Cautare

458 de rezultate pentru "claudia pavel" (3.73 secunde)
In acel moment au inceput si scandalurile, Florin Pavel, contracandidatul lui Morega, nu a mai reusit sa fie convins sa stea pe un scaun, plimbindu-se tot timpul de colo-colo.
In urma cercetarilor efectuate de autoritati a reiesit faptul ca in anul 2005, in comuna Alimpesti, a fost facut un drum comunal din fonduri Sapard prin intermediul unei firme care apartine lui Pavel Nicovala, unul dintre cei mai controversati oameni de afaceri din Gorj.
Promisiunile recente ale presedintelui Traian Basescu, ca va propune PNL intrarea la guvernare, sunt simple declaratii electorale menite sa sparga alianta PNL-PSD, afirma analistul politic Dan Pavel. ... Este o incercare a lui Traian Basescu de a sparge colaborarea PSD-PNL", a sustinut Dan Pavel.
Dan Pavel crede ca atat motiunea cat si suspendarea depind de votul parlamentarilor UDMR • Dan Pavel: ... motiunea de cenzura si incercarea suspendarii presedintelui Traian Basescu, explica analistul politic Dan Pavel, citat de Inpolitics.
Dupa decizia Curtii Constitutionale, care a declarat constitutionala noua Lege a Pensiilor, Inpolitics a notat opiniile a trei reputati analisti politici - Bogdan Teodorescu, Mugur Ciuvica si Dan Pavel - privind sansele motiunii de cenzura si actiunii de suspendare a presedintelui. ... • Dan Pavel:
Inpolitics informeaza ca legendarul si popularul scriitor al misterelor, Pavel Corut (foto), idolul publicului din anii 90, revine in forta, de aceasta data nu cu vreun tratat despre enigmele lumilor disparute, ci cu un plan de salvare a economiei nationale, remis senatorului PD-L Iulian Urban, care il prezinta pe blogul propriu.
Sa luam cazul lui Saul, evreu din secolul I, care a devenit apostolul crestin cunoscut sub numele de Pavel. ... In instructiunile primite de apostolul Pavel, inviatul Isus Cristos a spus exact contrariul.
Apicultorul PAVEL TUDOREL participa la Targul de Produse Agroalimentare Romanesti din Calarasi cu miere si produse apicole. ... Printre cei 40 de producatori agricoli prezenti pe platoul din centrul orasului se afla si apicultorul calarasean Pavel Tudorel.
  "Ideea ne-a venit în primul rând din necesitate" Este o afacere de familie, cu doi angajati - sotii Remus si Claudia Vaicar, care sunt de profesie învatator, respectiv profesor de limba franceza. ... "Am ales învatamântul pentru ca ne place sa lucram cu copiii", a precizat Claudia Vaicar.
  "Ideea ne-a venit în primul rând din necesitate" Este o afacere de familie, cu doi angajati - sotii Remus si Claudia Vaicar, care sunt de profesie învatator, respectiv profesor de limba franceza. ... "Am ales învatamântul pentru ca ne place sa lucram cu copiii", a precizat Claudia Vaicar.
La fiecare inceput de an, dupa sarbatori, frumoasa cantareata de muzica populara Claudia Ghitulescu recurge la cure de detoxifiere. ... Astfel, Claudia a incercat cura lui Dr. ... Dupa cura de detoxifiere, Claudia Ghitulescu are grija ca alimentatia ei sa fie una corecta.
Una dintre cele mai frumoase cantarete de muzica populara, Claudia Ghitulescu, a avut parte sambata seara de un drum destul de greu pentru a ajunge la destinatie, un botez la care a fost invitata sa cante.
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi) la targul organizat permanent, de marti pana vineri inclusiv, intre orele 10.00 - 19.00, pe platoul din Piata Amzei.
Claudia Bureata este prezenta zilele acestea la targul de Craciun organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, deschis intre orele 10.00 - 18.00.
Cei doi au impreuna un baietel de 8 ani si lupta din rasputeri pentru a strange banii necesari unei operatii care ar putea sa o salveze pe Claudia. ... Tot in acea perioada a cunoscut-o pe Claudia, sotia lui, cu care are un copil in varsta de 8 ani.
Catalin Botezatu, Raluca Zenga, Oana Roman, Jorje, Cream - Claudia Pavel, Adina de la Heaven, Annes, Julia Jianu, designerii Dorin Negrau si Clara Rotescu si multe alte vedete au experimentat aseara la Chefs, unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Floreasca.
Ce au in comun Claudia Pavel, Mihai Albu si Anca Serea?
Simona Dragomir s-a bucurat sa o descopere in public si pe frumoasa Claudia Pavel, mamica venind sa se informeze despre cum sa traiesca sanatos impreuna cu baietelul ei, Noah. ... M-am bucurat sa o descopar in public si pe mamica artista Claudia Pavel careia ii multumesc pentru prezenta.
Despre o candidatura la prezidentialele anticipate vorbeste, in schimb, presedintele executiv al PNG-CD, Dan Pavel, care confirma o participare a lui Becali la acest scrutin. "George Becali va candida la alegerile prezidentiale, eventual anticipate", a aratat Pavel.
Printre ei, atat fostul lider Mihai Bar, cat si Sonia Draghici sau Florian Pavel.
google-analytics.com