Cautare

653 de rezultate pentru "kaufland ploiesti" (4.99 secunde)
Kaufland a ajuns la 65 de magazine Retailerul german Kaufland a deschis cel de-al 65-lea magazin din Romania in Caransebes, judetul Caras-Severin. Acesta este cel de-al saptelea magazin deschis de Kaufland de la inceputul anului si pana in prezent.
Grupul german mai detine in Banie doua magazine din reteaua Kaufland. ... In Romania, grupul este prezent din 2005 prin reteaua Kaufland, care are 45 de magazine. La Craiova, nemtii au deschis in ultimii doi ani doua magazine din reteaua Kaufland, in cartierul Craiovita Noua si pe bulevardul Calea Bucuresti.
Este vorba despre hypermarketul Kaufland, brand de origine germana ce reprezinta la ora actuala unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarketuri din Europa, care a inregistrat de curand o cifra de afaceri de peste 44 miliarde de euro.
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, si primul ministru, Emil Boc, viziteaza, sambata, 22 August 2009, santierele de constructie ale autostrazii Bucuresti-Ploiesti si lucrarile pentru modernizarea Centurii Ploiesti Vest si a DN 72 Ploiesti - Targoviste.
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Analiza cuprinde datele furnizate de retelele de hipermarketuri Carrefour, Real, Auchan, Cora, Kaufland, Pic, operatorii de supermarketuri Billa, Spar, Mega Image, La Fourmi, G'market, Interex, Artima, magazinele cu profil de discount Penny Market, Plus Discount, Profi, miniMax si operatorii cash&carry Metro si Selgros.
Asteptarile unui alt discounter privind cota de piata a acestui tip de comert prezent deja in Romania, Kaufland, sunt similare celor prezentate de miniMax Discount, respectiv un nivel de 20-30%, insa orizontul de timp anticipat pentru atingerea acestuia este mai scurt, de trei-patru ani.
Si magazinele Kaufland ofera tot felul de promotii la produsele care se afla la mare cautare in sezonul estival. Spre exemplu, exista preturi pomotionale "la produsele non-food de sezon, ca gratare, accesorii de gratar, articole de plaja, articole de gradina, articole de camping", potrivit Oanei Stanoevici, reprezentant Kaufland.
Prin preluarea magazinelor Plus, Lidl intra in Romania si pe segmentul discounterilor, pana acum fiind prezent pe piata romaneasca cu lantul de hipermarketuri Kaufland. ... Concernul german detine in municipiu un magazin Plus si un hipermarket Kaufland, dar avea in proiect si un magazin Lidl.
ACCIDENT| Batran aruncat pe capota masinii in parcare la Kaufland In aceasta seara, in jurul orelor 18:30, un tanar sofer din Calarasi a lovit un biciclist in parcare la Kaufland. ... https://calarasipress.ro/accident-batran-aruncat-pe-capota-masinii-in-parcare-la-kaufland/
PNL Prahova a dizolvat, in ultimele zile, conducerile a sase organizatii care au obtinut sub 15% din voturi la alegerile locale, printre care si filiala din municipiul Ploiesti. ... Astfel, conducerile organizatiilor PNL Ploiesti, Campina, Boldesti-Scaeni, Baicoi, Mizil si Plopeni au fost dizolvate de catre Biroul Judetean al partidului.
Autostrada spre Ploiesti costa 450 de milioane de euro Pentru tronsonul Bucuresti - Ploiesti, termenul de finalizare este sfarsitul acestui an, dar numai o parte va fi gata.
De la 1 iulie, se va putea circula pe un tronson din Autostrada Bucuresti-Brasov Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a anuntat astazi, la Brasov, ca pe 1 iulie se va putea circula pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti, intre Centura Bucurestiului si Centura Ploiestiului.
Cosmin Pam Matei) Comisia Nationala de Strategie si Prognoza (CNSP) a publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice procedura pentru realizarea autostrazii Ploiesti - Brasov prin Parteneriat Public-Privat, lucrare estimata la 1,36 miliarde de euro, fara TVA.
Astfel, R 871 Bucuresti Nord-Galati va circula ca tren 12871 (prin Ploiesti si Buzau), cu plecari din statiile Bucuresti Nord (9.50), Ploiesti Sud (10.36), Buzau (11.39), Faurei (12.40), Braila (13.22), cu sosire in Galati la 14.04.
British American Tobacco Romania, al doilea contribuabil ca marime la bugetul statului si unul dintre principalii investitori straini in Romania a anuntat marti, 15 noiembrie, planurile sale de dezvoltare pentru urmatorii 5 ani, fabrica din Ploiesti urmand sa devina a doua ca importanta din Europa la nivel de grup.
Sunt mandra sa va spun ca in aceasta primavara sunt imaginea Ploiesti Shopping City. ... Dragilor, am o veste foarte faina, sunt imaginea Ploiesti Shopping City in accest sezon!
Takko inaugureaza pe 27 februarie doua noi magazine, in Sfantu Gheorghe (strada Lunca Oltului, langa Kaufland) si Petrosani (strada Livezeni, langa Kaufland).
Fostul presedinte al PNL Prahova Dinu Patriciu nu a participat la sedinta PNL Ploiesti, la care fusese invitat pentru a da lamuriri referitoare la afirmatiile sale legate de sponsorizarea PSD.
In schimbul sefiei Consiliului Judetean Buzau, social-democratii au cerut dreptul de a nominaliza candidati pentru sefia CJ Prahova, dar si pentru primaria municipiului Ploiesti. ... Pentru municipiul Ploiesti, senatorul PSD Iulian Badescu se afla pe primul loc in sondaje.
google-analytics.com