Cautare

3700 de rezultate pentru "filmilet declaratie alin cioara la fatu in emisiune" (3.99 secunde)
Deputatul PSD Alin Teodorescu a inteles care este disciplina de partid dupa ce a fost “urecheat“ de presedintele PSD, Mircea Geoana. El si-a retractat public declaratia potrivit careia in vara lui 2004, dupa alegerile locale, presedintele Ion Iliescu i-ar fi cerut premierului Adrian Nastase sa-si dea demisia.
a) cheltuielile de sponsorizare, mecenat, precum si pentru acordarea de burse private, efectuate conform legii, in limita unei cote de 5% din baza de calcul determinata ca diferenta intre venitul brut si cheltuielile deductibile, altele decat cheltuielile de sponsorizare, mecenat, pentru acordarea de burse private, cheltuielile de protocol, cotizatiile platite la asociatiile profesionale;
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
In timp ce adversarul lui de moarte, Traian Basescu, ramane in gratiile zanei Fortuna, in PSD balbele se insira margarite in gurile distinselor roze.
- Stranie, alt termen nu gasesc pentru acesta campanie electorala, a declarat pentru MEDIAFAX sociologul Alin Teodorescu, adaugand ca cele doua mari partide au acelasi slogan, cuvant cu cuvant.
Publicata in iulie 2016, cartea Dieta-Minune dicteaza un nou trend in materie de cure de slabire.
Conducerea PNTCD a decis excluderea din partid a presedintelui filialei Alba, Alin Ioan Popa. ... "Alin Ioan Popa a avut numele conspirativ 'Globo' si a oferit note informative in perioada 1985-1987.
In loc de concedieri, guvernul propune reduceri de program si concedii fara plata. Pentru a le pune insa in aplicare, va trebui sa apeleze la adevarate acrobatii legislative.
In loc de concedieri, guvernul propune reduceri de program si concedii fara plata. Pentru a le pune insa in aplicare, va trebui sa apeleze la adevarate acrobatii legislative.
Partidul National Liberal a depus astazi sesizarea la Avocatul Poporului cu privire la neconstitutionalitatea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr.
Codul Rutier mentioneaza strict situatiile in care oamenii legii pot sa incalce regulile de circulatie: atunci cand se deplaseaza in actiuni de interventie sau in misiuni care au caracter de urgenta.
Evenimentul Zilei il citeaza pe Alin Teodorescu, prezent la B1TV, la emisiunea "100%": ... Puteti citi in continuare articolul din Evenimentul Zilei.
violent, nume schimbat, dosare penale, legaturi cu Serviciile Date incredibile legate de criminalul de la coafor.
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, afirma ca liderii PDL pleaca din Bucuresti, din zonele in care nu au nicio sansa si se ascund sa candideze prin Banat, spunand ca "e nedemn pentru un lider national de partid cum este Vasile Blaga sa vina sa se ascunda in spatele lui Alin Popoviciu".
Este un MONOPOL al puterii in PSD (Autor: Andrei Radu ) Sociologul Alin Teodorescu a lansat un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea in cadrul unui interviu pentru Revista22.ro.
Legislatia privind plata taxei anuale auto este contradictorie, motiv care i-a determinat pe unii clienti sa afirme ca vor da statul in judecata. Actele normative in vigoare prevad ca proprietarii trebuie sa plateasca aceste taxe si specifica si exceptiile de proprietari care sunt scutiti.
Compania ceha CEZ AS si Electrica SA, coactionari ai CEZ Distributie, isi disputa in instanta profiturile societatii pe 2007.
Stoica, Copos si Popescu isi vor executa pedeapsa in regim inchis Mihai Stoica, George Copos si Gheorghe Popescu, condamnati in Dosarul Transferurilor, isi vor executa pedeapsa in regim inchis, potrivit deciziei Comisiei speciale de la Penitenciarul Rahova, unde sunt inchisi acestia.
Desi pâna în prezent nu exista date care sa arate vreun scriitor de blog putred de bogat, activitatea poate genera un venit lunar frumusel pentru micii întreprinzatori plini de idei. Investitia initiala într-o afacere este, de multe ori, mult prea mare pentru majoritatea tinerilor.
Alin Popescu: Multi oameni se ingrasa din cauza ca mananca salate Majoritatea oamenilor care vor sa scape de cateva kilograme in plus incearca sa renunte la mancarurile grele si sa manance cat mai multe salate.
google-analytics.com