Cautare

7407 de rezultate pentru "conferinta de presa bolnavi psihic tigveni" (2.97 secunde)
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
anunta lansarea proiectului Centrul Stelutelor - centru social de suport si recuperare destinat copiilor aflati in situatii de risc finantat prin granturile SEE 2009 - 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania, cu o finantare nerambursabila in valoare de 145.351,70 euro.
impreuna cu Ambasada Republicii Islamice Iran au organizat astazi un eveniment de caritate: de strangere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave din Romania.
Nici un copil bolnav de cancer nu trebui sa fie lasat singur. ... In urma cu cateva zile, pe 15 februarie, a fost marcata Ziua Internationala a copilului bolnav de cancer.
FARCAS) In articolul de saptamana trecuta am expus cateva opinii ale astrofizicianului dr. ... Davis, participant la Programul de Identificare a Amenintarilor Aviatice Avansate (Advanced Aviation Threat Identification Program - AATIP) al Pentagonului destinat investigarii naturii OZN-urilor si a straniilor proprietati ale acestora.
Traian Basescu a atacat si a jignit cu sarg jurnalistii si trusturile de presa timp de cinci ani, dar a continuat sa se declare un aparator al libertatii presei, ajungand ca, in 2009, ziarele, televiziunile si mogulii sa fie principalul subiect de campanie pentru un nou mandat la Cotroceni.
Senatorul roman Nicolae Moga a prezentat o informare referitoare la Conferinta presedintilor Parlamentelor Uniunii Europene, desfasurata la Nicosia, in perioada 21-23 aprilie 2013. Puteti citi in continuare cea de-a doua parte a textului informarii.
Mituri pentru renuntarea la fumat E nevoie de vointa ca sa te lasi de fumat! ... Vointa este un instrument psihic de ajutor pe perioade scurte de timp. Vointa ne poate aduce in decizia de a stinge ultima tigara, dar este insuficienta pentru a ne mentine in statutul de nefumatori.
Stradaniile conducerii centrale de a-l trage pe linie moarta pe Mihai Bar par sortite esecului. Printr-un artificiu statutar, fostul lider a gasit o noua modalitate de a reveni in fruntea organizatiei judetene.
Sectiile de ginecologie si chirurgie, din cadrul Spitalului orasenesc din Vulcan, vor fi desfiintate, masura fiind dictata de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica a judetului Hunedoara, in urma mai multor verificari care au avut ca scop identificarea parametrilor de performanta.
Senatorul Viorel Arcas a sustinut o declaratie politica in Senat, in data de 19 aprilie 2010, cu titlul :
In timp ce Traian Basescu retrimitea la Parlament viitoarea lege de baza in domeniul pensionarii, o instanta din Capitala a decis sa suspende hotararea de guvern prin care se aplica legea de taiere a pensiilor ocupationale, de care beneficiau militarii, aviatorii, personalul auxiliar din instante s.a.
Cutivatorii de cartofi bihoreni s-au plans in fata reprezentantilor Ministerului Agriculturii, prezenti cu ocazia cele de-a doua editii a Conferintei pentru Agricultura, organizata de Federatia Patronilor Bihor la Oradea, ca nu-si mai pot vinde productia intrucat, de la inceputul anului, piata autohtona a fost invadata de cartofi bolnavi, adusi din Polonia de tot felul de speculanti care vor sa se imbogateasca peste noapte.
Boala este un prilej de schimbare Omul se imbolnaveste nu numai pentru ca incalca o lege, ci sa-si aminteasca de o lege sacra, si sa se schimbe.
Nicolae Verga, medic primar in radioterapia oncologica, a tratat pana acum mii de tumori si multe mii de mestastaze. Este ingrijorat de numarul alarmant de bolnavi care provin din zonele dezvoltate ale tarii, scrie doctorulzilei.ro. Nu este simplu sa fii zi de zi langa pacienti cu boli terminale.
Gigi Becali a cedat psihic: vorbeste de doua ore in fata unei camere de supraveghere! Despartirea de camerele de luat vederi este greu de suportat pentru Gigi Becali!
O conferinta internationala OZN la Florenta (Autor:
PSD da dovada de aceeasi aroganta. ... Veniti pe litoral, liderii PSD (Mircea Geoana, presedinte PSD si Adrian Nastase, presedinte executiv PSD) au sustinut o - hai sa-i zicem totusi - conferinta de presa, la sediul Organizatiei Judetene Constanta.
Atacurile tintite - intentionat sau nu - de catre si catre persoane care sunt atrenate pentru aceasta sau care o fac instinctiv, sunt denumite generic ATACURI PSI.Daca sunteti tinta unor astfel de atacuri veti avea o vitalitate scazuta, ganduri negre, chiar depresii, pot aparea ganduri obsesive, stare generala de rau, nervozitate, dureri acute in anumite zone ale corpului, cel mai frecvent in zona capului si a inimii, putand avea manifestari pana la moarte subita daca nu va aparati sau daca atacul nu inceteaza.
o solutie pentru femeile operate de cancer de san In ultima vreme materialele, forma si culoarea protezelor de san au fost in permanenta perfectionate. Ceea ce conteaza este ca acestea sa dea cat mai mult senzatia de naturalete.
google-analytics.com