Cautare

413 de rezultate pentru "facultatea" (3.52 secunde)
Abia am terminat facultatea, iar oferta este variata. ... Am terminat Facultatea de Metalurgie si urmez cursurile Facultatii de Drept, Finante si Banci.
Cursul, organizat de Facultatea de Agricultura din Craiova, face parte dintr-un proiect de instruire profesionala in agricultura al Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
De la inceputul acestei luni, Facultatea de Agricultura din Craiova este gazda unor cursuri ce au drept scop imbunatatirea pregatirii profesionale a fermierilor si lucratorilor din pensiunile agroturistice.
"Am absolvit Facultatea de Mecanica. ... Daca abia am terminat facultatea nu am avut cum sa-mi fac o experienta, mai ales ca nu am lucrat in timpul facultatii", a declarat Anca, una dintre craiovencele prezente la Bursa locurilor de munca pentru ramurile deficitare in forta de munca.
Facultatea de Stiinte Politice si Stiinte ale Comunicarii a gazduit, luni dupa-masa, prima activitate a "Saptamanii europene a democratiei locale", desfasurata in cadrul Toamnei Oradene. ... Locul II - echipa SP3, locul III - echipa EU-ROM, ambele de la Facultatea de Stiinte Politice.
Programul de practica facultativa pentru studentii de la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Craiova a luat startul ieri, in Sala Albastra a Universitatii din Craiova, unde echipa de manageri care se ocupa de sectorul financiar la Ford s-a prezentat in fata studentilor si le-a expus tinerilor cerintele pentru a fi selectati sa faca parte din echipa Ford pentru doua luni.
Ambitioasa, ca de obicei, este studenta si la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, deci dincolo de faptul ca preda ca profesor de biochimie, in curand va preda si limbi si literaturi straine, mai precis:
Ubisoft, al treilea jucator ca importanta pe piata mondiala a jocurilor video pe calculator si console, a inaugurat marti noul studio de creatie din Craiova prin semnarea unui acord de colaborare cu Facultatea de Automatica.
Acesta se adreseaza mai ales persoanelor cu suficiente resurse financiare, care nu au timp, dar si tinerilor care au timp suficient, dar nu foarte multi bani", a declarat Bogdan Marcel Pandelica, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), la o intalnire cu studentii organizata ieri la Facultatea de Agronomie din Craiova.
Imi amintesc ca eu nu am avut parte de un bal prea antrenant pentru ca la Facultatea de Electromecanica pe care am absolvit-o erau 90% baieti, ceea ce a facut sa nu fie un eveniment deloc incitant.
In 1971, a fost asistent universitar la Facultatea de Filsofie din Cluj. ... A absolvit Facultatea de Filosofie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca in 1971.
Retorica declaratiei de dragoste, la Palatul Sutu Sebastian Grama, conferentiar universitar doctor la Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti, a fost in ultima zi de joi a lunii aprilie amfitrionul unui eveniment special la Palatul Sutu:
Ioan Silviu a terminat Facultatea de Teologie si a facut si un master in pictura, la Academia de Arta, iar sotia sa, Roxana, a terminat si ea tot Facultatea de Teologie.
La invitatia doamnei Monica Irimia, reprezentant al Asociatiei Tracia Land Italia, Cristina Chiriac, fondator Flori de Ie, in parteneriat cu Brandusa Bordeianu Make up Artist, impreuna cu Universitatea Aldo Moro si Facultatea de Business si Turism vor reprezenta Romania la Bari, Italia, in data de 9 martie 2017, in cadrul evenimentului Primavara, bine ai venit cu Martisor!
Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti Activitate Gabriela Negreanu (nume la nastere Gabriela Vasilache; ... A absolvit in 1970 Facultatea de Limba si Literatura Romana a Universitatii din Bucuresti.
1 (1961-1965), Facultatea de Limba si Literatura Romana (1965-1970) si Facultatea de Filosofie (1971-1972) la Universitatea din Bucuresti. Dupa absolvire a lucrat ca lector la sectia Proza-Poezie a Editurii Albatros (1970-1985), functionar la Centrala Editoriala (dec.
Aura a terminat Facultatea de Matematica si mai are doua surori, Cristina, medic veterinar, si Elena, studenta la Facultatea de Farmacie.
A terminat Facultatea de Drept, Universitatea Nicolae Titulescu, Bucuresti si Facultatea de Relatii Economice Internationale, la ASE Bucuresti. De asemenea este doctor in Drept, dupa teza pe care a prezentat-o la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza.
Ioan Silviu a terminat Facultatea de Teologie si a facut si un master in pictura, la Academia de Arta, iar sotia sa, Roxana, a terminat si ea tot Facultatea de Teologie.
Ioan Silviu a terminat Facultatea de Teologie si a facut si un master in pictura, la Academia de Arta, iar sotia sa, Roxana, a terminat si ea tot Facultatea de Teologie.
google-analytics.com