Cautare

3416 de rezultate pentru "daniliuc tudor omor in comuna tudora" (4.70 secunde)
CTP publica in Gandul articolul "Eu sunt Gore" Aud ca Politia l-a arestat pe Gore, cel mai tare interlop din Cluj, si, de fapt, din intreaga lume, el fiind Ramaru, plus Jack Spintecatorul, plus el insusi inmultit cu 20, dupa cum se autoproclama.
Parintii adolescentei au depus recent o cerere pentru o noua expertiza medicala si o alta pentru o expertiza de specialitate, privind tentativa de omor. Fata lui Adrian Enache are mult de tras, atat psihic, cat si fizic, in urma atacului prin care a trecut pe 5 iulie.
Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare, respectiv 21 de ani de inchisoare pentru omor, la care se adauga un spor de pedeapsa de un an, precum si la doi ani de inchisoare pentru profanare de morminte.
Doi romani, platiti de o frantuzoaica sa-i calce sotul cu masina O educatoare din Franta in varsta de 38 de ani ar fi platit doi tineri romani cu 4.000 de euro pentru a da cu masina peste sotul ei.
Un australian despre care se crede ca este in varsta de 28 de ani este acuzat de omor in legatura cu atacul din Noua Zeelanda. ... Comisarul de politie din Noua Zeelanda, Mike Bush, a declarat ca barbatul va fi prezentat, sambata, instantei sub acuzațiile de omor.
Sex intre elevi in toaleta scolii, batai intre baieti si fete pe coridoare, profesori agresati fizic si verbal de catre „baietii de cartier”, cete de rromi asaltand intrarea in scoala pentru a umple de sange „la comanda” un elev sub privirile ingrozite ale colegilor de clasa, eleve de gimnaziu vedete porno ori „fete” ale proxenetilor care le aplica cu cutitul corectii sangeroase beneficiind din plin de ingaduinta conducerii scolii, politisti de proximitate care isi scuza lasitatea de a nu interveni si dezinteresul criminal cu faptul ca au iesit din tura...
Principiul "eu l-am facut, eu il omor" a cazut nu numai in desuetudine, ci este sanctionat prin legi extrem de clare si de dure. ... Responsabilitatea fata de fiinta adusa pe lume este totala si se imparte in mod egal intre cei doi parteneri.
In urma cu cateva luni, Vanessa Russo, o italianca de 23 de ani, a fost ucisa cu o umbrela tintita in ochi de romanca Doina Matei, intr-o statie de metrou din Roma.
Asta demonstreaza inca o data, o dovada patata cu sange, ca aceasta cumplita vorba din batrani nu a fost lasata in desuetudine nici macar acum.
N., in varsta de 73 ani. Cadavrul, care prezenta multiple urme de violenta la nivelul capului a fost gasit in sufrageria apartamentului, pe pat. In locuinta se afla sotia celui decedat, H.F..
Razvan Placinta, fiul senatoarei Sorina Placinta, este acuzat de tentativa de omor dupa ce a lovit cu masina o persoana. ... Este major", a spus Sorina Placinta la Realitatea TV in legatura cu incidentul in care a fost implicat fiul sau.
Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, dat in consemn la frontiera dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, a fost prins de politisti, sambata seara, in Sectorul 5 din Capitala. ... Interpolul Bercea Mondial a fost prins sambata seara in Bucuresti si dus pentru audieri la Slatina.
La data de 24.04.2011, in jurul orei 14.20, Serviciul Omoruri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti a fost sesizat de catre Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca, intr-un parc situat in sectorul 4, doua persoane au fost injunghiate.
La data de 3.06.2011, in jurul orei 22:50, Sectia 15 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca, in aceeasi zi, in jurul orelor 22:45, pe un teren viran situat in apropierea unui complex comercial din sectorul 4, un tanar in varsta de 20 de ani, din judetul Calarasi, a fost injunghiat de un barbat, cu un briceag, in zona pieptului.
La data de 12.06.2011, in jurul orelor 09:00, Serviciul Omoruri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, a fost sesizat de catre Sectia 19 Politie, cu privire la o agresiune comisa pe str.
Poiana Florilor se afla un tanar, identificat in persoana lui G. ... Cazul a fost preluat de Politia Capitalei - Serviciul Omoruri, care in urma cercetarilor wi investigatiilor efectuate, au stabilit faptul că, pe fondul geloziei, G.
La data de 15.09.2011, in jurul orelor 17.00 Sectia 23 Politie a fost sesizata cu privire la faptul ca, in aceeasi zi, in jurul orelor 16:30, D.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
Pedeapsa uriasa pentru cei sase interlopi romani, acuzati de tentativa de omor in Mexic. Curtea de Apel Bucuresti le-a majorat pedepsele.
In prezent, toate primariile din comunele doljene beneficiaza de conexiune la internet. Pe principiul "pofta vine mancand", Consiliul Judetean Dolj a alocat in urma cu un an 23 de miliarde de lei vechi pentru conectarea la lumea virtuala a tuturor primariilor.
google-analytics.com