La data de 15.09.2011, in jurul orelor 17.00 Sectia 23 Politie a fost sesizata cu privire la faptul ca, in aceeasi zi, in jurul orelor 16:30, D. R. de 15, in timp ce se afla in locuinta sa din sectorul 3, unde locuieste fara forme legale, a fost injunghiata in diferite parti ale corpului de catre concubinul sau R. Marian de 30 de ani.
La fata locului s-a deplasat grupa operativa si un echipaj de siguranta publica, acestia solicitand interventia unei ambulante SMURD care a acordat primele ingrijiri medicale victimei, transportand-o la spital.
Politistii l-au imobilizat pe autor, acesta fiind condus la sediul Sectiei 23 Politie, Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei preluand cazul.
In urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit ca, pe fondul geloziei si a unui conflict spontan, R. Marian a injunghiat-o de mai multe ori pe concubina sa, anterior, acesta impiedicand-o pe tanara sa iasa din casa, blocand iesirea.
Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a emis Ordonanta de Retinere pe numele lui R. Marian, pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor si lipsire de libertate in mod ilegal.
Cercetarile sunt continuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei, pentru lamurirea tuturor imprejurarilor in care a fost savarsita infractiunea.