Cautare

19107 de rezultate pentru "cei" (5.06 secunde)
Putina istorie Pentru cei care sunteti mai noi pe aici sau pentru cei care n-ati citit pagina DESPRE o sa reamintesc putin istoria noastra.
La o ceasca de cafea sau ceai, cei prezenti au aflat povestea brandului Coffeol si principiul prin care o cafea buna se transforma in arta si iubire. Cei prezenti s-au bucurat de prezenta incantatoare a artistei Nico, care a impartit clipe minunate cu invitatii si le-a marturisit ca:
Sfarsitul povestii de dragoste dintre cei doi este unul tragic: ... Pentru ca nu mai suportau chinul despartirii, cei doi isi iau viata unul pentru celalalt. ... Cei doi confirma credinta ca cele mai pasionale iubiri se infiripa la prima vedere.
"Singura mea miza a ramas aceea ca in fruntea Directiei Nationale Anticoruptie sa fie cei mai buni oameni, nu cei buni, nu cei medii, oamenii cei buni si cei medii genereaza si realizeaza performante medii si bune, doar oamenii foarte buni sunt cei care fac diferenta, doar ei sunt cei care conteaza la acest nivel.
N-am sa va spun nici ca este de dreapta, pentru ca nu vreau sa-i jignesc chiar atat de tare nici pe cei de dreapta.
"Multumesc judecatorilor si procurorilor care m-au condamnat pentru ca eu consider ca cea mai folositoare perioada din viata mea au fost cei doi ani de inchisoare, mantuirea e cel mai important lucru pentru mine si am invatat ce inseamna mantuirea in inchisoare", a spus Becali.
Am preferat sa nu comentez public situatia din ultima perioada din Moldova / ii cunosc prea bine pe absolut toti cei implicati ( am tot vorbit cu ei in ultimele zile in speranta gasirii unei solutii) / nu am vrut sa para ca dau indicatii prietenilor mei de acolo pe care ii respect si apreciez/ si oricum in linistea totala produsa de cei care au acum functii si responsabilitati in Romania vocea mea s-ar fi auzit prea tare!
Cei de atunci, precum si cei din prezent, inclusiv studentii, au fost, sunt si vor fi elita economiei romanesti, la gradul de specialisti. ... Generatiile s-au schimbat, cei noi au luat locul celor dinainte, dar cercetarea, in primul rand, a mers mai departe, cu actiunile conexe.
Ai un simt practic extraordinar si momentul cu cei dragi va fi unul reusit. ... Tot ce iti doresti astazi este putina liniste, insa cei din jur te vor in preajma lor, sa le aduci bucurie cu umorul tau binecunoscut.
Cei autentici si cei care au mimat, cu talent, participarea. ... Mai sunt cei care au realizat ca vidul de putere trebuie acoperit, pentru ca intregul edificiu sa nu se prabuseasca. ... Cei care au aparat Revolutia si cladirile ei impotriva unui inamic necunoscut.
Dar, primii invitati sa infrunte rigorile acestei dificile confruntari sunt "alesii" nostri, asa numitii "cei mai buni si cei mai capabili" dintre noi.
Barbatul a sesizat faptul ca, in 2008, a imprumutat de la cei doi suma de 10.000 de euro, cu o dobanda lunara de 10%, iar pana in 2010 a fost nevoit sa le plateasca politistilor peste 40.000 euro.
Intr-un alt sondaj, efectuat de INSOMAR, cei doi candidati au obtinut acelasi scor, respectiv fiecare cite 50% din voturile exprimate.
2.Raportul dintre munca si capital -Social-democratia pe care a afirmat-o partidul nostrum prin politicile economice si fiscale pe care le-am promovat in cei 8 ani cat ne-am aflat la guvernare a generat un flux urias de investitii straine si, pe de alta parte, a dus la crearea si la afirmarea capitalului autohton, a carui valorificare consideram ca este necesara si deosebit de importanta in efortul de modernizare a Romaniei;
Insa, atitudinea uneori oscilanta a unora dintre noi, afirmarea incerta a identitatii noastre ideologice - a deziluzionat pe multi dintre sustinatorii nostri si dintre cei ce asteapta sa fie aparati de noi.
Criza economica, despre care se stia inca de la finele anului 2008, nu a fost in nici un fel contracarata prin masuri guvernamentale care sa-i sprijine pe cei loviti.
Este acceptat tacit faptul ca cei de la varf nu traiesc din salarii", pe care il puteti citi in continuare.
ca in 5 ani si jumatate, cei care l-au facut pe domnul Constantinescu sa se recunoasca invins de structuri, de nu stiu ce, nu au reusit sa obtina un compromis cu mine - fie ca se numesc Sorin Ovidiu Vantu, Dan Voiculescu, ca numele lor e Dinu Patriciu sau oricine altcineva.
In al doilea rand, increderea in politicieni si in general - pentru ca aici nu e vorba de politicieni, aici e vorba de institutii democratice - a fost subminata in baza unei strategii clare de catre Traian Basescu si cei care l-au inconjurat, de sapte ani, de opt ani.
De pilda, daca ar fi sa comparam solutia sacrificarii ministrului de Externe sau a celui de Interne, probabil mai multi sunt cei care, in clipa de fata, socotesc ca felul in care a actionat Jandarmeria in primele doua zile de actiuni din Piata era mai justificat ca temei pentru demiterea unui membru al Guvernului, respectiv a lui Igas, decat vorbele injurioase ale ministrului de Externe, fiindca vorbe de felul acesta, din pacate, s-au mai aruncat si n-au fost sactionate, nici macar in aceasta perioada.
google-analytics.com