Cautare

657 de rezultate pentru "clinica orthoexclusive 2c specializata in ortodontie si ortopedie dentfaciala" (2.64 secunde)
Nu numai tigarile si friptura de porc uzeaza motorul vietii. Treptat, specialistii descopera cu uimire ce legaturi stranse exista intre universul nostru afectiv si sanatatea inimii. O noua disciplina medicala, psihocardiologia, cerceteaza cand si in ce fel frica, furia si tristetea ne ameninta viata.
Una dintre teorii este ca estrogenul, care este inca produs in abundenta in organismul femeilor fertile, are efectul de a prelungi viata inimii, a oaselor si a altor organe. Totusi, mai putin de 1 la suta dintre femeile care au intre 40 si 44 de ani nasc copii.
A descoperi tainele unor cladiri istorice precum Castelul Teleki, Castelul Pogany, Cula Greceanu sau Vila de la Predeal a lui Ceausescu in calitate de proprietar, nu doar de vizitator ar putea parea un simplu joc al imaginatiei.
Colica renala se manifesta sub forma unei senzatii dureroase puternice, sfasietoare, care apare brusc in regiunea dorsala, in aria topografica a rinichiului, mai jos de ultima coasta. Durerea resimtita iradiaza spre zona anterioara, abdominala, spre partea interna a membrului inferior corespondent si spre organele genitale externe.
Centrul pentru Inovatie in medicina a prezentat concluziile unui studiu sociologic intitulat Romanii si cancerul. ... Desi au fost invitati, au lipsit reprezentantii Administratiei Prezidentiale, ai premierului si ai comisiilor parlamentare de sanatate.
3.000 de militari, avioane F-16, irlandezi cu kilturi si cimpoaie (Autoare: Carla Dinu) Joi, 1 decembrie 2016 se implinesc 98 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania. Manifestari cu ocazia Zilei Nationale vor fi oaganizate in toata tara.
FARCAS) Istoriile cu rapiri OZN continua sa ocupe coloanele unor publicatii, mai ales in tarile anglofone. Rezum mai jos, pentru exemplificare, cateva astfel de relatari, asa cum au fost ele publicate in reteaua trustului britanic Expres, in august 2016, de Jon Austin, jurnalist de stiinta dar si de paranormal.
Regia de Apa Craiova a efectuat lucrari de miliarde la reteaua de alimentare din santierul centrului Baniei, insa contravaloarea lor va fi platita de primarie catre UTI International si SCT Bucuresti, care, la randul lor, au contractat executia firmei Lefman SRL Craiova, aflata in procedura de faliment la 30 iunie 2006.
Cererea de infiintare a PLD, asupra careia Tribunalul Bucuresti urmeaza sa se pronunte la 15 ianuarie, a fost contestata pana in acest moment de o persoana fizica si de fostul partid al pensionarilor.
Parlamentul va lua in dezbatere, in zilele urmatoare, un proiect de lege prin care toate interceptarile si inregistrarile vor fi efectuate de o autoritate specializata, autorizata de Legislativ. Initiativa a fost anuntata ieri, in paralel, atat de liberalul Radu Stroe, cat si de social-democratul Ion Rus.
Vicepresedintele PLD Gheorghe Flutur spune ca din cei 24 de membri ai Guvernului validati de Parlament in decembrie 2004, au mai ramas doar 12, cu tot cu premierul. "In aceste conditii, primul ministru Calin Popescu Tariceanu trebuie sa vina in fata Parlamentului sa ceara votul de incredere.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat, ieri, acordarea unui spor salarial de 10% din salariul de baza angajatilor Camerei, masura datorata iradierii provocate de campurile magnetice ale instalatiilor si antenelor amplasate pe cladire.
Primarul Radu Mazare a dezvaluit vineri ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au interceptat convorbirile telefonice timp de doua luni si jumatate pentru a afla date compromitatoare despre el, dar nu au descoperit nimic.
Liderul PIN, Cozmin Gusa, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca unii politicieni, cum este si premierul Calin Popescu-Tariceanu, "nu au voie sa mearga in mediul rural din Romania", pentru ca vor avea "probleme mari" cu agricultorii.
Asociatia Pro Democratia Galati a facut publice ieri rezultatele preliminare ale raportului "Transparenta decizionala in Romania anului 2007" pentru a arata cit de transparent este actul decizional la nivelul consiliilor locale si primariilor din 15 localitati ale tarii, printre care si Galati.
PC va realiza o numarare paralela a voturilor care vor fi exprimate in cadrul scrutinului europarlamentar de duminica, 25 noiembrie. ... "Biroul Politic al Partidul Conservator a decis luni sa angajeze o firma specializata care sa asigure numaratoarea paralela a voturilor din 25 noiembrie.
Asa se numeste proiectul lansat de PD-L, si care isi propune sa invete oamenii din mediul rural si din mediul urban cum se pot accesa fondurile europene. ... Prin acest proiect, se pare ca Partidul Democrat Liberal a creat o retea de specialisti, la nivel judetean si regional.
Asa numitul "centru turistic" al orasului este in continua si grava stare de degradare.
La sedinta ordinara a Consiliului Judetului din aceasta luna a fost aprobata asocierea Consiliului Judetului Galati cu Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania pentru a deveni membri ai Retelei Nationale INFO EU - RO, retea specializata in diseminarea de materiale informative educative, destinate informarii si educarii cetatenilor.
Presedintele Robert Mugabe (foto), a carui tara se confrunta cu o grava criza economica, a cumparat in secret o proprietate in valoare de 4,5 milioane de euro la Hong Kong, trezind suspiciuni ca ar putea alege calea exilului.
google-analytics.com