Boala este un prilej de schimbare

Omul se imbolnaveste nu numai pentru ca incalca o lege, ci sa-si aminteasca de o lege sacra, si sa se schimbe. Daca vom privi boala din acest punct de vedere , daca nu ne vom mai teme de ea, vom constata ca astfel iesim mai repede din boala. Dupa ce au fost bolnavi, multi oameni si-au schimbat modul de a manca, de a trai, de a (con)vietui.
Devii sanatos daca iti doresti cu adevarat acest lucru
Asta inseamna, intrucatva, ca multi sunt bolnavi pentru ca, in inconstient, ei se lasa sa fie bolnavi. Afirmatia poate parea, la prima vedere, socanta. Si totusi, ei sunt bolnavi, in primul rand, ca sa-si atraga un beneficiu nevrotic: vor sa fie tratati ca niste copii. Cand lupta vietii ne copleseste, toti simtim nevoia sa fim tratati precum copiii; atunci subconstientul "cheama" o boala. Daca vrei cu adevarat sa devii sanatos, devii sanatos.

Ajuta-ti subconstientul sa grabeasca vindecarea

Acest lucru este posibil: sa-ti ajuti subconstientul. Este un proces care se petrece in stare de relaxare, intr-o stare destinsa — mai ales daca esti bolnav. Relaxat, cu ochii inchisi, repeta-ti dorința insanatosirii. Rostește o rugaciune scurta: Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, miluiește-ma pe mine pacatosul și catre Maica Domnului Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu miluiește-ma! Repetarea acestor formule duce la preluarea lor de catre rinencefal, iar rinencefalul transmite comenzile de refacere acolo unde este nevoie. Rinencefalul, diencefalul si formatiunile reticulare trimit comenzile de refacere acolo unde este slabita structura noastra.
(Sursa: Internet)