Cautare

437 de rezultate pentru "braila" (2.60 secunde)
Ieri, la sediul Prefecturii, a avut loc un seminar referitor la "Oportunitatea infiintarii unei piete de gros pentru legume si fructe in zona Galati-Braila". ... "Obiectivul general al infiintarii unei piete de gros in zona metropolitana Galati-Braila este acela de a aproviziona cu fructe si legume proaspete cele doua orase.
In aceste conditii majoritatea proprietarilor prefera sa-si lase barcile intr-un spatiu special amenajat din Braila, decit in porturile din Galati.
500 de permise de munca a eliberat Serviciul Judetean pentru Straini Galati cetatenilor din alte tari care au acoperit golurile de forta de munca din judetele Galati, Braila, Vrancea.
La Braila a fost ratat podul peste Dunare O investitie chineza importanta in zona de sud-est a fost proiectul de construire a podului peste Dunare din zona Braila - Macin, care ar fi conectat culoarele rutiere de transport din Braila si Galati de cele din Tulcea si Constanta.
Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a vorbit despre programul autostrazilor pana in 2020, a explicat cum spera sa fie finantate autostrazile Bucuresti-Alexandria, Targu Mures-Iasi, Sibiu-Brasov-Bacau, Buzau-Braila-Galati sau podul peste Dunare de la Braila.
Imediat dupa premiera de gala de vinerea aceasta, de la CinemaPRO, echipa filmului Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie va pleca intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila.
Pregatesc o vizita la fabrica Braiconf, din Braila, acolo unde vreau sa descopar oamenii adevarati care fac cu maiestrie haine de cea mai buna calitate, ne-a declarat Laurentiu Reghecampf despre asocierea cu Braiconf.
Statisticile provizorii, inainte de contestatii, anuntate ieri de ministrul Educatiei, Remus Pricopie, care a apreciat cresterea ratei de promovare anul acesta, indica un judet fruntas, Braila (74,17%) si un judet, singurul din tara, unde s-a inregistrat o scadere a ratei fata de 2012 (de la 46,3% la 39,5%), si 122 de elevi cu media 10 pe linie.
Un autocar cu numere de Turcia s-a rasturnat la Braila. ... UPDATE 10:11 Pentru doi dintre raniti, conducerea Spitalului judetean Braila a solicitat un elicopter care sa-i transporte la o unitate medicala din Bucuresti.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Compania din Pitesti, controlata de fratii Ilie si Cornel Penescu, a deschis in toamna acestui an doua hipermarketuri, la Braila si Oradea, pentru care a investit 53 de milioane de euro.
In cursul zilei de vineri, la Braila a avut loc sedinta Consiliului pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est.
Democratii sustin ca vor demara in scurt timp procedurile referitoare la organizarea unui refe-rendum pentru schimbarea primarului liberal al municipiului Braila, a declarat ieri deputatul Horia Vasioiu, liderul PD Braila.
Statutul zonei intercomunitare care se va infiinta intre municipiile Galati si Braila va fi intocmit de consilierul ministrului Lucrarilor Publice, Laszo Borbely, a declarat primarul Dumitru Nicolae.
Dan Sabau, fostul presedinte al Comisiei de Sanatate din Senat, a fost dat afara de la Spitalul Judetean de Urgenta din Braila.
Desi reprezentantii PNTCD Galati sunt in mare forfota privind restabilirea unui numar de membri care sa readuca partidul pe culmile gloriei din vechime, liderul taranistilor locali este ingrijorat de soarta social-democratilor din Galati si Braila care au inceput sa se certe de la celebrul cartier "Dimitrie Cantemir".
Viceprimarul Constantin Dumitriu a lansat sambata, cu prilejul sedintei Consiliului local de coordonare al PD Galati, un apel catre autoritatile din Galati si Braila pentru stingerea vechilor conflicte si demararea unor discutii in vederea refacerii legaturii economice dintre cele doua orase.
Deputatul PSD de Braila Cristian Rizea (foto) este urmarit penal pentru neglijenta in serviciu, in cursul zilei de ieri fiind audiat ca martor in aceasta speta omul de afaceri Ionut Negoita, fratele deputatului Robert Negoita.
Virgil Rapotan este unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din zona Galati-Braila, acesta detinind impreuna cu sotia sa 98% din actiunile firmei “Arabesque”, companie de comert cu amanuntul a materialului lemnos si a materialelor de constructii.
google-analytics.com