Cautare

381 de rezultate pentru "captura tigari" (3.99 secunde)
Stie cat costa o paine mai bine ca voi, ca Basescu il trimite mereu dupa paine si tigari. ... Au descoperit containere ce totalizeaza peste 24 milioane de tigari. Valoarea marfii este de 10.440.000 lei, dupa care au mai gasit 12 milioane de tigari.
Compania Nationala Imprimeria Nationala (CNIN) va introduce in primul trimestru al anului viitor noi marcaje la tigari si bauturile alcoolice, a declarat recent directorul general al institutiei, Dan Docan.
Taxa pe viciu il ingrijoreaza pe guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, in conditiile in care consumul de tigari din Romania este foarte mare. Mai mult chiar, in opinia lui, marirea pretului la tigari are o influenta negativa asupra inflatiei.
Cum era de asteptat, proiectul care introducea taxa pe viciu a nascut mari reactii la nivelul producatorilor si distribuitorilor de alcool si tigari, care au argumentat pozitia lor prin faptul ca un asemenea impozit va conduce la proliferarea contrabandei si a falsurilor din aceste sectoare.
Dupa ce marile companii de tigari au avertizat ca introducerea unei taxe pe viciu va duce la cresterea contrabandei din domeniu, are loc si prima recunoastere oficiala a acestui fapt.
Aceasta masura a iscat nemultumire in rindul producatorilor de bauturi si tigari, care sustin ca masura a condus la cresterea contrabandei si ca, in 2010, Romania va avea un nivel al accizei mai ridicat decit cel din tarile UE.
Propunerea de majorarea a accizei la tigari, pentru a compensa reducerea la 5% a TVA-ului la alimentele de baza, contravine calendarului privind taxarea tigarilor, va duce la cresterea preturilor la tigari cu 35-40% si va incuraja contrabanda, sustin producatorii.
Propunerea de majorarea a accizei la tigari, pentru a compensa reducerea la 5% a TVA-ului la alimentele de baza, contravine calendarului privind taxarea tigarilor, va duce la cresterea preturilor la tigari cu 35-40% si va incuraja contrabanda, sustin producatorii.
De la 1 iulie pachetele de tigari vor fi amprentate cu imagini sugestive privind efectele fumatului.Campania impotriva fumatului devine mult mai agresiva.
Pentru a preveni riscul incendiilor cauzate de funatori, Comisia Europeana vrea ca, din 2011, pe piata Uniunii Europene sa se vanda doar tigari care se sting singure.
Un pachet de tigari care costa in prezent 5,90 lei se va scumpi la circa 7,40 lei de la 1 septembrie, dupa ce accizele la tigari vor fi majorate de doua ori cu cate 7 euro la mia de tigari, a apreciat directorul de afaceri corporative al JTI, Gilda Lazar.
Totodata, in nota de fundamentare a OUG se explica faptul ca prin majorarea nivelului accizelor "pentru unele produse supuse accizelor armonizate care nu constituie bunuri de stricta necesitate, precum bauturile fermentate, altele decat bere si vinuri, produse intermediare, tigarete, tigari si tigari de foi si tutunuri de fumat" se urmareste asigurarea necesarului de venituri la bugetul de stat, dar si a unui "mediu concurential echitabil pentru producatorii si comerciantii de bauturi alcoolice".
Anchetatorii au supravegheat mai bine de doua luni doi darabaneni care colectau tigari din localitatile invecinate orasului, pe care le trimiteau apoi, prin colet postal, catre persoane din Bucuresti si Brasov, care comercializau marfa. ... Politistii au descoperit 1.060 de pachete de tigari, de provenienta Republica Moldova.
Structurile Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) au confiscat, incepand din luna mai, aproape 125 de milioane de tigari, dintre care aproape 5,8 milioane in ultima saptamana.
DANIEL de 32 de ani din Bucuresti, in timp ce oferea spre vanzare tigari de contrabanda. ... cu suma de 1000 lei, fiindu-i confiscate un numar de 37 pachete tigari, diferite marci, valoarea bunurilor confiscate fiind de aproximativ 259 lei.
Vamesii maghiari au descoperit in autocarul companiei 160 de cartuse de tigari, in mare parte netimbrate, potrivit Realitatea FM. Autoritatile maghiare i-au interogat pe cei doi soferi ai autocarului, iar unul dintre ei a fost retinut si amendat cu 4.500 de euro pentru contrabanda de tigari.
Actiunea, coordonata de un ofiter trimis special de conducerea Inspectoratului General al Politiei Romane, a vizat in principal combaterea comertului cu legume-fructe, bauturi si tigari de contrabanda. ... Acolo au fost luati la puricat atat comerciantii de legume si fructe, dar mai ales cei care vindeau bauturi si tigari netimbrate.
Politistii de frontiera din Bechet impreuna cu inspectorii Directiei Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale (DRAOV) Craiova au descoperit la granita un nou transport de tigari de contrabanda.
Decizia a fost luata de magistratii Judecatoriei Botosani, principalele capete de acuzare fiind evaziune fiscala, contrabanda cu tigari si detinere ori comercializarea de produse accizabile in afara antrepozitului fiscal. ... In urma descinderilor, anchetatorii au facut cea mai mare captura din acest an, respectiv 33.750 de pachete de tigari.
Pe ecran ii va aparea imaginea din camera foto, deasupra ei fiind proiectata un pokemon virtual (vezi captura). Utilizatorul il poate captura folosind un pokeball, o minge virtuala pe care o arunca si cu care il prinde;
google-analytics.com