Cautare

321 de rezultate pentru "examen notar" (4.08 secunde)
Ne-am lamurit cind un reporter a sunat-o pe stimabila doamna notar. ... Daca doamna notar are alte plingeri, e libera sa le trimita direct in instanta.
Acordul va fi avizat de asociatia de proprietari, iar toti acesti proprietari trebuie sa se prezinte in fata unui notar. ... Sau pot sa dea procura unei singure persoane sa se ocupe de tranzactionare, dar si aceasta este autentificata, bineinteles in fata unui notar.
Aici nu e vorba ca presedintele ar fi un fel de NOTAR, cum combate marele diversionist Basescu. Presedintele nu este notar, in sensul ca vegheaza ca desemnarea sa respecte doar cele 2 conditii - si atat - si anume:
Este vorba de Dumitru Ghigeanu, care a achizitionat de la Dumitru Tomescu, printr-un contract de vinzare- cumparare autentificat de notar, o suprafata de teren de 1.260 de metri patrati pe care a platit 6.000.000 de lei. ... Au mai fost si cheltuielile aferente la notar...
Informatiile au fost date publicitatii de catre Fisc, dupa ce fiecare notar a avut obligatia sa transmita la DGFP Dolj situatia cu tranzactiile imobiliare la sase luni.
Informatiile au fost date publicitatii de catre Fisc, dupa ce fiecare notar a avut obligatia sa transmita la DGFP Dolj situatia cu tranzactiile imobiliare la sase luni.
Divortul la notar sau la Starea civila Modificarile aduse de Legea privind Mica Reforma a Justitiei, la sfarsitul anului 2010, urmate de intrarea in vigoare a Noului Cod Civil au adus posibilitatea realizarii divortului si la Starea civila sau la notar, dar doar pentru situatia cand partile se inteleg si nu au dispute privind numele dupa casatorie, partaj samd.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Avertismentul dat de profesori In plin examen de bacalaureat, oficialii ii avertizeaza pe liceeni sa nu incerce sa copieze. ... Dati banii de pomana pe ele, le transmit profesorii elevilor pentru ca toate salile de examen au camere de supraveghere.
Orice suspendare de permis pe 30, 60 sau 90 de zile, necesita admiterea unui examen cu intrebari 13 corecte din 15, pentru ca permisul sa poata fi ridicat la termenul specificat si cu un minus de 30 de zile.
Spre deosebire de anii trecuti, cand examenul era organizat separat pe grupe de specialisti, in 2007, comisia pentru examen de rezidentiat a stabilit teme comune pentru toate grupele de specialisti din domeniul medicina.
In momentul in care familia are un copil, iar copilul doreste sa se prezinte la examen, imi vine greu sa cred ca exista cineva care il poate impiedica sa nu intre in sala de examen", a declarat Tania Bogdan.
Inca avem un examen de admitere la Academia de Politie si la scolile de politie si jandarmi irelevant si rudimentar, de tip grila, cu putine materii de examen, in conditiile in care concurenta la asemenea scoli este foarte mare si s-ar putea selecta tineri valorosi si dedicati acestor profesiuni.
Astfel, in loc sa raporteze numarul elevilor care au luat Bac-ul la numarul celor care au intrat in examen, "Adevarul" a calculat promovabilitatea raportand numarul celor care au luat acest examen la numarul celor care au absolvit clasa a XII-a.
Obstetrica ginecologie Consultatie ginecologica - 130 Control (in interval de 30 zile de la consultatie) - 60 RON Consultatie obstetricala - 130 RON Consultatie senologica - 100 RON Consultatie sterilitate - 130 RON Ecografie transvaginala - 160 RON Extragere sterilet - 100 RON Consiliere planificare familiala - 130 RON Interpretare Papanicolaou, Secretie vaginala, alte analize - 60 RON Test de sarcina - 30 RON Analize ginecologice (Micomi) Examen Papanicolaou in mediu lichid - 95 RON Examen Papanicolaou pe lama - 65 RON Examen de secretie vaginala pe frotiu - 50 RON Examen citologic secretie mamelonara - 100 RON Detectie HPV grup risc inalt cu genotipare HPV 16, HPV 18 - 400 RON Genotipare HPV (37 tipuri, tehnica PCR) - 600 RON Preturile afisate sunt in RON.
Potrivit Biroului de presa al Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, Adela Omar a prezentat politistilor de frontiera declaratii notariale prin care tatal isi exprima acordul ca minorii sa calatoreasca in strainatate, date in fata unui notar de pe teritoriul Republicii Liban, avand aplicata o stampila apartinand reprezentantei diplomatice a Romaniei la Beirut.
Declaratia trebuie insa autentificata de notar. ... Altfel spus, coproprietarii vor merge la notar pentru a da o declaratie cu privire la suprafata pe care o detine fiecare dintre ei din pamantul ce urmeaza sa fie arendat.
Chiar daca va exista ipoteca legala, persoanele care isi cumpara locuinte prin programul 'Prima casa' tot trebuie sa treaca pe la notar. Acesta incheie actul de vanzare-cumparare, cat si inscrierea ipotecii", a precizat Floriana Stefanescu, notar public din Craiova.
Iulia si Mihai Albu au divortat la notar in martie anul trecut. Cei doi au fost sa semneze actele de divort, tinandu-se de mana, iar la plecarea de la notar s-au sarutat.
Rezultatele primei serii vor fi facute publice miercuri, iar pentru cei care au dat examen in seria a doua - vineri, a precizat Biroul de presa al INA.
google-analytics.com