Cautare

413 de rezultate pentru "facultatea" (3.77 secunde)
Liviu Antonesei, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea ' Al. ... Valentin - Victor Bottez, Departamentul de Istorie Antica, Arheologie si Istoria Artei, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti; ... Romulus Brancoveanu, Facultatea de Filozofie, Universitatea din Bucuresti; ... Mihai Chioveanu, Facultatea de Stiint;e Politice a Universitatii din Bucuresti ;
Studentele de la trei facultati din cadrul Universitatii din Craiova, Facultatea de Educatie Fizica si Sport (FEFS), Facultatea de Chimie si Facultatea de Pedagogie a Invatamantului Primar si Prescolar (PIPP) s-au echipat miercuri in tinuta sport si s-au prezentat la Sala Sporturilor "Matei Basarab"
Inspirati de Facultatea de Imbunatatiri Funciare si Facultatea de Zootehnie descoperim sisteme de irigatii inteligente, sisteme de ingrijire si comercializare piscicola, vedem o pompa de irigatii construita de student si discutam despre Ferma experimentala de la Moara Domneasca.
Europarlamentar-Parlamentul European Strasbourg/Bruxelles Perioada 2004-2007 Functia sau postul ocupat • Primar al municipiului Oradea • Vicepresedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania • Vicepresedinte al Federatiei Administratiilor Locale din Romania • Membru supleant in COR, Comisiile CONST si EDUC (2006 -2007) • Cadru didactic, profesor universitar la Universitatea Agora, Facultatea de Stiinte Economice (2005 - prezent),profesor universitar la Universitatea Oradea,Fac de Stiinte Economice, profesor universitar Universitatea D.Cantemir Bucuresti(2010-prezent) Activitati si responsabilitati principale:
Cei mai buni elevi dau la Filosofie." M-am trezit la facultatea asta, dar a fost dificil, pentru ca se dadea admitere la istorie si a trebuit sa invat, intr-o luna, toata materia.
Ion-Christian Chiricuta a facut parte din prima generatie de studenti care au absolvit Fizica Atomica si Nucleara la Facultatea de Fizica a Universitatii Babes - Bolyai din Cluj-Napoca.
Bucuresti - Facultatea de Politie - specializarea "Ordine si siguranta publica", curs de zi sunt disponibile 50 locuri (42 barbati, 5 femei, 3 locuri pentru minoritati - 1 pentru minoritatea roma, 1 pentru minoritatea maghiara si 1 loc pentru alte minoritati).
Cursurile sunt gazduite de Facultatea de Agricultura si dureaza zece zile, pe parcursul a trei saptamâni. ... Potrivit acestuia, data pentru finalizarea întregului modul este 17 august, iar cei interesati de aceste cursuri se pot înscrie pâna la 25 iulie, la Facultatea de Agricultura din Craiova.
Cursurile sunt gazduite de Facultatea de Agricultura si dureaza zece zile, pe parcursul a trei saptamâni. ... Potrivit acestuia, data pentru finalizarea întregului modul este 17 august, iar cei interesati de aceste cursuri se pot înscrie pâna la 25 iulie, la Facultatea de Agricultura din Craiova.
A inceput Facultatea de Mecanica a Politehnicii din Timisoara, iar in 1990 si-a inceput cariera jurnalistica. ... Am absolvit Liceul de Filologie-Istorie din Oradea (astazi Liceul "Mihai Eminescu") in 1986, apoi m-am luptat cu Facultatea de Mecanica a Politehnicii din Timisoara. ... am inceput Facultatea de Teologie Ortodoxa.
Sorin Preda (nepotul lui Marin Preda) era profesor la Facultatea de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti. ... A absolvit in 1974 Facultatea de Limba si Literatura Romana a Universitatii din Bucuresti si este doctor in Stiintele Comunicarii.
Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi; ... Facultatea de Teologie Ortodoxa "Dumitru Staniloae" din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi. ... Relatii, Institutii si Organizatii Internationale, Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi.
In anul 1979 a absolvit Institutul Politehnic din Bucuresti, Facultatea de Tehnologie Chimica Organica, iar in 2012, Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti, Facultatea de Arte Plastice si Decorative, Sectia Ceramica - Sticla- Metal, Specializarea Ceramica.
WIKIPEDIA Biografie A absolvit Universitatea Bucuresti, Facultatea de Biologie-Biochimie, ca sef de promotie. ... • Institutul Politehnic Bucuresti, Facultatea de Automatica-Robotica -Biotehnologie; ... 1 la Institutul de Cercetari Alimentare Bucuresti si profesor universitar la Facultatea de Biotehnologii a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Bucuresti.
Dupa terminarea studiilor secundare din Bucuresti, isi ia bacalaureatul la Zurich in Elvetia si se inscrie, tot acolo, la Facultatea de Medicina. In 1879 se transfera la Facultatea de Medicina din Montpellier - Franta, unde isi continua studiile.
A absolvit Facultatea de Management si a facut un master in psihoterapii cognitiv-comportamentale. ... Am terminat Facultatea de Management si Facultatea de Psihologie.
A absolvit Facultatea de Hidrotehnica a Institutului de Constructii Bucuresti. ... asistent universitar la Facultatea de Hidrotehnica din Bucuresti. Tariceanu este membru PNL din 1990, fiind unul dintre fondatorii partidului.
Apropo de sport, ce legatura exista intre Comisia de Buget Finante, din care faceti parte in Parlament, si Facultatea de Sport, pe care ati terminat-o? ... Pai, Facultatea de Educatie Fizica si Sport dureaza 4 ani.
Fiu de subofiter de militie ca si dumneavoastra, s-a angajat dupa absolvirea liceului (in perioada 1992-1993) sergent la o unitate apartinand Ministerului Apararii Nationale, de unde a intrat in politie ca subofiter (sofer), iar ulterior a fost avansat ofiter, desi nu avea terminata facultatea (de drept), pe care a absolvit-o la Universitatea de Vest Vasile Goldis din Arad, in forma de invatamant la distanta, in perioada 2004-2005 (aproximativ in aceeasi perioada in care ati absolvit-o si dumneavoastra).
A urmat mai multe cursuri postuniversitare (in cadrul Institutului Medico-Militar Bucuresti - 1982-2000, specializare in domeniul management si relatii economice internationale la ASE Bucuresti - 2001, specializare in medicina muncii la Facultatea de Medicina Sibiu - 2003), a obtinut masterul in specializarea Medicina sociala si management sanitar la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Vest "Vasile Goldis” (2004), iar din 2003 este doctorand la UMF Timisoara.
google-analytics.com