Cautare

1115 de rezultate pentru "dosare divort" (4.61 secunde)
Vestea impacarii celor doi a venit ca un soc pentru gurile rele care credeau ca cel de-al patrulea divort va fi definitiv.
Ioana Dichiseanu a fost casatorita, timp de sase ani, cu un grec, insa povestea lor de dragoste n-a avut un final fericit, cei doi ajungand la divort.
Ce va urma apoi, ramane de vazut, atat democratii, cat si liberalii dand de inteles ca un divort post-aderare este inevitabil.
Altminteri, raman imperturbabili in situatii de criza, inclusiv in cazul unui divort sau al unei despartiri de o persoana importanta (desi nu prea exista vreo persoana care sa fie intr-adevar importanta pentru ei), nu simt prea multe nici la moartea cuiva din familie, nici daca sunt descoperiti ca au comis o crima si nici cand sunt pedepsiți pentru activitatile lor ilegale.
Acum, Taurii pot decide sa divorteze, iar altii sunt in proces de divort si vor afla lucruri pe care nu le banuiau despre ei si care vor fi spuse tocmai de prieteni.
xxx Intr-un proces de divort, judecatorul o intreaba pe reclamanta: - Doamna, sunteti sigura de ceea ce cereti? Doriti divortul pentru compatibilitate de caractere?
Intre PNL si PD este un divort ireconciliabil, degeaba incearca ei cu farduri sa ascunda o falie enorma care ii desparte", a declarat Gelil Eserghep, care a adaugat "PRM nu este la remorca nici unui partid, dar PRM poate avea, punctual, relatii cu orice partid, ceea ce dovedeste ca suntem deschisi la discutii, dar nu dam, sub nici o forma, cecuri in alb nimanui.
Noul an aduce o destul de mare diversitate de evenimente in acest domeniu, de la o posibila casatorie la un divort dureros sau o impacare binevenita.
Nu este exclus sa legi noi relatii de prietenie, sa ai parte de divort sau despartire pentru a reveni la o fosta iubire, relatie.
Primaria Malu Mare vrea sa bage divort de Constantin Dilgoci, cu care este logodita printr-un contract de concesiune inca valabil, dupa ce afaceristul craiovean a pierdut strandul Preajba in favoarea Regiei Autonome de Transport Craiova.
"Ce-ati vrea, ca la un divort sa apara felicitari?". Desi a refuzat sa recunoasca deschis, este foarte probabil ca deputatul Andrian Mihei sa devina zilele acestea membru al PNL, fapt confirmat, indirect, de deputatul George Dragomir, presedintele organizatiei liberale judetene.
Rezolutia a fost prezentata de conducerea PNL cu numai doua ore inainte ca deputatul Horatiu Buzatu sa-si anunte intentia de a infiinta in Dolj o filiala a PLD. Si, ca orice divort, nici acela dintre liberali si Buzatu nu s-a produs pe cale amiabila.
"Chiar daca suna a divort ceea ce se intampla, este de fapt o chestie bazata pe ratiune, nu vreau sa plec cu ranchiuna, si nici sa provoc suparare noii conduceri a PC Constanta", a tinut sa adauge Valentin Zeicu, cel care, la un moment dat, a fost presedintele interimar "de rezerva" a lui Dan Voiculescu pentru toate situatiile de criza ivite in filiala constanteana a partidului.
El si-a nuantat declaratia, sustinand ca "in casatorie, in primii ani, apar cele mai delicate probleme" si a acceptat ca o casnicie poate ajunge la divort "cu acordul sau fara acordul partilor".
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, ieri, la Sinaia, ca propunerea PD privind un pact e neagresiune reprezinta "un fel de fariseism", sustinand ca deciziile in PD sunt luate de "presedintele informal al partidului, Traian Basescu".
Liderul democrat, Emil Boc, apreciaza ca, daca liberalii nu vor pune "bete in roate", Alianta PNL-PD s-ar putea desfiinta juridic in doua termene ale instantei:
Vreau ca aceasta despartire sa fie una discreta, nu un divort in stil italian, asa cum ne-au obisnuit politicienii, mai ales ca sunt multi oameni in PSD pe care ii stimez si la a caror prietenie tin".
Totodata premierul Emil Boc a prezentat, astazi, la asumarea raspunderii Guvernului pe Codurile Penal si Civil, si principalele noutati din cele doua proiecte, mentionand introducerea unor noi infractiuni, reglementarea dreptului la viata, sanatate si demnitate si garantii suplimentare pentru clientii bancilor.Primul ministru a declarat ca proiectul Codului Civil reglementeaza pentru prima data drepturi precum cel la viata, la sanatate, la integritate, la viata privata si la demnitatea persoanei, dar si respectul memoriei persoanei decedate.Proiectul de Cod Civil legifereaza institutia logodnei, astfel ca sotii vor putea opta pentru regimul comunitatii legale sau pentru separatia bunurilor, iar in ceea ce priveste divortul, Codul introduce doua noi proceduri de divort:
In plus, Zlotea ar fi ajuns lider interimar executiv la PDL sector 1 cu sprijinul Ioanei Basescu, pentru care se aude ca ar fi bagat chiar divort.
In conditiile actualului divort dintre elita politica si societate, nici cel mai bun program anticriza nu poate reusi. 2. In al doilea rand, trebuie reabilitata Constitutia.
google-analytics.com