La data de 3.06.2011, in jurul orei 22:50, Sectia 15 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca, in aceeasi zi, in jurul orelor 22:45, pe un teren viran situat in apropierea unui complex comercial din sectorul 4, un tanar in varsta de 20 de ani, din judetul Calarasi, a fost injunghiat de un barbat, cu un briceag, in zona pieptului.
Politistii Sectiei 15 au reusit prinderea suspectului, acesta fiind P. Marian de 32 de ani, din Bucuresti, asupra caruia, intr-un buzunar al pantalonilor, a fost gasit un cutit tip briceag cu lama de 6 cm lungime. De asemenea, la fata locului s-a prezentat o ambulanta care i-a acordat victimei primele ingrijiri medicale, dupa care a transportat-o la spital, unde a ramas internata sub supraveghere.
In urma verificarilor efectuate de politisti, a reiesit faptul ca loviturile au fost aplicate in urma unui conflict spontan generat de consumul excesiv de bauturi alcoolice si a folosirii de catre victima a unui aparat de radio.
Cercetarile sunt continuate de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei, sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la omor, cu P. Marian in stare de retinere.