Cautare

856 de rezultate pentru "global forum" (3.29 secunde)
Firma Global International 2000 din Bucuresti a concensionat 36,5 ha de teren in Zona Libera, suprafata pe care va construi, impreuna cu ENEL, cea mai mare termocentrala pe carbune din sud-estul Europei.
Cati oameni folosesc internetul la nivel global Intrebuintarea internetului a fost pusa sub microscop, cel putin pentru anul 2011, si se pare ca mai mult de o treime din populatia globului este online.
La nivel global, 350 milioane de persoane sunt afectate de aceasta boala Depresia este o boala subdiagnosticata si este considerata a doua cauza majora de invaliditate, la nivel mondial.
BPOC ucide, la nivel, global, in medie o persoana la fiecare 10 secunde Bronhopneumopatie cronica obstructia, prescurtat BPOC. ... Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, BPOC ucide, la nivel global, in medie, o persoana la fiecare zece secunde.
Cel de al 9-lea Forum Regional al Energiei - FOREN 2008 - se desfasoara in perioada 15 - 19 iunie la Neptun. ... La forum participa lideri din industria energetica, ministri, sefi ai organizatiilor internationale europene si academicieni.
Este vorba de o reactivare a unui Forum Democratic care a mai activat si in 2000, deci o chestiune neguvernamentala.
Presedintele interimar al PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a declarat ieri ca Polul Social nu este preconizat a fi o structura politica, ci un forum de dezbateri, asa cum a afirmat de mai multe ori si Ion Iliescu.
Dupa tratative intre reprezentantii conducerii si ai celor patru sindicate, si anume FSS Metarom Galati, Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), UTSL si Forum, care au inceput inca din luna decembrie, pachetul salarial de care urmeaza sa beneficieze siderurgistii retroactiv, incepand cu 1 ianuarie 2008, a fost batut in cuie, acest lucru fiind consfintit intr-un proces-verbal semnat de conducere si liderii ai doua sindicate.
Reprezentantii a 17 firme romanesti din sectoare economice precum echipament feroviar si material rulant, lucrari de foraj si extractie de petrol si gaze, constructii si reparatii nave, energie neconventionala, constructii metalice cu destinatie civila si industriala, textile, confectii si accesorii, comert international au participat in data de 31 octombrie, in Algeria, la un forum de afaceri romano-algerian.
Joi, 11 Noiembrie 2010, incepand cu ora 9.30, la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti (sala Regina Maria), are loc deschiderea celei de-a cincea editii a intalnirii anuale a constructorilor, dezvoltatorilor si brokerilor imobiliari cu autoritatile si mass-media - "Romania Construct Forum 2010".
Scopul principal al acestui Forum a fost acela ca firmele locale sa se promoveze peste hotare, sa fie creat un program de dezvoltare economica a regiunii pe viitor si, nu in ultimul rand, sa se dezvolte un mediu economic propice pentru investitiile straine, dupa cum a precizat reprezentantul organizatorilor Forumului, Ion Mihaiu, director general al Popeci Utilaj Greu.
Magda Marincovici) Sistemul de sanatate va economisi aproximativ 300 de milioane de euro, dupa recalcularea pretului medicamentelor aflate pe piata din tara noastra, a anuntat presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea, la Health Forum, organizat de Intact Media Group, eveniment consacrat imbunatatirii sistemului de sanatate, tinand seama ca Romania este codasa in Indexul European al Sistemelor Medicale Dupa Paste, medicamentele ar putea fi mai ieftine, in medie, cu aproximativ 20%.
Global Production SRL (CUI 16371587), contractul 25/5.ian.2005, suma lunara de 3.335 EURO, Global News SRL (CUI 16371595), contractul 21/ 5.ian.2005, suma lunara 4110 EURO si Global Network Cable (CUI 16330323), 23/ 5.ian.2005, suma lunara de 3.335 EURO.
Intr-un document realizat de catre analistii de la Marker Global, un think tank britanic specializat in analiza de risc in tarile emergente, au fost trecute in revista rincipalele riscuri politice si economice cu care Romania se va confrunta in urmatoarele luni.
Al doilea semestru al anului curent si primul semestru al anului viitor vor fi dramatice pentru sistemul economic global.
Furnizorul roman de telecomunicatii si cablu Astral Telecom a fost preluat de firma americana Liberty Global. ... prin intermediul subsidiarei Liberty Global din Europa, UPC Broadband. ... Pe de alta parte, Liberty Global este deja prezentă
Global Records lanseaza o noua piesa care se numeste Now or Never a lui Sllash, un talentat DJ si producator roman. ... Anul trecut, a mai lansat o piesa tot alaturi de Global Records, de data aceasta, cu proiectul Sllash & Doppe - No Good for Me.
Platforma Global, formata din Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat si organizare de evenimente si Global Talent United, agentie de talente care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nuca, Vanotek, Alina Eremia, AMI si influenceri de referinta precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu si multi altii.
In Romania, prevalenta fumatului in 2011, din datele Global Adult Tobacco Survey (GATS), studiu coordonat de Ministerul Sanatatii, este, la adult, de 26,7%.
Despre Dow Jones Sustainability Indexes (DJSI) DJSI reprezinta cel mai raspandit sistem global de urmarire a modului prin care companiile deruleaza proiecte de responsabilitate sociala, economica si de protejare a mediului inconjurator. ... Bazat pe Global Industry Classification System (GICS), RocecoSAM identifică
google-analytics.com