Cautare

1917 de rezultate pentru "directia" (3.04 secunde)
Daca ar fi sa se tina cont de situatia intocmita de catre Directia de Finante Galati, ar insemna, de exemplu, ca numai 130 de localnici din Barcea si 148 de producatori agricoli din Corod cultiva legume sau fructe in sere sau solarii.
Directia Regionala Vamala Galati si-a schimbat denumirea in Directia Regionala pentru Accize si Operatiuni Vamale Galati, in vederea preluarii, de la 1 iulie, a activitatii de supraveghere a productiei, importului si circulatiei produselor accizate, care se facea pina cum de Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului.
In cazul in care instanta va da azi castig de cauza Combinatului prin luarea unei hotarari care sa prevada inregistrarea actului aditional de catre Directia de Munca, valabilitatea CCM va fi prelungita pana la 31 decembrie 2008, ceea ce ar insemna imposibilitatea declansarii legale a unui conflict de interese.
GdS a luat in calcul autovehiculele care nu doar au fost inmatriculate in Craiova, ci care au fost si inregistrate la Directia de Impozite si Taxe din cadrul primariei, deci acelea inregistrate pe numele persoanelor fizice si juridice, pentru care se platesc impozite catre municipalitate.
Directia in care mergem (Autor: ... Una dintre intrebari, ce lipseste rareori din sondajele de opinie, e legata de directia in care merge tara. Unii cred ca directia e buna. ... • Adevarul este ca directia cea buna nu poate fi alta decat indreptarea economiei cu fata la bunastare.
Prefectul a cerut directorilor de la Directia de Sanatate Publica, Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala si Directia Drumurilor Nationale sa prezinte situatia din judet, respectiv dotarile in cazul unei stari de urgenta.
In privinta aderarii la zona Schengen, Germania sprijina drumul Romaniei in directia unor controale mai severe la granita. ... In privinta aderarii la zona Schengen, Germania sprijina drumul Romaniei in directia unor controale mai severe la granita.
Acolo s-a desfiintat un post si s-a creat Directia de Tineret, care a fost altfel negociata", sustinea Victor Paul Dobre. ... Directia de Posta. ... S-a pus alt director acolo, cu toate ca am facut propuneri pentru Directia de Posta.
De atunci, timp de mai bine de cinci ani, directia nu a ajuns insa sa ocupe nici un coltisor din spatiul repartizat.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Aceasta forta se manifesta intre nava si restul universului, intensificarea ei facandu-se prin crearea unui camp magnetic sau prin polarizarea giroscopica pe directia si sensul necesar anularii acceleratiei gravitationale a navei in preajma Pamantului.
Situata la o aruncatura de bat de Craiova, firma consilierului Ion Fortan functioneaza fara autorizatie de mediu, fapt pentru care a fost amendata deja de Directia Apelor Jiu cu 750 de milioane de lei.
Alaturi de Ionel Manafu asteptam cu interes si modificarile de la Directia Apelor Romane unde este sef Madalin Mihailovici, personajul care l-a sustinut cu toata puterea si suflarea pe Ionel Manafu la sefia DADL, motivul fiind acela al afacerilor pe care cei doi le-au derulat cot la cot.
La doua saptamani de la numirea in functia de director executiv la Directia de Munca si Protectie Sociala, Valentina Munteanu (foto), are de pus la punct mai multe probleme.
In cazul Ministerului Muncii, evaluarea candidatilor pentru Directia Muncii, Agentia de Plati si Prestatii Sociale si Inspectoratul Teritorial de Munca a avut loc ieri, 13 mai a.
, o contestatie fara numar de inregistrare si nedatata, semnata de Directia Judeteana de Paza (DJP) Constanta. ... Mai exact, Directia Judeteana de Paza solicita anularea deciziei de atribuire a contractului de achizitie publica catre S.
Una dintre ele se refera la obligatia societatii constructoare de a informa Directia despre inceperea lucrarilor. ... R-Cons Consult a strecurat in contract o clauza de confidentialitate care ii permite sa dea in judecata Directia daca face publica vreo litera din el.
Contractul de modernizare a taberei de la Calafat dintre Directia pentru Tineret Dolj si Dova Construct Impex, in valoare de peste 900.000 de lei, nu a fost respectat de nici una dintre cele doua parti. ... Explicatia pentru care Directia si-a dat seama ca a gresit este simpla.
In acelasi timp, a fost director la doua directii regionale, Directia Apelor si Directia de Drumuri.
40 de agenti economici galateni importanti nu vor mai plati taxele si impozitele datorate statului la Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati, acestia urmind sa vireze sumele respective la " vistieria" Directiei Generale de Mari Contribuabili Bucuresti Noua obligatie pe care o au "greii" economiei galatene, la fel ca si marii contribuabili din toate judetele tarii, a fost "consfintita" prin Ordinul nr.
google-analytics.com