Cautare

61423 de rezultate pentru "comentarii din 10 09 2010" (8.22 secunde)
Din luarile de cuvant sale, publicam:
Agentia de presa Reuters si-a relansat site-ul, care are un nou design si include mai multe comentarii si materiale politice, prin care se urmareste atragerea unei audiente generale catre pagina electronica, informeaza Media Guardian.
Unul dintre subiectele fierbinti de discutie din ultima perioada - trecerea catorva primari PSD (mai exact Zamfir Iorgus - Mangalia, Traian Cristea - Costinesti, Florin Mitroi - Valu lui Traian si Mugur Mitrana - 23 August) in barca democratilor - a fost evitat cu incapatanare tocmai de presedintele PD Constanta, Stelian Dutu.
a publicat un text pe Facebook care a primit o multime de like-uri si comentarii Dragi prieteni! ... Reproducem cateva comentarii: ... - Maria Grigorescu Respect mare , multumiri si dragoste multa pentru toti, si pentru cei de aici, si pentru cei din stele !
In tutorial se va explica in detaliu despre cele trei metode de oprire a computerului, prima metoda este cea folosite de toata lumea adica Shut Down, acest mod este cel mai folosit dar nu este si cel mai confortabil, prin folosire Shut Down-ului, sistemul de operare trebuie sa faca un efort mai mare in momentul pornirii si implicit va fi necesar un timp mai mare pentru pornire, in afara de asta nu putem salva sesiunea, adica nu putem pastra pe desktop ferestrele si documentele la care lucram, in afara acestor dezavantaje avem si un mare avantaj si anume stabilitatea computerului, in aceasta stare de power off nu se poate intimpla nimic rau pc-ului daca se intimpla ceva cu reteaua de alimentare, toate componentele din sistem fiind debransate.
PSD si PD-L au hotarat, ieri, in cadrul unei sedinte comune, sa nu se mai atace in public si sa se abtina de la a face comentarii negative unul la adresa altuia, au anuntat liderii social-democrati.
Dar prosteala cu sportul, si mai ales cu acele comentarii dupa jocurile terminate nu sunt decat un praf in ochi pentru un segment de indivizi, care gasesc in acest hobby un mod de viata.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. ... Ceea ce avem in acest moment drept alianta guvernamentala este o fictiune, cata vreme "grupul independentilor" din parlament nu exista, legal si constitutional.
De la 6,8% din PIB in 2010 la 4,4% din PIB in anul 2011, 3,0% din PIB in anul 2012, si 2,5% din PIB pentru anul 2013.
Friedrich Karl Ewert lanseaza acuzatii fara precedent la adresa NASA dupa ce a verificat datele legate de incalzirea globala.Din datele disponibile publicului, savantul german a facut o descoperire incredibila.
Romania Libera publica un articol despre caderea Guvernului Boc care devine din ce in ce mai dificil de sustinut in Parlament. ... 'Partidul lui Emil Boc a ajuns la 12%, potrivit unui sondaj IPP, mai putin de jumatate din voturile obtinute in 2008.
Pensiile din sistemul public, inclusiv pensia minima garantata, vor fi inghetate la valorile actuale pe parcursul intregului an 2011, iar contributiile de asigurari sociale percepute angajatorului si angajatului nu vor scadea sub nivelul actual.
Telesport si Vox News si-au pierdut licentele audiovizuale, dupa ce le-au fost retrase de Consiliul National al Audiovizualului, devenind astfel primele televiziuni de sport, respectiv stiri din audiovizualului romanesc care se inchid.
c din Legea nr. ... 3 indice 2 din acelasi act normativ stipuleaza clar ca "remuneratia lunara a directorului general/directorului, stabilita prin contractul de mandat in conditiile art. ... La inceputul anului 2010, nivelul salariului brut al unui viceprimar era de 4.948 de lei.
La data de 13 septembrie 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 12 Politie i-au identificat si prins pe un minor de 14 ani din Bucuresti si un minor de 14 ani din jud.
HotNews.ro publica estimarile unor economisti, bancheri si analisti privind cifrele macro pentru finalul lui 2010:
263/2010 privind sistemul public de pensii, sotul supravietuitor are dreptul la pensie de urmas pe tot timpul vietii, la implinirea varstei standard de pensionare, daca durata casatoriei a fost de cel putin 15 ani, precum si a casatoriei intre 10-15 ani, caz in care cuantumul pensiei de urmas cuvenit sotului supravietuitor se diminueaza cu 0,5% pentru fiecare luna, respectiv cu 6,0% pentru fiecare an de casatorie in minus.
Bulgaria, Grecia si Ungaria au adoptat, inca de luna trecuta, planurile de cheltuieli pentru 2010. ... Guvernul socialist din Grecia si-a planificat bugetul pe 2010 astfel incat sa diminueze deficitul record ajuns la 12,7 din Produsul Intern Brut.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Intre 2008 si 2010, inflatia se va reduce, treptat, pana la 2,5%, iar deficitul bugetar va ramane in jurul a 2% din PIB.
google-analytics.com