Cautare

1174 de rezultate pentru "efectele" (8.43 secunde)
Emil Boc crede ca in Romania efectele crizei sunt accentuate si de faptul ca, in vremuri mai bune pe care le-am avut, cu crestere economica de 7-8%, nu am pus bani deoparte pentru vremuri mai dificile.
Dialogul celor doi sefi de stat s-a axat, de asemenea, pe tema crizei economice internationale, fiind evocate in acest context opiniile celor doua parti privind solutiile nationale de relansare economica si efectele deciziilor adoptate la nivelul Uniunii Europene.
Pe de alta parte, este vorba despre efectele campaniei asupra ratei de participare la vot. ... In al doilea rand, estimarile de prezenta la vot pe baza sondajelor pot fi distorsionate de efectele de dezirabilitate sociala - tendinta respondentilor de a da raspunsuri conformecu norme larg impartasite intr-o societate.
deturnarea atentiei romanilor de la efectele guvernarii PD-L-UDMR. Ca si circul cu Solomon de la Craiova si toate celelalte evenimente artificial create, care consuma in mod steril energia si atentia romanilor tot mai nemultumitii de profunda criza economica si sociala.
Evidenta ca un alt tip de fiscalitate ar fi temperat mult efectele crizei ii sperie pe apologetii cotei unice.
Domnule Prim-Ministru, este inadmisibil faptul ca ati ignorat cu buna stiinta, pana la momentul de care vorbim, nu doar una, ci doua Decizii anterioare ale Curtii Constitutionale si anume Decizia nr.1257 din 07 octombrie 2009 si Decizia 1629 din 03 decembrie 2009, ultima suspendand efectele Ordonantei de Urgenta a Guvernului 105/2009 pana la data de 27 februarie 2010, din 28 februarie 2010, incetand de drept efectele ei, potrivit articolului art.147, alin.
El adauga ca eforturile autoritatilor romane de a diminua efectele crizei nu sunt usoare, dar sunt necesare, iar UE le sprijina. ... De asemenea, Jerzy Buzek participa la dezbaterea cu tema "Efectele crizei economico-financiare.
"Bugetarii suporta in acest moment efectele crizei in mod disproportionat, deoarece taierilor salariale li se adauga efectele cresterii TVA si valurile succesive de concedieri din acest sector.
Chiar si acum se bucura de o incredere destul de mare (50 de procente), dar, in mod ciudat, nu si-a dat seama de efectele pe care le va avea reactia pensionarilor militari nemultumiti.
"La finalul lui 2012 efectele masurilor luate (de Guvern - n.a.) se vor resimti si in buzunarele romanilor", a (re)afirmat Emil Boc catre sfarsitul primei parti a Conventiei Nationale a PDL.
Probabil ca in nici una dintre tarile in care efectele crizei economice au generat ample miscari de protest - Grecia, Spania, Portugalia - sacrificiul nu a fost pus mai mult si mai nedrept in spinarea populatiei ca in Romania.
Desi greselile Dv.sunt, dupa cum am spus, atat de mari si de numeroase, incat cei care au suferit efectele lor, avand singura vinovatie ca v-au votat, merita sa fie recompensati de urgenta printr-o de demisie, fie ea si de onoare.
Voi discuta azi si cu guvernatorul BNR si cu presedintele Romaniei, obligatoriu trebuie sa facem un grup de lucru pentru a incerca sa atenuam efectele asupra sistemului bancar romanesc si asupra Romaniei, efecte produse de prelungirea si se pare chiar accentuarea crizei politice din Grecia", a spus Ponta.
S-a renuntat la toate deciziile radicale anuntate in prealabil, mai ramane doar sa se anuleze, prin vreo ordonanta aiuritoare de urgenta, efectele suspendarii lui Basescu si tacamul ar fi complet.
Foarte multe din obiectivele importante pentru Romania din noul acord pe care-l avem in derulare sunt indeplinite si asta inseamna tintele de crestere economica, disciplina bugetara, care insa n-a insemnat impiedicarea masurilor de crestere a salariului minim, a pensiilor, a celorlalte venituri, reducerea CAS cu 5% n-a generat deloc o catastrofa, ci, dimpotriva, incepe sa produca efectele pozitive pe care le-am anticipat.
Populatia a beneficiat de pe urma scaderii inflatiei, in special pe fondul declinului pretului produselor petroliere, precum si de efectele cresterii veniturilor si scaderii somajului.Apreciem ca aceste efecte vor fi vizibile si pe parcursul anului 2015.
Insa, avand in vedere riscurile majore pentru sanatate, este obligatia institutiilor statului sa ajute cetatenii sa constientizeze efectele nocive ale fumatului.
Indiferent ce se intampla, efectele sunt cuprinse in proiectul de buget - imediat dupa investire crestem salariul minim la 1450 lei, eliminam contributiile de sanatate pe pensii, ieftinim medicamentele, crestem bursele studentesti - de la 1 martie, TVA 0 pentru vanzarea locuintelor, publicitate, materii prime in agricultura, creste pensia minima la 520 lei, se reduce impozitul pe micro-intreprinderi, se desfiinteaza comisiile de specialitate din sanatate.
Printre evolutiile pozitive din 2004, Tariceanu a mentionat anul agricol exceptional, care nu va reusi insa sa contrabalanseze efectele majorarii arieratelor.
Vestea proasta tine de efectele negative ale intaririi leului pe termen mai lung. ... Acestea sint doar o parte dintre efectele negative.
google-analytics.com