Cautare

48608 de rezultate pentru "cat de puternic a fost cutremurul de ieri noapte" (4.72 secunde)
Scandalul care ameninta sa arunce in aer PNL Gorj, dupa ce presedintele Dan Ilie Morega a constrans sefii serviciilor deconcentrate sa stranga bani pentru partid, ar putea avea aceleasi proportii cu "cutremurul" din PSD Mehedinti, iscat in momentul arestarii lui Petre Ciobotea, dupa ce in portbagajul masinii sale au fost gasite o valiza cu bani si mai multe contracte in alb de sponsorizare a partidului.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Adevarul despre cum a murit Mihail Eminescu, ucis la comanda (Autor: Mircea Puscasu) Istoria oficiala a vietii lui Mihai Eminescu a impus un sablon convenabil.
Sedinta de ieri a plenului Senatului a inceput cu „lupta“ in declaratii politice. Si aceasta in contextul in care la sfarsitul saptamanii trecute se luase decizia ca, incepand de ieri, sa se treaca la dezbaterea proiectelor de legi privind integrarea Romaniei in UE.
Sorin Rosca Stanescu) Inainte de a se intoarce la vapor, presedintele suspendat a pus la cale un intreg program de intoxicare a opiniei publice interne.
Sfarsitul saptamanii trecute a fost unul marcat de schimbari importante pe scena politica romaneasca. Daca Partidul Democrat s-a hotarat sa se transforme intr-un partid de centru-dreapta, Partidul Umanist din Romania si-a schimbat "palaria", luand o alta denumire, si anume Partidul Conservator (PC).
In aceasta seara la WOWbiz a fost invitat comisarul care s-a ocupat de cazul spargerii locuintei lui Madalin Ionescu.
Indiferent cine a organizat puciul de la Ankara, ceea ce se intampla in prezent in Turcia poarta numele de terorism de stat â€" adica folosirea de catre autoritatea publica a fricii ca mijloc de guvernare. ... Raspunsul nu este foarte greu de dat.
FARCAS) Capitanul Comandor Mihai Barbutiu, un pilot militar azi pensionat, mi-a relatat, in 2015, la Arad, unde locuieste, patru intalniri dramatice OZN. Prima a avut loc in vara anului 1957.
Bancile din România au început sa-si securizeze portofoliul de clienti si de garantii reale în fata unei eventuale crize de lichiditati. Terenurile si apartamentele încep sa-si piarda din puterea de garantie.Dintotdeauna, garantiile imobiliare au fost analizate cu grija de evaluatorii agreati de bancile din România.
FARCAS) Pe 2 decembrie 2012, la ora 12.55, un Airbus A320, avion cu o capacitate de pana la 220 pasageri, se pregatea sa aterizeze pe aeroportul din Glasgow, Scotia. Cerul era degajat, luminile de aterizare fusesera aprinse.
Cum scap de grasimea de pe abdomen?.
Ziua Sfantului Andrei, ocrotitorul Romaniei, celebrata de crestini Credinciosii il praznuiesc, joi, pe Sfantul Apostol Andrei, ocrotitorul Romaniei. ... Evanghelia lui Ioan spune ca Andrei ar fi fost mai intai ucenic al lui Ioan Botezatorul.
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INFP):
Suntem siguri ca nu exista foarte multi romani care stiu ce rezerve de petrol si gaze naturale mai are Romania, care ne este datoria externa, rezervele de valuta si aur, balanta de cont curent (adica diferenta dintre cat am cheltuit pe importuri si cat am incasat din exporturi), cati kilometri de conducte de gaz si petrol avem, cate vapoare mai are flota oficiala a statului roman sau cat de importanti suntem pentru marile retele de trafic de droguri.
FARCAS) Prin scrisori, casete audio si convorbiri telefonice, incepute in 1996, Cornel Buta (C.B.) din Brasov mi-a relatat mai multe contacte stranii cu fiinte extraterestre. S-a nascut in 1937, in localitatea Bogata Olteana (jud.
Florin Negrutiu) Nu obisnuiesc sa comentez ceea ce se intampla la altii, insa in aceasta noapte senzatia ca am calcat intr-un rahat este atat de puternica, incat ma simt nevoit sa-mi incalc aceasta regula.
Se astepta ca prima noapte de dragoste sa fie ceva de vis, insa nu a iesit asa cum si-a imaginat!
In perioada iulie - octombrie 2010, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au documentat activitatea infractionala a unei grupari de proxeneti, despre care se detineau informatii ca prin intermediul unul club de noapte situat pe Calea Dorobantilor, sector 1, folosit ca paravan, coordoneaza o retea de prostituate de lux angajate ca danasatoare.
Octavian Andronic publica pe zp.ro articolul "O vizita mult prea intarziata" "Cand China se va trezi, lumea se va cutremura" - spunea, cu doua secole in urma un faimos personaj istoric de pe meleaguri frantuzesti.
google-analytics.com