La fiecare inceput de an, dupa sarbatori, frumoasa cantareata de muzica populara Claudia Ghitulescu recurge la cure de detoxifiere. Dupa ce ani la rand a preferat o cura de detoxifiere cu aloe vera, acum a schimbat putin macazul. A tot urmarit emisiunea celebrului Dr. Oz, asa ca s-a gandit ca ar putea incerca si programul complet recomandat de acesta, pentru trei zile de detoxifiere cu suc proaspat de fructe si legume. Astfel, Claudia a incercat cura lui Dr. Oz si s-a declarat multumita de rezultat.
"Ma simt bine si am multa energie. Consider ca sportul si alimentatia echilibrata te ajuta sa ai un corp frumos si sanatos. Am inceput anul cu un tratament de detoxifiere, pentru ca sunt adepta acestei cure de doua ori pe an. Daca pana acum preferam sa-mi curat organismul cu aloe vera, acum i-am urmat sfatul lui Dr.Oz, pe care il urmaresc mereu cu placere, pentru ca invat lucruri utile si importante de la el. Mai precis, am facut trei zile de detoxifiere cu suc proaspat din fructe si legume. Ca sa functioneze si sa dea rezultate, secretul era ca primul lucru dupa trezire sa beau doua pahare cu apa calduta amestecata cu zeama de lamaie si ghimbir razuit", spune interpreta.
"Cel mai mult mi-a placut sucul de struguri, gustarea de amiaza, cu suc de citrice si verdeturi gen spanac, un pumn de frunze de sfecla sau salata verde, un castravete, morcovi, telina si patrunjel. E foarte hranitor. De asemenea, sucul de morcovi, mere si ghimbir e delicios. Se fac tot felul de astfel de combinatii de legume si fructe", a mai adaugat artista.
Dupa cura de detoxifiere, Claudia Ghitulescu are grija ca alimentatia ei sa fie una corecta. Pe langa faptul ca are grija ce mananca, cantareata face sport cat de des poate si ii permite timpul si bea multa apa plata. La nevoie, cand simte ca trebuie sa mai dea jos cateva kilograme, artista recurge si la dieta disociata.