Cautare

413 de rezultate pentru "facultatea" (3.58 secunde)
Bucurestenii pot beneficia de acces gratuit la internet in hipermarket-urile Carrefour Orhideea si Auchan Titan, in Magazinul Unirea, in zona FunLand de la etajul 4, in campusuri studentesti precum Universitatea Romano-Americana, in "Lounge", Facultatea de Automatica, Complexul Leu - Facultatea de Electronica si Telecomunicatii si Academia de Studii Economice, Lacul Tei, Strandul Moghioros, Aeroportul Henri Coanda si in zona Universitatii.
- Esti studenta la Facultatea de Psihologie, in anul I. Ce te-a determinat sa alegi Facultatea de Psihologie? - In anul III la Teatru am facut Psihologie si ma vad la 45 de ani nu stand de vorba, dand tratamente, ci pe profiler, pe securitate nationala, aici, in tara.
Potrivit sursei citate, pentru atragerea mai multor participanti, initiatorii au amenajat trei centre de informare amplasate in puncte diferite - Facultatea de Electrotehnica (centrul Lapus), Facultatea de Mecanica (centrul Mecanica) si respectiv in holul central al Universitatii din Craiova.
Toata povestea l-a determinat sa evite o perioada fizica si sa ajunga student la Facultatea de Electrotehnica, insa inevitabilul s-a produs, iar peste alti ani avea sa urmeze si cursurile Facultatii de Fizica din Bucuresti.
Astfel, salariul de la Facultatea de Drept, unde este sef de catedra, a fost de 64.900 RON, iar de la Camera Deputatilor de 37.109 RON, adica putin peste jumatate. ... Acesta a avut un salariu de lector la Facultatea de Stiinte Economice de 14.730 RON.
"Sunt anul IV la Facultatea de Administratie Publica", spune Ion Vladoi. ... Acesta s-a inscris la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii "Spiru Haret".
Potrivit unui comunicat al PIN, in comisia care a elaborat testele si care le va corecta au fost inclusi Gheorghe Stoica - profesor doctor la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii Bucuresti, Ion Lucian Catrina - asistent universitar la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii ,,Dimitrie Cantemir", Ioana Comanita - profesor atestat de Limba Engleza;
Este casatorit, are doi copii, a absolvit Facultatea de Drept si a lucrat ca si consilier juridic in cadrul SC Utalim SA Slatina. ... Catalina Stancescu are 23 de ani si a absolvit Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene.
Pe langa politica, Marcel Romanescu a fost nevoit sa renunte si la invatamantul superior, rezervandu-si postul de lector la Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii "Constantin Brancusi" din Targu Jiu.
Cuza" Bucuresti, - Facultatea de Pompieri, Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" Sibiu, Academia Tehnica Militara Bucuresti si pentru Scoala de Subofiteri Pompieri si Protectie Civila.
A absolvit Facultatea de Stiinte Economice din Craiova, promotia 1995, Sectia management. Are un master in "Managementul organizatiilor publice" si inca unul la Facultatea de Drept "Guvernare moderna si dezvoltare locala".
Cariera A absolvit Institutul Teologic din Sibiu in anul 1975 si managementul la Facultatea de Stiinte Economice din Craiova. ... Facultatea de Stiinte Economice la Universitatea din Craiova, Institutul Teologic din Sibiu De ce este faimos Ilie Sarbu?
El era student la Facultatea de Matematica a Universitatii Bucuresti, eu, elev la Liceul "Spiru Haret". Am fost invitat la o adunare a asociatiei studentilor de la Facultatea de Matematica, care-si alegeau reprezentantii.
Ritli Ladislau s-a nascut la Oradea, la 8 iunie 1948, si a absolvit Facultatea de Medicina din Timisoara in anul 1973 ca sef de promotie. ... Ritli Ladislau este specialist in pediatrie, oncologie si hematologie, conferentiar universitar la Facultatea de Medicina si Farmacie din cadrul Universitatii din Oradea.
In acest an, au fost scoase la concurs 35 locuri la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza"
O aluzie clara la informațiile potrivit carora vicepresedintele PSD a terminat facultatea de drumuri si poduri in opt ani, dupa care s-a invirtit de trei masterate distincte, fara legatura cu facultatea absolvita.
O aluzie clara la informatiile potrivit carora vicepresedintele PSD a terminat facultatea de drumuri si poduri in 8 ani, dupa care s-a invartit de trei masterate distincte, fara legatura cu facultatea absolvita.
Apoi a inceput sa studieze in Bucuresti la Facultatea de Transporturi. ... In 2001 a asolvit la ASE un curs de Management al Administratiei Publice, iar in 2003 termina facultatea de Administratie publica de la Universitatea Ecologica.
Nu am meditat-o niciodata si a fost premiata din clasa I pana a terminat facultatea. ... El a facut facultatea in Romania, are trei facultati.
Romana Educatie 1980 - 1984 - Universitatea din Bucuresti, Facultatea de istorie si filosofie, Cursuri de zi Cariera - S.C. ... Impreuna avem o fiica - Anca -, nascuta in 1982, care a terminat, in 2004, Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti, sectia de Comunicare si Relatii Publice.
google-analytics.com