTCD - aripa condusa de Victor Ciorbea.
Industria a detinut ponderea cea mai mare, iar mijloacele de transport au fost "motorul" ... In schimb, au luat avans si importurile, deficitul comercial adancindu-se anul trecut.
Peste 18 milioane de alegatori sunt asteptati duminica la urne pentru a alege consiliile locale, consiliile judetene, primarii si presedintii consiliilor judetene. Alegerile locale din 10 iunie vor incepe la ora 7.00 si si vor incheia la ora 21.00.
Fiscul si Vama sustin ca mediul de afaceri da semnale de redresare a activitatii economice Economia doljeana da semne timide de revenire. Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: Anul Reflatiei" realizat de Saxo Bank, banca specializata in investitii si tranzactionari online.
google-analytics.com