Cautare

1154 de rezultate pentru "catalin moldoveanu" (3.13 secunde)
Cariera profesionala a sefului Administratiei Porturilor Maritime Constanta este presarata cu numeroase operatiuni dubioase in care Gheorghe Moldoveanu a fost daca nu vioara intai, cel putin un element decizional de maxima importanta.
In urma cu mai mult de un an, Gheorghe Moldoveanu, directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, si campion al licitatiilor trucate ce au condus la despuierea Administratiei Portuare de cele mai atractive si mai profitabile surse de venituri, a mai tras un tun colosal, actionand - potrivit unor surse bine informate - la comanda politica si ierarhica a fostei conduceri a Ministerului Transporturilor.
Explicatia "performantelor” incredibile ale lui Gheorghe Moldoveanu, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, in domeniul jafului sistematic practicat cu sarguinta asupra patrimoniului Administratiei Portuare se afla in legaturile stranse de tip mafiot pe care seful APC-ului le intretine cu diverse structuri politico-administrative de la cel mai inalt nivel local si central.
Cu toate ca schimbarea din functie a lui Gheorghe Moldoveanu, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, este o problema de zile, lucraturile acestuia continua sa produca efecte dezastruoase asupra Companiei.
Profitand de lipsa de reactie a noii conduceri a Ministerului Transporturilor, Comunicatiilor si Turismului, datorata inerentei inertii decizionale specifice transferului de putere si instalarii noilor demnitari care vor coordona destinele transporturilor navale din Romania, Gheorghe Moldoveanu, directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, si-a continuat si dupa prima zi lucratoare a noului an politica de spoliere a celui mai mare port romanesc de la Marea Neagra.
La festivitatea de investire a noului suprefect constantean si-a facut aparitia, printre numerosi sefi ai serviciilor deconcentrate ale statului din judetul nostru, si Gheorghe Moldoveanu, directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA.
Tragatorul roman Alin George Moldoveanu a cucerit luni medalia de aur in proba de pusca cu aer comprimat 10 m, la Jocurile Olimpice de la Londra, cu 702,1 puncte.
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
Managementul deseurilor in portul Constanta se afla de mai multi ani intr-o situatie critica din cauza iresponsabilitatii cu care Gheorghe Moldoveanu, directorul executiv al CN Administratia Porturilor Maritime SA, a inteles sa se implice in verificarea modului in care se achita societatea Salport de obligatiile contractuale ce deriva din prestarea serviciilor de salubritate pe platforma portuara si in special de gestionarea rampei de gunoi de la Poarta nr.6.
Printre cele mai controversate externalizari realizate de Moldoveanu si de restul conducerii APC in perioada guvernarii PSD amintim aici doar cateva: ... Pana la aceasta ora, din randul fostei conduceri a CN APMC au parasit Administratia Portuara doar Gheorghe Moldoveanu, ex-directorul general, si Jorj Unciuleanu, fostul director Domenii.
In culisele lumii portuare, precum si pe culoarele Ministerului Transporturilor se vehiculeaza diferite nume pentru cel care il va inlocui pe Gheorghe Moldoveanu, actualul director general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, aflat de aproape doua luni pe linie moarta, atat la propriu, cat si la figurat.
Omul de afaceri Catalin Chelu si cei trei apropiati ai sai, Stefan Badea, Antonel Bunu si Gabriel Constantinescu, raman in arest, a decis definitiv ieri Curtea de Apel Bucuresti.
Potrivit Ordinului Ministrului Transporturilor nr.2232/6.12.2004, o parte din actiunile Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA vor fi cedate incepand cu anul viitor administratiei locale, respectiv Primariei si Consiliului Judetean Constanta, a declarat ieri Gheorghe Moldoveanu, directorul general al CN APMC.
Motivul a fost acela al anuntatelor verificari asupra contractelor, licitatiilor, respectiv externalizarilor de servicii, mai mult sau mai putin legal efectuate de catre fostul director al CN APMC, Gheorghe Moldoveanu, respectiv al prezentarii unor rezultate partiale asupra celor constatate de catre actuala conducere.
Alte contracte paguboase pentru compania de stat lasate mostenire de Gheorghe Moldoveanu, fostul director general al CN APMC - un slugarnic executant al ordinelor primite de la Mitrea - sunt cele privind concesionarea Portului Tomis si externalizarea serviciului de balizaj catre Utilnavorep.
Adica despre fostul director general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta SA, Gheorghe Moldoveanu. De fapt, toata lumea a scris, in conditiile in care Politia a transmis gazetarilor un frumos-frumusel comunicat de presa prin care se dadea de inteles ca l-au cam prins pe Moldoveanu cu rata-n gura.
Senatorul PSD Catalin Voicu este audiat la aceasta ora de procurorii anticoruptie. ... Catalin Voicu, fost general SPP, este cunoscut pentru relatiile apropiate cu presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie.
Conducerea camerei superioare a Parlamentului a decis ieri ca senatorii sa se intruneasca maine in sedinta de plen, pentru a dezbate si vota raportul Comisiei juridice privind cererea DNA de arestare preventiva a lui Catalin Voicu, acesta urmand sa fie audiat astazi, de la 14.00.
Catalin Predoiu a fost desemnat premier interimar de catre presedintele Traian Basescu. ... Elena Udrea si Catalin Predoiu sunt din judetul Buzau, chiar din acelasi sat, Pietroasa. ... Catalin Predoiu a petrecut cativa ani ai copilariei la bunicul dinspre tata.
Una dintre ultimele gafe ale manageriatului lui Gheorghe Moldoveanu, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, se refera la sume enorme, aruncate de "pomana” in apa bazinului portuar, prin prabusirea, in cursul anului trecut, a cheului in zona danei de acostare a gabarelor din cel mai mare port maritim autohton.
google-analytics.com